Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Πρόσκληση Παπανδρέου στους απογοητευμένους ψηφοφόρους

Την ψήφο των πολιτών, ό,τι κι αν ψήφισαν στο παρελθόν, ζητεί με δήλωσή του στην εφημερίδα Real News ο Γιώργος Παπανδρέου, με στόχο να αλλάξει πορεία η χώρα. Απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους της κυβερνώσας παράταξης, τονίζει ότι η κυβέρνηση τους αδικεί με τη συμπεριφορά της. Μιλώντας για την κυβέρνηση, σημειώνει πως "ζητούν την επιβράβευσή τους, για να συνεχίσουν ό,τι έκαναν, όπως το έκαναν έως τώρα".
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την κατηγορεί ότι επέβαλε την ανομία στην κοινωνία και την ατιμωρησία των ισχυρών και ακολουθεί πολιτική πελατειακής σπατάλης και ανειλικρίνειας απέναντι στους πολίτες, λέγοντας ότι ετοιμάζεται να επιβάλλει νέους φόρους, αλλά δεν λέει ποιοι θα είναι αυτοί.
"Αδικούν τον Νεοδημοκράτη ψηφοφόρο που καμιά ευθύνη δεν φέρει για όλα αυτά", υπογραμμίζει και προσθέτει: "Στις 7 Ιουνίου κρίνεται αν αυτή η αδιέξοδη πορεία θα συνεχιστεί ή θα ανακοπεί".
Ο Γ. Παπανδρέου εκτιμά ότι η ψήφος διαμαρτυρίας ή αποχής δεν θα πτοήσει την κυβέρνηση. "Το σημερινό κατεστημένο και η κυβέρνηση το μόνο που φοβούνται και καταλαβαίνουν είναι η ψήφος που αλλάζει την πορεία της χώρας", αναφέρει. "Δεν μπορεί να περιμένει άλλο ο τόπος. Είναι ώρα να αλλάξουμε, για να μη βουλιάξουμε στην ανομία, την αυθαιρεσία, την αδικία".