Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

9 Σοβαροί Λόγοι Για Να Ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ!!!


9 σοβαροί λόγοι για να ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ!!!


  1. Έκοψα το...τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα)...
  2. Έκοψα το φαγητό απ’ έξω (Goody’s κλπ σε πακέτο κάθε μέρα)
    (Άμα λέγω ότι είσαστε αχάριστοι)
  3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γ....τες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ...)
  4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
  5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή η Σάββατο για clubbing ή ταβέρνα)
  6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)
  7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat ή το skype καλό είναι)
  8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
  9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)

Περί κουρέματος

https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcThMUJbQRHKWM67lz4VZDtP6wFZxtsPYee_2elhY5ZQ31bxG-LNaAΑναρωτιέμαι τι είναι ή πως νιώθουν; Υπεύθυνοι, ανεύθυνοι, μάγκες, τσάμπα μάγκες ή Πόντιοι Πιλάτοι; Στις διοικήσεις και τα Διοικητικά Συμβούλια όσων ελληνικών ασφαλιστικών ταμείων αρνήθηκαν να μπουν στην διαδικασία εθελοντικού κουρέματος των ομολόγων τους, αναφέρομαι. Δύσκολο ν’ απαντήσει κανείς, καθώς η πολυπλοκότητα του ζητήματος δεν επιδέχεται απλοϊκές αναλύσεις. Θεωρώντας πάντως ότι το PSI πέτυχε τους στόχους του (το κείμενο γράφεται με βάση βραδινές δημοσιογραφικές πληροφορίες περί επιτυχίας του), προσπαθώ ν’ αντιληφθώ πώς σκέφτηκαν όσοι αρνήθηκαν να συναινέσουν δια της ψήφου τους σ’ αυτή τη διαδικασία, πριν ακόμα ξεκαθαριστεί αν η ιστορία οδεύει επιτυχώς ή όχι.

Η μία πιθανότητα είναι να θεώρησαν δεδομένο πως όλοι οι υπόλοιποι κάτοχοι ελληνικών ομολόγων ανά την υφήλιο θα αποδέχονταν το κούρεμα των ομολόγων που κατείχαν. Άρα η συνολική διαδικασία θα στεφόταν ούτως ή άλλως μ’ επιτυχία, η χώρα δεν θα φαλίριζε, η χρηματοδότηση της οικονομίας θα συνεχιζόταν και συνεπώς μέσα σ’ αυτό το ευνοϊκό πλαίσιο αυτοί θα έχουν εξασφαλίσει το 100% της απόδοσης των ομολόγων που είχαν στα χέρια τους. Αυτό προϋπέθετε βέβαια την πεποίθηση τους ότι η συνολική πορεία του PSI δεν επηρεαζόταν από τη δική τους άρνηση.

ΕΠΣΚ: «Τελικός» στον Άη Μαθιά με... άρωμα Σούπερ Λιγκ!

kakos133
Ένα ματς, μια κατηγορία, είναι η αναμέτρηση που θα γίνει το Σάββατο στο γήπεδο του Αγίου Ματθαίου, ανάμεσα στους δύο ισόβαθμους πρωτοπόρους της μεγάλης κατηγορίας, ΟΦΑΜ και Αναγέννηση Περιβολίου.
Με την ομάδα που θα επικρατήσει (αν συμβεί αυτό) να αποκτά ένα σαφέστατο προβάδισμα στη μάχη του τίτλου, μιας και βρισκόμαστε στις τελευταίες στροφές της φετινής σεζόν.
Και γι’ αυτό το λόγο η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΚ επέλεξε να τοποθετήσει στη θέση του «άρχοντα» του ματς, τον κατά γενική ομολογία κορυφαίο Έλληνα διαιτητή, τον Τάσο Κάκο.
Βοηθοί του Κάκου σε αυτό τον αγώνα θα είναι οι Γιώργος Σκούρας και Χάρισον Μπαλλής.
Από τις υπόλοιπες συναντήσεις της 21ης αγωνιστικής, ξεχωρίζει αυτή του Αστέρα Πετριτή με τον Αχιλλέα Νυμφών, με την ομάδα του Σάββα Σιδερόπουλου να αναζητά τη νίκη, ώστε να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες της για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στη μάχη του πρωταθλήματος.
corfusports.gr

Στο 95,7% η συμμετοχή στο ελληνικό PSI ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους αποτρέποντας το ενδεχόμενο της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας, ανοίγοντας το δρόμο για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. «Αποφεύχθηκε ο κίνδυνος μίας σοβαρής κρίσης στην ευρωζώνη» τόνισε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ ενώ και ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ  δήλωσε πως η Ευρώπη, χάρη στα μέτρα που έλαβε για να περιορίσει την κρίση χρέους στους κόλπους της, δεν δημιουργεί πλέον σημαντικούς κινδύνους για την παγκόσμια οικονομία.

Το PSI έκλεισε στο 95,7% μαζί με την ενεργοποίηση των Cac's (ρητρών συλλογικής δράσης), σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκε στη δημοσιότητα το πρωί της Παρασκευής.

Στο 85,8% ανήλθαν οι δηλώσεις συμμετοχής των ιδιωτών κατόχων ελληνικών ομολόγων στη διαδικασία του PSI.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, αφού ενεργοποιηθούν και οι ρήτρες συλλογικής δράσης (CACs) το ποσοστό συμμετοχής θα ανέλθει σε 95,7%.