Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΟΥΣ, ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ, ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Στους νεοδημοκράτες, που όψιμα ανακάλυψαν τα blogs και με αναρ-τήσεις τους επιχειρούν να αποδομήσουν Γιώργο Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ :
Ο Γιώργος Παπανδρέου ως Υπουργός Εξωτερικών πέτυχε απόλυτη ομοφω-νία σε ψήφισμα του ΟΗΕ για την Ολυμπιακή εκε-χειρία ( ο «αποτελεσματι-κότερος - ικανότερος» κ. Καραμανλής, τι ; ).
Ο Γιώργος Παπανδρέου ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς προωθεί προτάσεις για μια νέα Παγκόσμια Ισορροπία και Ανάπτυξη μέσω του μοντέλου της Πράσινης Οικονομίας αξιοποιώντας Νομπελίστες Επιστήμονες – Πολιτικούς -Ηγέτες Κρατών ( ο «αποτελεσματικότερος-ικανότερος» τι ; Μήπως «κρυώνει» έξω από τα σύνορα της χώρας ή μήπως είναι – που είναι – παντελώς άγνωστος ;).
Ο Γιώργος Παπανδρέου ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς βρέθηκε στην σύνοδο του ΟΗΕ και προώθησε τις Ελληνικές θέσεις στους Ηγέτες όλου του κόσμου ( ο «αποτελεσματικότερος - ικανότερος» συζητούσε με 20-30 άτομα στο Αιγάλεω ως γνήσιος κομματάρχης).
Το εθνικό κεφάλαιο του «καταλληλότερου-ικανότερου» εξαντλήθηκε με την υπογραφή της σύμβασης Μπουργκας-Αλεξανδρούπολη όπου παρεχώρησε κυριαρχικά δικαιώματα (επί Ελληνικού εδάφους) στη Ρώσικη κυβέρνηση (σχετική αναφορά του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών).
Ποιος λοιπόν λειτουργεί ως κομματάρχης-οσφυοκάμπτης και ποιος είναι ικανός-αποτελεσματικός ;Ποιός είναι το πραγματικό εθνικό κεφάλαιο ;Ποιος μπορεί να προωθήσει λύσεις στα προβλήματα ;Ποιος μπορεί να ενεργοποιήσει Διεθνείς Οργανισμούς – Επιστήμονες – Πολιτικούς στην εξυπηρέτηση των πραγματικών Ελληνικών συμφερόντων ;
http://logoplokies.blogspot.com/