Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας: Τις εθνικές εκλογές πάνε να προλάβουν και τα επικοινωνιακά τερτίπια τους πάνε να εξυπηρετήσουν...

Χιλιάδες αυτοκίνητα με προορισμό την Κέρκυρα και τους Παξούς εγκλωβίστηκαν στην Ηγουμενίτσα μετά την διήμερη απεργία των λιμενεργατών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διπλές και τριπλές σειρές οχημάτων σε μήκος τεσσάρων και πλέον χιλιομέτρων!
Χιλιάδες επισκέπτες του Νομού μας υπέφεραν κάτω από τον καύσωνα, διαμαρτυρήθηκαν, πολλοί από αυτούς διαπληκτίστηκαν και άλλαξαν προορισμό, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και ακόμη πιο δύσκολη τουριστική περίοδο για την Κέρκυρα.
Κατευθύνθηκαν στις όμορφες παραλίες της Θεσπρωτίας..
Το πρόβλημα αναμένονταν και ήταν πολύ μεγάλο με την διακίνηση των επισκεπτών από την Ηγουμενίτσα στην Κέρκυρα και τους Παξούς.
Ανέμενε λοιπόν ο Κερκυραϊκός Λαός την πλήρη ενεργοποίηση, του βουλευτή και υπουργού κ. Δένδια και του Νομάρχη κ. Πουλημένου προς την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Νομού μας με παρέμβαση σε όλες τις κατευθύνσεις με την βαρύτητα που ο θεσμικός τους ρόλος διαθέτει.
Με λίγα λόγια έπρεπε να βρίσκονται σε πυρετώδεις συσκέψεις για την μέγιστη δυνατή ελάφρυνση του αναμενόμενου προβλήματος.
Και εκείνοι βρίσκονταν σε σύσκεψη για το.. αεροδρόμιο στην Λευκίμμη!!!
Θυμίζουν την Ζαν Ντ’ Αρκ που άκουγε φωνές από το υπερπέραν.
Σιαμαίες Ζαν Ντ’ Αρκ!
Ασχολούνται με τους μεγάλους οραματισμούς τους.
Λες και με τους οραματισμούς τους δεν μπορούσαν να ασχοληθούν μόνοι τους ολόκληρο τον χειμώνα. Τις εθνικές εκλογές πάνε να προλάβουν και τα επικοινωνιακά τερτίπια τους πάνε να εξυπηρετήσουν.
Η κοινωνία βράζει κάτω από αυτή την ανέχεια και αυτοί το χαβά τους.
Ντροπή και αίσχος!
Σε άλλους τουριστικούς προορισμούς της πατρίδας μας οι πολιτικοί τους ηγέτες καθημερινά φροντίζουν το τουριστικό τους προϊόν με κάθε είδους δραστηριότητα.
Κερκυραϊκέ Λαέ, εσύ που ζεις την ανέχεια και την αγωνία του σήμερα και του αύριο, αποδοκιμάστε τους πολιτικά σήμερα, απομάκρυνέ τους με την ψήφο σου αύριο.
Δεν είναι ικανοί να υπερασπιστούν τα συμφέροντά σου.
ΜΠΟΥΚΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ