Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ…

Θεωρώντας, πως ο Ψωμιάδης τους είναι λίγος, οι νεοδημοκράτες θα πλακωθούν για να βγάλουν αρχηγό έναν από τους άλλους δυο. Κι όμως, ο Πανίκας είναι, που θα ταίριαζε περισσότερο : ένας μασκαράς, επί κεφαλής, στο κόμμα της μασκαράτας !...
Πιστεύοντας, πως ανεβαίνουν επίπεδο στη σοβαρότητα, περιόρισαν την αναμέτρηση ανάμεσα σ΄ αυτούς, που εκφράζουν ό, τι χειρότερο από την πρόσφατη ιστορία : η κόρη του πατριάρχη της παλαιότερης Αποστασίας, αντιμετωπίζει τον αυτουργό της νεότερης Αποστασίας !
΄Οποιος και να βγει, το τελάρο με τις τομάτες, που του αναλογούν, είναι έτοιμο και τόχει ετοιμάσει, με καταγγελίες, κατηγορίες και χαρακτηρισμούς, ο …αντίπαλός του.
Ο καθένας καταλαβαίνει πόσο ισχυρός και ανθεκτικός θάναι ο νέος αρχηγός της νεοδεξιάς, όποιος κι αν είναι απ΄ τους δυο.
Ο καθένας π.χ. αντιλαμβάνεται, πόσο έγκυρη θα μοιάζει, ως αρχηγίνα, η Μπακογιάννη, μιλώντας για την Οικονομία και κάνοντας κριτική στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ : η υπαρχηγός του κονκλάβιου, που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία, με ποια μούτρα θα βγει να μιλήσει ; (Η καταγγελίες για τη λειτουργίας της, στην προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. και η χρέωση των ευθυνών της, δεν έγιναν από άλλους, αλλά από τον συνυποψήφιό της, τον κ. Σαμαρά !...).
Το ίδιο, όμως, ισχύει και για τον έτερον των …καππαδόκων : πόσο σοβαρός και αξιόπιστος θα φαντάζει ο Σαμαράς, , μιλώντας για Διαπλοκή και συμφέροντα, όταν αυτός, το 1993, κατ΄ εντολήν αυτών, έριξε την, τότε, κυβέρνηση της χώρας ; (Φυσικά και η θέση αυτή δεν έχει διατυπωθεί από άλλους, αλλά από την οικογένεια της συνυποψήφιάς του !...).
Κουλουβάχατα, λοιπόν, εκτός απ΄ το πριν και το μετά, με το επικρατέστερο των σεναρίων, να είναι και το συμφερότερο για τη χώρα : αυτό της διάσπασης και γιατί όχι, της διάλυσης !...
http://logoplokies.blogspot.com