Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΕΞΙ ΟΙ ΜΕΣΩ PASOK GR ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

 Αυτοπροτάθηκαν Μίχας, Σγουρός, Μπέη, μεσω τρίτων Διαμαντοπούλου, Ασκούνης
Έξι είναι τελικά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που περιλαμβάνονται στην λίστα της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται για τον νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα, τον νομάρχη Αθήνας Γιάννη Σγουρό (ο οποίος ωστόσο φαινεται να προορίζεται για το δήμο Γλυφάδας*), την υπερνομάρχη Αθηνών – Πειραιώς Ντίνα Μπέη και -την έκπληξη- τον δήμαρχο Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα, οι οποίοι αυτό-προτάθηκαν.

Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι παίζουν σε «διπλό ταμπλό», καθώς την μεν Ντ. Μπέη την έχουν προτείνει πολιτικοί φίλοι της και για το Δήμο της Αθήνας (για να διαβάσετε σχετικό ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7082 ), ενώ ο Π. Φασούλας έχει αυτό-προταθεί και για το Δήμο Πειραιά, όπου όμως αφενός η δημοτική ομάδα του φυλλοροεί και αφετέρου οι δημοσκοπήσεις είναι ιδιαίτερα αρνητικές για τον ίδιο και τη θητεία του ως δημάρχου. 

Εκτός όμως από τις αυτό - προτάσεις κατατέθηκαν και προτάσεις τρίτων για την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και τον δήμαρχο Καλλιθέας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Ασκούνη, ο οποίος ωστόσο έχει ήδη αυτό –προταθεί για το δήμο Καλλιθέας.

Πάντως, όπως έγραψε χθες η αυτοδιοίκηση gr θεωρείται πιθανόν σε ορισμένες περιπτώσεις περιφερειών και μεγάλων δήμων οι επιλογές να γίνουν εκτός λίστας από την ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος (για να διαβάσετε σχετικό ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7126).