Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Έκαψαν το μαγαζί που τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς

Σε εμπρησμό αποδίδεται η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 07:00 στο «S Club», το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης 22. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κοντά στην πίστα βρέθηκαν δύο μπιτόνια με βενζίνη, ενώ ο νεαρός φύλακας του καταστήματος δήλωσε πως κάποιοι τον προπηλάκισαν, τον χτύπησαν και.. τράπηκαν σε φυγή με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Η φωτιά ξεκίνησε από το βάθος της τεράστιας αίθουσας, με καναπέδες και τραπεζοκαθίσματα να γίνονται παρανάλωμα και τα ποτά στο μπαρ να φουντώνουν τις φλόγες. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανεβάζουν το κόστος των ζημιών στα 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το κέντρο θα παραμείνει κλειστό μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες.

Επί τόπου έσπευσαν 12 οχήματα της πυροσβεστικής με 40 άνδρες, που έσπασαν μέχρι και την είσοδο του διπλανού καταστήματος προκειμένου να φτάσουν γρήγορα στην πύρινη εστία. Οι αρχικές εκτιμήσεις απέδιδαν το συμβάν σε βραχυκύκλωμα, ενώ πλέον το ανακριτικό της πυροσβεστικής ερευνά τα αίτια του εμπρησμού.

Φοβερά στενοχωρημένος είναι ο Σάκης Ρουβάς από το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης ενημερώθηκε για το περιστατικό από το τηλέφωνο και έμεινε άναυδος. Παρόλο που δεν δει ακόμα στον κατεστραμμένο πλέον χώρο, δηλώνει σοκαρισμένος από το απρόσμενο γεγονός, ενώ αμέσως εξέφρασε την ανησυχία του για τους εργαζόμενους του καταστήματος, που μπορεί να μείνουν χωρίς δουλειά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
http://trelokouneli.blogspot.com