Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Η Βουλή Βατοπεδίου

Απολύθηκε λόγω Facebook

Μία γυναίκα από την Ελβετία έχασε τη δουλειά της όταν οι εργοδότες της παρατήρησαν ότι χρησιμοποιούσε τον δημοφιλή διαδικτυακό τόπο Facebook, ενώ είχε υποστηρίξει ότι είναι πολύ άρρωστη για να χρησιμοποιήσει ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η γυναίκα είχε δηλώσει ότι υπέφερε από ημικρανία και είχε ζητήσει από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν, τη Nationale Suisse, ότι επιθυμούσε να ξαπλώσει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο μέχρι να αισθανθεί καλύτερα. Σύμφωνα με την εταιρεία, η αποκάλυψη ότι η γυναίκα χρησιμοποιούσε παράλληλα το Facebook, «γκρέμισε την εμπιστοσύνη» της και οδήγησε στην απόλυση της υπαλλήλου. Η ίδια πάντως δηλώνει αθώα. Λέει ότι μπήκε στο Διαδίκτυο από το iPhone της, ενώ βρισκόταν ξαπλωμένη και αρνείται τους ισχυρισμούς της εταιρείας ότι μία άλλη υπάλληλος την είδε να χρησιμοποιεί τον δημοφιλή διαδικτυακό τόπο. Υποστηρίζει ακόμα ότι η εταιρεία είχε κατασκευάσει μια ψεύτικη «προσωπικότητα» στο Facebook, προκειμένου να «ελέγχει» τις διαδικτυακές της κινήσεις

Κλειστές οι Νομαρχίες την Τετάρτη

Κλειστές θα παραμείνουν την Τετάρτη 29 Απριλίου οι Νομαρχίες όλης της χώρας, προκειμένου να διεκδικήσουν την ικανοποίηση πολλών πάγιων αιτημάτων τους. Τα κυριότερα αιτήματά τους, όπως αποφάσισαν στο Συνέδριο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος, είναι τα εξής: Άμεση ψήφιση Κώδικα Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, άμεση χορήγηση κονδυλίων για τη συντήρηση του εθνικού οδικού δικτύου, καταβολή κονδυλίων για τη μεταφορά των μαθητών και αναπλήρωση των πόρων της των τελών αδείας και μεταβίβασης οχημάτων. Τέλος, επιτακτική είναι η ανάγκη για άμεση στελέχωση των Νομαρχιών όλης της χώρας.

Μέχρι πού θα ...φτάσουν;

Κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι, φορτωμένοι με σκάνδαλα … συνεχίζουν !!! Μέχρι που θα φτάσουν;

http://greki-gr.blogspot.com/

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: ΕΡΓ.ΚΕΝΤΡΟ & ΠΑΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Κάλεσμα στους εργαζομένους να δώσουν μαζικό παρών στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς, απεύθυναν με ανακοινώσεις τους τόσο το Εργ. Κέντρο-ΑΔΕΔΥ όσο και το ΠΑΜΕ.

69% των Αμερικανών εγκρίνει τη δράση του Obama

Εκατό ημέρες θητείας συμπληρώνει την Τετάρτη ο Μπαράκ Ομπάμα και οι δημοσκοπήσεις τον θέλουν να συγκεντρώνει την πλέον θετική γνώμη, σε σχέση με όλους τους προκατόχους του, που είχαν τα τελευταία 20 χρόνια οι Αμερικανοί πολίτες. Σύμφωνα με δημοσκόπηση του «ABC News» και της «Washington Post», το 69% των Αμερικανών εγκρίνει τη δράση του και το ποσοστό αυτό είναι το μεγαλύτερο εδώ και δύο δεκαετίες. Πενήντα τέσσερις στους 100 ερωτηθέντες εκτιμούν ότι ο Ομπάμα τα πηγαίνει καλύτερα απ' όσο περίμεναν, πολλοί περισσότεροι απ' ό,τι οι πρόεδροι Τζορτζ Μπους (39%) και Μπιλ Κλίντον (35%) στο τέλος των πρώτων 100 ημερών τους. Το 63% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι ο Ομπάμα έχει ήδη πετύχει πολλά κατά τους πρώτους τρεις μήνες της θητείας του.

Παπανδρέου: «Δικαστικό πραξικόπημα η παρέμβαση Σανιδά»

«Δικαστικό πραξικόπημα» ονομάζει την παρέμβαση Σανιδά στην υπόθεση Βατοπεδίου ο Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαία εφημερίδα. Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, τονίζει πως «στοίχημά μας είναι να αποτελέσουν δημοψήφισμα καταδίκης των σημερινών πολιτικών, και απαρχή μιας νέας πορείας». Στη συνέντευξή του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει το περίγραμμα μίας διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, βασικά στοιχεία της οποίας είναι η ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας, η προώθηση της πράσινης ανάπτυξης και η ενίσχυση της εμπιστοσύνης προς το πολιτικό σύστημα. Σε ό,τι αφορά δε την ελπίδα της ΝΔ για ανάκαμψη βάσει των ηγετικών χαρακτηριστικών του κ. Καραμανλή έναντι των δικών του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει: «Μακριά από εμένα τέτοιες ηγετικές ικανότητες. Ζητώ από τους πολίτες να με κρίνουν για αυτά που έχω κάνει και όχι για αυτά που δεν έχω ακόμη κάνει».

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ VPRC: Μπροστά το ΠΑΣΟΚ με 3%

Διαφορά 3% υπέρ του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ καταγράφει δημοσκόπηση της VPRC για τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου. Συγκεκριμένα, το 37% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, το 34% ΝΔ, το 8,5% ΣΥΡΙΖΑ, το 8% ΚΚΕ, το 5% Οικολόγους-Πράσινους, το 4,5% ΛΑΟΣ και το 3% λοιπά κόμματα. Η δημοσκόπηση διεξήχθη για λογαριασμό της διαδικτυακής τηλεόρασης «tvxs.gr» (Τηλεόραση Χωρίς Σύνορα) και αναδημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Η Αυγή».

ΤΕΛΙΚΟΣ VOLLEY: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ανοίγει σήμερα Δευτέρα η «αυλαία» της σειράς των τελικών στην Α1 βόλεϊ των ανδρών. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Γλυφάδα (19:00) τον Ολυμπιακό, με στόχο να κάνει την πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται, προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι νίκησαν τους «πράσινους» στον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου, θα προσπαθήσουν να κάνουν το «διπλό», προκειμένου να πάρουν το πλεονέκτημα της έδρας.