Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Κύριε Καραμανλή, αυτή είναι η ζωή σας!

Κύριε Πρωθυπουργέ, Σας ψήφισα το 2004, και με βαρειά καρδιά σας ξανάδωσα μια ευκαιρία ψηφίζοντάς σας και το 2007. Με προδώσατε βάναυσα, όπως προδώσατε και ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, πλην των εκλεκτών σας. Δυστυχώς, είχατε βάλει τον πήχυ πολύ χαμηλά, τόσο για σας και το κόμμα σας, όσο και για την Ελλάδα, όπως άλλωστε δείχνετε και με το χέρι σας στη φωτογραφία.
Τόσο δα!
Στις Ευρωεκλογές του περασμένου Ιουνίου δεν προσήλθα στις κάλπες, διότι έκρινα ότι και η αποχή ήταν ένα πολιτικό μήνυμα που έπρεπε να λάβουν όλα τα κόμματα. Με απογοήτευση όμως διαπίστωσα ότι "αγρόν ηγόρασαν"... Σαν αποχαιρετιστήριο μήνυμα, με θλίψη ομολογώ, σας αφιερώνω το κάτωθι βίντεο που άλλοι ετοίμασαν για σας, διότι ούτε εσείς ούτε εμείς πρέπει να ξεχνάμε. Ομολογουμένως έχουν κάνει επαγγελματική δουλειά. Καλή ξεκούραση Κύριε Καραμανλή! Είχατε δύο ευκαιρίες για να φανείτε χρήσιμος στον τόπο, αλλά τις κάψατε. Τώρα πλέον είναι αργά για άλλες υποσχέσεις. Κανείς πια δε σας πιστεύει, ακόμη κι αν κάνετε χαρακίρι στην Ακρόπολη για να μας πείσετε ότι την τρίτη φορά θα είστε αποφασισμένος... Και μην ξεχάσετε να γράψετε κι εσείς βιβλίο που να μας λέτε τι χρειάζεται η Ελλάδα για να ορθοποδήσει. Αν μη τι άλλο, θα έχει πλάκα!
Είμαι σκληρή, ε; Ναι, είμαι, και σας εξομολογούμαι ότι δε χαίρομαι να πληγώνω συνανθρώπους μου. Απεναντίας, λυπάμαι όταν είμαι αναγκασμένη να το κάνω. Κι εσείς με αναγκάσατε, κύριε Καραμανλή, να προφέρω σκληρά λόγια, ενάντια στη φύση μου. Συγνώμη!
Σας ευχαριστώ, πάντως, για τα 5,5 χρόνια που μας υπηρετήσατε όπως-όπως ως πρωθυπουργός. Δεν είπα βέβαια ποτέ ότι είναι εύκολο να κυβερνήσει κανείς ένα σκληροτράχηλο λαό σαν τον Ελληνικό με τόσες ριζωμένες παθογένειες. Απεναντίας, είναι πολύ δύσκολο, έως και αδύνατο... Ας το λάβουν αυτό σοβαρά υπόψη τους οι επόμενοι, για να μην έχουμε παρόμοιο βίντεο αναρτημένο στο τέλος της θητείας τους.

http://seferou.blogspot.com