Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Ξέφραγο αμπέλι..


Με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ μέλη του οποίου εμπόδισαν τον απόπλου των πλοίων η Γ. Γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε:

«Επειδή παρακολούθησα 2 - 3 κανάλια, υπήρχε κόσμος αγανακτισμένος, γιατί μέχρι σήμερα το πρωί οι εταιρείες τον διαβεβαίωναν ότι τα πλοία θα ξεκινήσουν, ενώ η απεργία ήταν γνωστή και ήταν γνωστή και η απόφαση των ναυτεργατών ότι δεν θα πειθαρχήσουν στην απόφαση του δικαστηρίου.
Ποιοι ήταν αυτοί μέσα στα καράβια; Άνθρωποι που μπορεί αύριο να μείνουν άνεργοι, άνθρωποι που θα τους κοπεί το δώρο Χριστουγέννων και το δώρο Πάσχα.
Αυτοί που πήγαν με το πλοίο στη μεγάλη τους πλειοψηφία ήταν άνθρωποι που είχαν κοινά συμφέροντα με τους ναυτεργάτες. Προσωπικά, από τα στιγμιότυπα που είδα, δεν διαπίστωσα ούτε έκρυθμη κατάσταση, ούτε διαμαρτυρία, ούτε προσπάθεια των επιβατών να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους ναυτεργάτες. Στεναχωρημένοι ήταν βεβαίως, γιατί την τελευταία στιγμή έμαθαν ότι δεν μπορούσαν να φύγουν, αλλά
αύριο τα καράβια θα λειτουργήσουν πάλι». 
Σχόλιο: Τώρα το ΚΚΕ άρχισε να ταλαιπωρεί και Έλληνες επιβάτες.
Συγχαρητήρια που αρχηγός κόμματος δηλώνει  ότι είναι κάτι φυσιολογικό να μη πειθαρχούν  σε δικαστική απόφαση.
Κύριοι της κυβέρνησης κατεβάστε κι άλλο τα παντελόνια ,αν δεν μπορείτε να εφαρμόστε τους νόμους , στο σπίτι σας γρήγορα. 
pelasgia