Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ...ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!

* Παραλειπόμενο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Ζάκυνθο το Σάββατο 28/3, με την οποία υποτίθεται ότι ξεκίνησε η αντεπίθεση της Νέας Δημοκρατίας για την ανακατάληψη του «μεσαίου χώρου».
Εξω από το Μουσικό Γυμνάσιο, όπου μίλησε ο κ. Καραμανλής (βλ. φωτογραφία) ήταν συγκεντρωμένοι λίγοι νεαροί, φοιτητές ΤΕΙ μεταφερμένοι απ' την Πάτρα, με συνθήματα, όπως:

«Γαμημένη αριστερά, απ' τα χρόνια του Αντρέα βουτηγμένη στα σκατά», «Σας τον γαμήσαμε τον ήλιο σίγουρα ναι», «Θα καεί, θα καεί το μπουρδέλο το νησί γιατί η ΔΑΠ ΝΔΦΚ...»
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙΑ:

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΛΩΣΗΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΙΤΗ. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΧΛΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΠΑΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΑΤΟΜΑ ΝΕΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΑΤΟΜΑ ΝΕΑ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ;;; ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...