Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

ΩΣ ΕΔΩ! ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

http://1.bp.blogspot.com/_5gyW4A6Dqns/S-hPQTzluyI/AAAAAAAABcw/4Zp_-s_DALs/s1600/%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%9F%CE%9A-%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%9A%CE%A5%CE%A1%CE%91%CE%A3.jpg

Κοινοποίηση:
Πρωθυπουργό, κ. Γιώργο Παπανδρέου, Αντιπρόεδρο Κυβέρνησης κ. Πάγκαλο Θεόδωρο, Βουλευτές του Νομού Κέρκυρας: κ.κ. Γκερέκου Αγγελική, Δένδια Νικόλαο και Χαραλάμπους Χαράλαμπο.
Το ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας τάσσεται ανεπιφύλακτα στο πλευρό του αγροτικού κόσμου της Κέρκυρας και των εργαζομένων της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας στον αγώνα τους απέναντι στην παράλογη απόφαση της ΠΑΣΕΓΕΣ να εκχωρήσει το έργο της ενεργοποίησης των δικαιωμάτων των Κερκυραίων αγροτών στην Ένωση Αγρινίου.
Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την στάση του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης και της Υπουργού κ. Μπατζελή. Στάση που βλάπτει ευθέως τα ευρύτερα συμφέροντα του Κερκυραϊκού Λαού.
Εύνοιες, σκοπιμότητες, κρυφές σκέψεις και συσκέψεις, ενέργειες πελατειακών σχέσεων δεν είναι πολιτική που ευαγγελίζεται το ΠΑΣΟΚ.
Καταγγέλλουμε την Υπουργό Γεωργίας στο ανώτατο δυνατό πολιτικό επίπεδο, τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Γιώργο Παπανδρέου. Καλούμε τους τρεις βουλευτές του Νομού να συναντήσουν σήμερα την Υπουργό στην ύστατη προσπάθεια πολιτικής παρέμβασης για τα συμφέροντα του τόπου μας.
Ο Κερκυραϊκός Λαός τους όπλισε δια της ψήφου του με την μέγιστη πολιτική ισχύ να υπερασπίζονται τα συμφέροντά του. Ερωτήσεις για δήθεν εκπλήρωση του χρέους τους, τηλεφωνικές επαφές, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, διαρροές και άλλα παρόμοια, δεν τα αναγνωρίζουμε. Αναγνωρίζουμε μόνον την ευθύτητα και καθαρότητα των πολιτικών λόγων και έργων.
Κάθε βουλευτής μπορεί να κρατήσει τις πολιτικές του θέσεις και απόψεις, αλλά τα συμφέροντα του τόπου είναι μοναδικά και αυτά θεωρούμε ότι πρέπει να υπηρετήσουν οι βουλευτές του Νομού ισχυρά και άμεσα. Αν δεν το κάνουν όλοι μαζί, είναι υπόλογοι ο καθένας ξεχωριστά απέναντι σε όλο τον Κερκυραϊκό Λαό.
Να τελειώνουμε επιτέλους με ένα χρεοκοπημένο τοπικό πολιτικό σύστημα που αναπαράγει καρέκλες και βυθίζει τον τόπο στην απραξία.
Ως εδώ! Είμαστε απολύτως σαφείς και ξεκάθαροι.
ΜΠΟΥΚΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν/Ε ΚΕΡΚΥΡΑΣ