Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

"Μπαμ" (και) με Ζινιάκ!

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/article1347134.ece/ALTERNATES/w620/ziniak.jpg 

Το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών θέλει την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να πηγαίνει για παίκτη από το πάνω ράφι ώστε να γεμίσει ακόμα περισσότερο τη γραμμή κρούσης της, με τους Ιακουίντα και Γέλεν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, όμως εδώ και λίγες ώρες έρχεται ένα τρίτο όνομα για να μπει στο παιχνίδι και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη στους φίλους της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου που επικαλούνται πηγές από τη Γαλλία, η Μαρσέιγ πρότεινε τον Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ στον Ολυμπιακό, με τους Μαρσεγέζους να παραχωρούν μάλιστα τον 25χρονο Γάλλο διεθνή επιθετικό χωρίς να ζητούν χρήματα για το δανεισμό του.

Αν το συγκεκριμένο σενάριο σενάριο ευσταθεί, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι για τον παίκτη η Ολιμπίκ ξόδεψε ένα σκασμό λεφτά το περασμένο καλοκαίρι (17.000.000) για να τον κάνει δικό της από την Τουλούζ, ενώ το συγκρότημα του Ντεσάμπ πρότεινε τον παίκτη στην ομάδα που θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο 25χρονος Ζινιάκ σκόραρε πέρυσι 8 φορές με τη φανέλα της Μαρσέιγ στο Σαμπιονά σε σύνολο 29 αγώνων (συνολικά πέτυχε 12 γκολ σε 36 ματς), ενώ να σημειωθεί ότι η μεγάλη εξέλιξη για τον υψηλόσωμο θηριώδη φορ έγινε στην Τουλούζ, με τη φανέλα της οποίας πανηγύρισε στο γαλλικό πρωτάθλημα 34 γκολ (σε 98 ματς) από το 2007 μέχρι το 2010.

Προτάθηκε ακόμα και ο... Παβλιουτσένκο

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την παρουσίαση του Ζαν Μακούν "να περιμένετε και άλλες εκπλήξεις" (ερωτηθείς για το αν θα υπάρξει και νέα μεγάλη μεταγραφή μετά τον Καμερουνέζο μέσο) έχει δημιουργήσει προσδοκίες στον κόσμο της ομάδας σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και ο Ρόμαν Παβλιουτσιένκο να φαντάζει εφικτός στόχος.

Όπως αναφέρει μερίδα των ελληνικών ΜΜΕ, ένας ακόμα παίκτης που προτάθηκε στους διοικούντες την πειραική ΠΑΕ τα τελευταία 24ωρα είναι και ο Ρώσος επιθετικός της Τότεναμ, με τα "σπιρούνια" να μην έχουν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν από τη στιγμή που δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.

Η άφιξη του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχει δώσει μία ακόμα επιλογή στον Χάρι Ρέντναπ για την επίθεση των Λονδρέζων, με τον Παβλιουτσένκο να βρίσκεται πλέον στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών και τους "ερυθρολεύκους" να είναι μεταξύ των ομάδων στις οποίες έχει προταθεί.
sport24.gr