Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Ο τουρισμός στο νησί της Ρόδου

Καλημέρα, επειδή ασχολούμαι με τον τουρισμό στη Ρόδο, προς αποκατάσταση της αληθείας και μόνο, το 30% αύξηση είναι καθαρά εικονικό και οφείλεται στις αυξημένες αυξήσεις ειδικών γκρούπ Γάλλων τουριστών που κατέκλυσαν το νησί λόγω χαμηλών τιμών, και οι οποίοι δεν υπήρχαν πέρυσι. Οι παραδοσιακά μεγάλες αγορές που τροφοδοτούν τη Ρόδο δηλαδή Αγγλία και Γερμανία αντιμετωπίζουν πρόβλημα σοβαρό και επιρρεάζουν τον γενικό δείκτη αφίξεων προς τα κάτω. Εύχομαι να βγώ ψεύτης αλλά πολύ φοβάμαι ότι η φετινή μείωη θα ξεπεράσει το διψήφιο ποσοστό. Καλό θα είναι κάποιοι να μην παίζουν με τα νούμερα και παραμυθιάζουν τους αδαείς. Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία, σας παρακαλώ το όνομα μου να φαίνεται σαν Π.Φ.
Από troktiko
ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΣΕΖΟΝ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ!!!ΑΡΚΕΤΑ...

1 σχόλια :

KΑΡΜΕΝ είπε...

http://agapiaxies.blogspot.com/2009/05/blog-post_05.html

ΕΠΕΙΓΟΝ! Κίνδυνοι για τα θεμελιώδη δικαιώματα των Ευρωπαίων στην δεύτερη ανάγνωση του «τηλεοπτικού πακέτου»
Η ψηφοφορία διεξάγεται την Τετάρτη, 6/5/2009! Δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο! Δράσε τώρα! Μπορεί να μοιάζει λίγο, αλλά μερικά emails από τον καθένα μας μπορεί να κάνουν διαφορά. Πολύ περισσότερο, μερικά τηλεφωνήματα.