Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Και η Μίνα Ιορδανίδου στο πορνό dvd με την Ντούβλη

Μετά από συνεντεύξεις, «διαψεύσεις» και «καταγγελίες», τώρα η Μίνα Ιορδανίδου, το... αθώο μοντέλο που έπεσε θύμα «εκβιασμού» από την «Εspresso» συμπρωταγωνιστεί στο πλάι της Μαριάννας Ντούβλη, στη νέα αισθησιακή ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη!

Η ξανθιά καλλονή, η οποία πριν από περίπου μία εβδομάδα δήλωνε πως ουδέποτε έχει περάσει την πόρτα της Ευελπίδων και πως δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα πορνείας στο οποίο, σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας, φαίνεται πως (τουλάχιστον το όνομά της) έχει εμπλακεί, σε...
λίγες μέρες θα κάνει το ντεμπούτο της στη βιομηχανία των ταινιών sex.

Στη συνέντευξη που είχε δώσει στην εφημερίδα μας σχετικά με την υπόθεση πορνείας και την εμπλοκή του ονόματός της, μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει πως ο Ελληνας παραγωγός αισθησιακών ταινιών Δημήτρης Σειρηνάκης της είχε προτείνει να πρωταγωνιστήσει σε ροζ DVD, αλλά ακόμη ήταν υπό σκέψη. «Μετά την Τζούλια έγινε και σε μένα πρόταση, αλλά δεν ξέρω ακόμη τι πρέπει να κάνω. Το σκέφτομαι...» είχε δηλώσει.

Φαίνεται όμως πως η σέξι ξανθιά με το πλούσιο στήθος και τα σαρκώδη χείλη αποφάσισε τελικά να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην... καριέρα της. Στη ροζ ταινία όπου θα πρωταγωνιστεί η Μαριάννα Ντούβλη με πλατινέ κόμη, η Μίνα Ιορδανίδου θα υποδύεται τη μία από τις φίλες της πλούσιας κυρίας-πρωταγωνίστριας που φορά μόνο ακριβά ρούχα και κοσμήματα, αλλά αναζητεί έντονες ερωτικές εμπειρίες.

«Πρόκειται για υπερπαραγωγή. Εχουν επενδυθεί πολλά χρήματα. Η Μαριάννα είναι πολύ συνεργάσιμη και καλή επαγγελματίας» τονίζει ενθουσιασμένη η Μίνα και περιγράφει: «Εγώ εμφανίζομαι στην αρχή της ταινίας. Παριστάνω τη φίλη της Μαριάννας. Καθόμαστε στον καναπέ και μου μιλάει. Μου εξομολογείται τους κρυφούς της πόθους» δηλώνει γελώντας πονηρά η νεαρή σεξοβόμβα.

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν σε μια πολυτελή βίλα στα Μέγαρα και στο καστ των ηθοποιών, εκτός από τη Μαριάννα και τη Μίνα, συμμετέχουν ακόμη μία γυναίκα και πέντε άνδρες. Η νέα ταινία, σύμφωνα με το μοντέλο, βασίζεται στο σενάριο της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Sex and the city» (!!!), με κάποιες πιο hard core... παραλλαγές, φυσικά.

«Δεν μπορώ να πω πολλά. Εχω δεσμευτεί στον κ. Σειρηνάκη να μη μιλήσω» δηλώνει η Μίνα Ιορδανίδου, αλλά δεν αποκλείει στο άμεσο μέλλον να τη δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε δική της ταινία. «Είμαστε σε συζητήσεις. Δεν μπορώ να πω τίποτε ακόμη».
http://dinatos.blogspot.com