Κυριακή, 30 Μαΐου 2010

Βαλβέρδε: Ερχομαι μόνο στον Ολυμπιακό

Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των υποψήφιων προπονητών για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Τον ισπανό προπονητή πλησίασαν κάποιοι μάνατζερ λέγοντάς του ότι ενεργούν για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αλλά ο Βαλβέρδε ξακαθάρισε ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο για τον Ολυμπιακό.
http://2.bp.blogspot.com/_KO_yoThl5tk/SaUo2i_oqiI/AAAAAAAAMd8/TQnj8twQ_hg/s400/%CE%95%CF%81%CE%BD%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%BF+%CE%92%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%B5.jpgΠάντως το θέμα του τεχνικού αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία αυτήν την εβδομάδα, καθώς αναμένεται ίσως και αύριο (31/5) να συναντηθεί ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Χρυσικόπουλος, με τον Σωκράτη Κόκκαλη για να συζητήσουν για το συγκεκριμένο θέμα.
Ο Χρυσικόπουλος δεν έχει κρύψει ότι είναι υπέρ της επιστροφής του Βαλβέρδε και περιμένει να του δώσει το πράσινο φως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ώστε να ταξιδέψει στην Ισπανία και να κλείσει το θέμα.
Ο Βαλβέρδε λέει το ναι με ένα ποσό της τάξεως των 800.000 ευρώ περίπου, χωρίς φυσικά σε αυτά να συμπεριλαμβάνονται τα λεφτά για το γυμναστή ή τον βοηθό του. Ολα αυτά θα τεθούν επί τάπητος στη συνάντηση Κόκκαλη - Χρυσικόπουλου και στη συνέχεια θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Ενδιαφέρον Φενέρ για Ντιόγκο
Δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Ντιόγο. Ο μάνατζερ που έχει προτείνει τον βραζιλιάνο επιθετικό στους τούρκους είναι ο Χουάν Φίχερ, που θέλει να φέρει στο Λιμάνι τον Πελεγκρίνι, για τη θέση του προπονητή. Οι διοικούντες της Φενέρ ψάχνουν για επιθετικό και γι' αυτόν τον λόγο εξετάζουν την περίπτωση του Ντιόγκο. Φυσικά εφόσον η πρόταση είναι ικανοποιητική οι ερυθρόλευκοι δε θα διστάσουν να πουν το ναι για την αποχώρηση του Ντιόγκο, καθώς η προσφορά του στον Ολυμπιακό είναι αντιστρόφως ανάλογη με τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του.
sport.gr