Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Αυτόν (τον Σωκ. Ξυνίδη) άστον. Θα τον ξεσκίσω εγώ! ...

Το διάβασα στο nonews-news.blogspot.com και ομολογώ, πως δεν το είχα πάρει χαμπάρι, μέχρι που είδα πάλι σε βίντεο την συνέντευξη! (μπορείτε να την δείτε όλη εδώ):
"Ο σκηνοθέτης έπιασε το πλάνο της (νοηματικής) συνεννόησης Χιώτη-Κουβαρά και τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα...
Ο σκηνοθέτης έπιασε το πλάνο της (νοηματικής) συνεννόησης Χιώτη-Κουβαρά και τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα...
Φοβερή σκηνή. Στη νοηματική, αλλά εξαιρετικά εύγλωττη. Στο παράθυρο ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, αρχίζει να μιλάει. Ο καλεσμένος της εκπομπής ( "Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ" ) Βασίλης Χιώτης, αρχίζει να "μιλάει" με νοήματα με τον παρουσιαστή. Η σκηνή εκτυλίσσεται σε τρεις φάσεις:
1. Ο Χιώτης με την κίνηση του χεριού του ρωτάει τον Κουβαρά: αυτόν να τον αναλάβω εγώ;
2. Ο παρουσιαστής, αγνοώντας ότι ο σκηνοθέτης τους έχει στον αέρα, του κάνει νόημα, ανεβοκατεβάζοντας την παλάμη σε τρόπο που πολύ εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, ακόμη κι αν δε γνωρίζει τη νοηματική, πως του λέει: βάρα τον.
3. Ο Χιώτης του... ανταποδίδει το νόημα με κίνηση του κεφαλιού και ταυτόχρονα του χεριού: εντάξει. Άστον πάνω μου. Θα τον ξεσκίσω...
Ο Χιώτης, κάνοντας νοήματα και σκηνοθεσία στον αέρα, έπαιρνε επάνω του την εκπομπή, προσφέροντας ταυτόχρονα και προστασία στον παρουσιαστή-υπάλληλο της ΝΕΤ. Όλα αυτά έγιναν στον αέρα της Δημόσιας Τηλεόρασης από μια εκπομπή, που δείχνει να 'ναι κομματική "παράγκα" της Ν.Δ. ..."
Απομόνωσα το επίμαχο σημείο. Το nonews έχει απόλυτο δίκιο!

http://antikrogias.blogspot.com/