Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Σοκ από την απόπειρα αυτοκτονίας του υιού Διώτη...

Ήταν σύμβουλος του Χρυσοχοΐδη -Βούτηξε από τον 7ο όροφο ο 28χρονος - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου - Είχε πει ψέματα ότι πήρε πτυχίο

Σοκ έχει προκαλέσει η απόπειρα αυτοκτονίας του Παναγιώτη Διώτη, γιου του εισαγγελέα Ιωάννη Διώτη ο οποίος έπεσε το πρωί έπεσε από τον 7ο όροφο του αστυνομικού μεγάρου, στην οδό Κατεχάκη. Ο 28χρονος Παναγιώτης νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. του Ερυθρού Σταυρού και έχει διαφύγει τον κίνδυνο καθώς έπεσε σε μία συστάδα δέντρων.
Ο Παναγιώτης Διώτης εργαζόταν ως νομικός σύμβουλος του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και βρισκόταν στο γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, στον 7ο όροφο του υπουργείου, όπου βρίσκεται το επιτελείο του υπουργού, όταν ξαφνικά άνοιξε το παράθυρο και βούτηξε στο κενό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε σημείωμα στους γονείς του με το οποίο συγγνώμη γιατί τους είχε πει ψέματα ότι είχε πάρει το πτυχίο του. Όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο είχε επαφή με το περιβάλλον, η ρήξη σπλήνας που υπέστη δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, έχει διάστρεμμα στο ένα πόδι και ατελές κάταγμα σε σπόνδυλο, χωρίς όμως να παρατηρούνται νευρολογικά συμπτώματα.

http://press-gr.blogspot.com