Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΝΤΑΡΚΟ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ: Επιτυχής η επέμβαση

Απόλυτα επιτυχής ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς σε πολυκλινική του Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία. Επιβεβαιώθηκε το εύρημα της αξονικής στεφανιογραφίας, κάτι που επέβαλλε να γίνει αγγειοπλαστική και η τοποθέτηση στεντ. Ο Ντάρκο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε περίπτωση που όλα πάνε καλά, τότε αύριο θα πάρει εξιτήριο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Όπως όλα δείχνουν η καριέρα του μεγάλου αυτού παίκτη τελέιώνει εδώ και λογικά αν δεν γίνει κάποιο θαύμα θα υπάρξει λύση του συμβολαίου του μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ντάρκο Κοβάσεβιτς, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, στην πολυκλινική του Σάν Σεμπαστιάν, σε στεφανιογραφία η οποία επιβεβαίωσε το εύρημα (απόφραξη του κατιόντα κλάδου κατά 90/%) της αξονικής στεφανιογραφίας, με συνέπεια να γίνει αγγειοπλαστική και τοποθέτηση στεντ.
Το αποτέλεσμα της επέμβασης κρίνεται εκατό τοις εκατό επιτυχές, καθώς το αγγείο εμφανίζει μηδενική στένωση. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, αύριο θα πάρει εξιτήριο».