Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

"Δύο νέοι μνηστήρες για την Ολυμπιακή"

Εκεί που δεν ενδιαφερόταν κανείς να αγοράσει την O.A, παρουσιάσθηκαν δύο νέοι διεκδικητές:Η ιδιωτική αεροπορική εταιρεία Chrysler Aviation η οποία προσφέρει 220 εκατομ. ευρώ και η aegean η οποία προσφέρει 170 εκατομ. ευρώ.Και οι δύο προσφορές υπερκαλύπτουν και την αποτίμηση και την προσφορά της Mig.

Η ΑEGEAΝ κατέθεσε προσφορά για Ο.Α.!!!


H AEGEAN κατέθεσε προσφορά για την Ολυμπιακή Αεροπορία.

Νέο μπλογκ "Κερκυραϊκή Αλεπού" από τον Ανδρέα Σκούπουρα

Ενα καινούριο blog δημιούργησε ο Ανδρέας Σκούπουρας.
Η διεύθυνσή του http://kerkyraikialepou.blogspot.com/ και θα το στηρίξουμε όλοι.

Στην Κέρκυρα ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ. Μποτόπουλος

Η Νομαρχιακή επιτροπή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ και το Συμβούλιο Κέρκυρας του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης του ΠΑΣΟΚ σας προσκαλούν σε συζήτηση με θέμα: «Ευρωπαϊκή Ένωση-Κρίση, Προκλήσεις και Προοπτικές». Η συζήτηση με ομιλητή τον Συνταγματολόγο-Ευρωβουλευτή Κώστα Μποτόπουλo θα γίνει το Σάββατο 7 Μαρτίου 2009 6.30 μμ στην Αίθουσα του Επιμελητήριου (Πάνω Πλατεία). Θεσμοί, οικονομία, περιβάλλον, σοσιαλδημοκρατικές προτάσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης που διοργανώνεται με την συμμετοχή του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Μποτόπουλου. Στόχος της διοργάνωσης είναι μια ευρύτερη ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στα καίρια θεσμικά και πολιτικά ζητήματα της ΕυρωπαϊκήςΈνωσης, που καθίσταται ιδιαίτερα επίκαιρη εφόσον τον Ιούνιο οι Ευρωπαίοι πολίτες θα κληθούν να εκλέξουν το νέο τους Ευρωκοινοβούλιο.

Απειλητική επιστολή με σφαίρα έλαβε ο N.Sarkozy

Απειλητικές επιστολές που περιείχαν και σφαίρες των 9 χιλιοστών έλαβαν τις τελευταίες μέρες ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, υπουργοί της γαλλικής κυβέρνησης αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέν Ζιπέ, ο οποίος είναι δήμαρχος του Μπορντό στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Ο θυμός κάνει καλό στην καριέρα!

Θέλετε να προωθήσετε την καριέρα σας; Αν ναι, τότε φροντίστε να θυμώσετε στο γραφείο! Όχι μόνο δεν είναι κακό, όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά μπορεί στην πραγματικότητα να σας βοηθήσει να ανέβετε στην ιεραρχία. Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, οι οποίοι μελετούσαν επί περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες μερικές εκατοντάδες εθελοντές. Προσέξτε μόνο να μην χάσετε τον έλεγχο… Η μελέτη ξεκαθάρισε το τοπίο των επαγγελματικών ισορροπιών: όσοι λένε ναι σε όλα, όσοι πνίγουν τα πραγματικά τους συναισθήματα, αλλά και όσοι γίνονται έξω φρενών και ανοίγουν το στόμα τους χωρίς να ξέρουν τι λένε, χάνουν το δίκιο τους – και πολύ συχνά την ευκαιρία για προαγωγή. Αντιθέτως, όσοι διεκδικούν και δεν διστάζουν να συγκρουστούν όπως, όσο και όταν πρέπει, τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα.
«Ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι ο θυμός είναι ένα καταστροφικά επικίνδυνο συναίσθημα και προσπαθεί να μην τον εκδηλώνει στη δουλειά του, ό,τι κι αν συμβαίνει», λέει ο επικεφαλής ερευνητής δρ Τζώρτζ Ε. Βάϊλαντ, καθηγητής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και διευθυντής Έρευνας στο Τμήμα Ψυχιατρικής του Νοσοκομείου Brigham & Women’s. «Η μελέτη μας, όμως, έδειξε ότι αυτή η τακτική είναι λάθος, διότι τελικά αποτελεί βλαπτική άρνηση μιας επίφοβης πραγματικότητας. Τα αρνητικά συναισθήματα, όπως ο φόβος και ο θυμός είναι εγγενή και έχουν πολύ μεγάλη σημασία για τον άνθρωπο – πολλές φορές έχουν ζωτική σημασία για την επιβίωσή μας».

Τρία παιδιά κλώνους ισχυρίζεται ότι δημιούργησε ο Dr Severino Antinori στο εβδομαδιαίο περιοδικό Oggi

Τρία παιδιά τα οποία είναι σήμερα εννιά ετών ισχυρίζεται ότι δημιούργησε με τη μέθοδο της κλωνοποίησης ο αμφιλεγόμενος Ιταλός γυναικολόγος και εμβρυολόγος Σεβερίνο Αντινόρι. Σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται στο εβδομαδιαίο περιοδικό Oggi τονίζει μεταξύ άλλων ότι τα παιδιά αυτά ζουν σήμερα σε χώρα της ανατολικής Ευρώπης. «Βοήθησα για να γεννηθούν με την τεχνική της ανθρώπινης κλωνοποίησης τρία παιδιά. Πρόκειται για δύο αγόρια κι ένα κορίτσι, τα οποία είναι σήμερα 9 ετών. Γεννήθηκαν υγιή και χαίρουν άκρας υγείας αυτήν την ώρα που μιλάμε», τονίζει στη συνέντευξή του στο περιοδικό, που αύριο θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα. «Ο σεβασμός προς την ιδιωτική ζωή των οικογενειών αυτών με εμποδίζει να πω κάτι περισσότερο», τόνισε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας πως η μέθοδος που χρησιμοποίησε ήταν «μία εξελιγμένη παραλλαγή της τεχνικής που χρησιμοποίησε ο Ίαν Ουΐλμουτ για να κλωνοποιήσει την Ντόλι».

«Συμμορίες συνείδησης» και «Εξτρεμιστές Περάματος» ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο συρμό

Οι οργάνωσεις «Συμμορίες συνείδησης» και «Εξτρεμιστές Περάματος» ανέλαβαν την επίθεση με βόμβες μολότωφ, χθες το βράδυ, σε συρμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά. Το κόστος των ζημιών ανέρχεται σε περίπου 16 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΑΣΟΚ: απόλυτο κενό κυβερνητικής πολιτικής

«Απόλυτο κενό πολιτικής που πληρώνει ο Έλληνας πολίτης», καταλόγισε στην κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου αναφερόμενος στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, την παρουσία του πρωθυπουργού στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής, την ανακοίνωση των στοιχείων εκτέλεσης του προϋπολογισμού την Παρασκευή και τις επικείμενες συναντήσεις του κ. Καραμανλή με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου έκανε επίσης λόγο για στοιχεία πλήρους κατάρρευσης της αξιοπιστίας της κυβέρνησης τόσο αναφορικά με τον προϋπολογισμό του 2008 όσο και με το επικαιροποιημένο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης.

Ν.Δ: «Σηκώνουν τα χέρια» επικαλούμενοι την παγκόσμια κρίση

«Ψηλά τα χέρια» για την οικονομική κρίση σηκώνει για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για αναπάντεχες εξελίξεις που αγγίζουν την ελληνική και τις παγκόσμιες οικονομίες.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής στο Μέγαρο Μαξίμου με θέμα τη διεθνή κρίση ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου τόνισε ότι: «κάθε μέρα βιώνουμε αναπάντεχες, δυσάρεστες εξελίξεις στην πρωτοφανή οικονομική κρίση που αγγίζει όλες τις παγκόσμιες οικονομίες και κατ' επέκταση και την ελληνική».

Μπαράζ απολύσεων από OPEL kai GM

Στις 300.000 υπολογίζονται οι θέσεις εργασίας που θα χαθούν στην Ευρώπη, αν μείνει από ρευστό το επόμενο τρίμηνο η Opel, προειδοποιεί η General Motors, ενώ αρνητικές είναι οι εκτιμήσεις τόσο από τον Μπαράκ Ομπάμα όσο και από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για άρση του οικονομικού αδιεξόδου μέσα στους επόμενους μήνες.

Lazio - Juventus (2-1)

Τα πάνω κάτω έφερε η Λάτσιο στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας απέναντι στη Γιουβέντους. Η ομάδα της Ρώμης βρέθηκε να χάνει στο «Ολύμπικο» με 1-0 από τη «μεγάλη κυρία» με το γκολ του Μαρτσιόνι στο 34', στο β' ημίχρονο, όμως, δεν ισοφάρισε απλώς στο 65' με τον Πάντεφ αλλά πήρε και τη νίκη με γκολ του Ρόκι στο 78'.