Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Στο ΚΚΕ ο Μισέλ

Ο Άρης θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Ο Κυριάκος της οικογένειας θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Ο Νικήτας θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Ξέρουμε ήδη ποιοι θέλουν να είναι μονίμως δεύτερα βιολιά. Σαν τον καγκελάριο Αβραμό και την κόρη του Μητσοτάκη. Στης Αθήνας την ποδιά σφάζονται παλικάρια. Ο ξάδερφος Μισέλ δήλωσε ότι η ΝΔ πρέπει να ψηφίσει υπέρ στον προϋπολογισμό του ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορούμε να πούμε όχι στο ΠΑΣΟΚ, είπε, όταν αυτό θα εφαρμόσει την πολιτική που είχαμε προτείνει προεκλογικά. Επιτέλους δικαιώνεται το ΚΚΕ, που λέει ότι «πέντε κόμματα, δύο πολιτικές». Λέτε μετά την Κανέλλη να είναι ο επόμενος που από την δεξιά θα μεταπηδήσει στο ΚΚΕ; Ο Μισέλ στο ΚΚΕ. Να αποκτήσει και λίγη αριστοκρατικότητα το κόμμα ρε παιδάκι μου. Για να είμαστε δίκαιοι και ο ΣΥΡΙΖΑ, κάποιες συνιστώσες του έστω, λένε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ακολουθούν την ίδια πολιτική.

Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον Μισέλ να αποτελεί άλλη μια συνιστώσα. Θα μας τα πάρουν τα μέτρα, δεν θα μας τα πάρουν τα μέτρα, θα μας τα πάρουν λίγο τα μέτρα, θα μας τα πάρουν πολύ τα μέτρα, θα έχουμε ήπια προσαρμογή (α, ρε Αλογοπετυχημένε τώρα δικαιώνεσαι), θα είναι άνευ βαζελίνης….Μας έχουν τρελάνει. Θέλουν να εξαντληθούμε και να πράξουν μετά κατά τις ορέξεις τους….Δεν ήθελε η κόρη του Μητσοτάκη να γίνει σκιώδης υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού. Και το πρόβλημα δεν ήταν το «σκιώδης»….

Δεν έχει διευκρινιστεί αν το πρόβλημα ήταν με την παιδεία ή τον πολιτισμό. Είπαμε σφουγγάρι, σφουγγάρι αλλά όλα έχουν και κάποια όρια. Σιγά μην την έκανε Αβραμόπουλο στην θέση του Αβραμόπουλου. Στο εξωτερικών δηλαδή. Πρόθυμος να στηρίξει τον Κακλαμάνη δήλωσε ο πονηρός Γιώργος Καρατζαφέρης. Αν είναι να κάνει ζημιά στον διαχειριστή της πολυκατοικίας και τον σατανά θα υποστήριζε. Αλλά δεν βλέπω να έχει και μεγάλη επιτυχία ο Νικήτας. Από την μια τον στηρίζει ο πονηρός Γιώργος από την άλλη θα τον υποστηρίξει ο Πρετεντέρης…
Μικρός Φωκίων
http://www.mediasoup.gr