Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΚΕΡΚΥΡΑ - Γ. Τρεπεκλής: Θα είμαι υποψήφιος με ή χωρίς χρίσμα

altΤην υποψηφιότητά του ως επικεφαλής παράταξης στο Δήμο Κερκυραίων με ή χωρίς χρίσμα του κόμματος στο οποίο ανήκει, ανεξαρτήτων άλλων υποψηφιοτήτων ανακοίνωσε ο πρώην δήμαρχος Γ. Τρεπεκλής, μιλώντας στο Ράδιο Επτάνησα.
Ο πρώην δήμαρχος Κερκυραίων διευκρίνισε ότι τα στελέχη της παράταξής του βρίσκονται στο πλευρό του, ότι η ομάδα του παραμένει συμπαγής και ότι έχει λάβει ήδη την απόφαση να κατέλθει ως επικεφαλής ανεξαρτήτων αν λάβει χρίσμα ή όχι από την ΝΔ στην οποία ανήκει.
Τα χρίσματα τα δίνει ο λαός, ο κόσμος, και εγώ προσβλέπω όπως πάντα άλλωστε στην λαϊκή στήριξη δήλωσε ο κ. Τρεπεκλής. Μάλιστα ερωτηθείς τόνισε ότι ο ίδιος ενδιαφέρεται μόνο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ακόμη και αν το κόμμα του, του προσέφερε θέση για την αιρετή περιφέρεια θα αρνούταν.
Αιχμές για άλλες υποψηφιότητες
«Υπάρχει περίπτωση απέναντί σας να έχετε υποψηφίους από το κόμμα σας, όπως τον κ. Σπύρου που δείχνει να ενδιαφέρεται για τον δήμο Κερκυραίων» ήταν η ερώτηση της γράφουσας. «Οι όποιες φιλοδοξίες είναι θεμιτές αλλά αυτό δεν αλλάζει τη δική μου απόφαση» απάντησε ο κ. Τρεπεκλής. Πάντως λίγο αργότερα άφησε σαφείς υπαινιγμούς προς πολλούς αποδέκτες δηλώνοντας ότι θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν μπορούν στην πολιτική να γυρνούν από θέση σε θέση, βουλευτικές έδρες, νομάρχες, δήμαρχοι και ότι άλλο...
Οι υποψήφιοι ως τώρα...
Ο κ. Τρεπεκλής έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο εκείνων που έχουν ήδη ανακοινώσει υποψηφιότητα για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου; Ο νυν Νομάρχης Στ. Πουλημένος που επιθυμεί να είναι υποψήφιος στον δήμο που θα προκύψει από τη συνένωση του δήμου Αχιλλείων, ο δήμαρχος Αχιλλείων Τάκης Καρύδης που δήλωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τον ίδιο δήμο.Κινητικότητα επίσης για πιθανή υποψηφιότητα στο δήμο Κερκυραίων επιδεικνύει ο κ. Σπύρος Σπύρου, είναι βέβαιο ότι την ανανέωση της θητείας του επιθυμεί και ο νυν δήμαρχος Κερκυραίων Σωτ. Μικάλεφ, ενώ και η Δύναμη Παρέμβασης του Σπύρου Βεντούρα ήδη δραστηριοποιείται προς αυτή την κατεύθυνση. Τέλος υπάρχει ισχυρή περίπτωση υποψηφιότητας του προέδρου της ΔΕΥΑΚ Δημήτρη Πουλιέζου, ενώ άγνωστο παραμένει τι επιθυμεί να πράξει ο πρώην δήμαρχος Χρ. Σαρλής.
http://www.corfupress.com