Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

O Γιώργος Παπανδρέου στα Τρίκαλα


Κατάμεστο ήταν σήμερα το πρωί το κλειστό στάδιο Tρικάλων από ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ κάθε ηλικίας που θέλησαν να παρευρεθούν στην ομιλία που έδωσε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ξεκινώντας από τα Τρίκαλα την περιοδεία του στην Θεσσαλία για τα θέματα των αγροτών. Εκατοντάδες Τρικαλινοί περίμεναν υπομονετικά να καταφθάσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα δεκάδες πολίτες έξω από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της πόλης.Εντός αυτού χιλιάδες φίλοι του κόμματος είχαν κατακλύσει τις εξέδρες και τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου με την ατμόσφαιρα να θυμίζει φανερά προεκλογικοί περίοδο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανεβαίνοντας στο βήμα χειροκροτήθηκε αρκετή ώρα ενώ αισθητή ήταν η παρουσία αρκετών νέων ανθρώπων και της τοπικής νεολαίας του ΠΑΣΟΚ που έδινε ζωή στην ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Η επίσκεψη στα Τρίκαλα, εντάσσεται στο πλαίσιο της εξόρμησης που ξεκίνησε αμέσως μετά τις γιορτές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική περιφέρεια. Ένας από τους πρώτους σταθμούς αυτής της εξόρμησης είναι τα Τρίκαλα και γενικότερα η Θεσσαλία, προκειμένου να καταδειχθεί το ενδιαφέρον του ΠΑΣΟΚ, αλλά και προσωπικά του προέδρου του, για τους αγρότες και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν σήμερα. Ήταν προφανές ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και η τοπική οργάνωση του κόμματος προετοίμασαν το έδαφος για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για την έναρξη μιας σθεναρότερης αντιπολίτευσης σε κρίσιμα ζητήματα όπως είναι το αγροτικό.Το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του επέλεξε την πόλη των Τρικάλων όπου τις τελευταίες μέρες αποτελεί την καρδιά της αγροτικής αντίδρασης και κινητοποίησης.Θυμίζουμε πως, η κυβέρνηση κινούμενη με σχέδιο τοποθέτησε στην θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, τον Τρικαλινό βουλευτή κ. Χατζηγάκη, θέλοντας να έχει ένα πρόσωπο που είναι πιο προσιτό στους αγρότες, λαμβάνοντας υπόψη και την πρότερη εμπειρία του βουλευτή στο ίδιο πόστο επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.







http://www.trikaland.gr

ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ - Freestyle Soccer Battle (Finalists)

Πεθαίνω.Ομως εσείς ζείτε.Δικαιώστε με.Πείτε για μένα...

«Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος -Ετών 15- Δολοφονήθηκε 6 Δεκεμβρίου 2008»

«Αν είχα χρόνο. Αν μ' άφηνε ο θάνατος που κανείς δεν σταμάτησε. Αν μπορούσα να σας πω. Πεθαίνω. Ομως εσείς ζείτε. Δικαιώστε με. Πείτε για μένα. Προπάντων στους ανύποπτους. Σε κείνους που δεν ξέρουν... (ΑΜΛΕΤ)
Οι φίλοι μου με λέγαν πρίγκιπα. Δεν φανταζόμουνα ποτέ ότι το όνομά μου θα επικρατούσε τόσο πολύ στον κόσμο. Αυτοί οι πρίγκιπες πεθαίνουν αθώοι, δολοφονημένοι σε μάχες που δεν δόθηκαν ποτέ».


Είναι σκαλισμένο στην πλάκα που τοποθετήθηκε στο μνήμα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Είναι τα λόγια της μάνας που πήρε την απόφαση να βάλει αυτή την πλάκα...

Ένας βιολιστής στο μετρό - Violinist in the Metro

Κάποιο κρύο πρωινό του Ιανουαρίου, ένας άντρας κάθησε σε ένα κεντρικό σταθμό του μετρό και ξεκίνησε να παίζει το βιολί του. Έπαιξε για περίπου 45 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτών των 45 λεπτών, δεδομένου ότι ήταν ώρα αιχμής, πέρασαν από μπορστά του αρκετές χιλιάδες άνθρωποι, οι περισσότεροι πηγαίνοντας στη δουλειά τους.Τρία λεπτά μετά την έναρξη της μουσικής, ένας μεσήλικος κύριος παρατήρησε ότι υπήρχε ένας μουσικός που έπαιζε βιολί, τον κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα και συνέχισε το βιαστικό του βηματισμό.
Ένα λεπτό αργότερα, ο βιολιστής εισέπραξε το πρώτο του δολλάριο, από μια κυρία που το πέταξε στο καπέλο του καθώς περνούσε από μπροστά του χωρίς να σταματήσει καθόλου. Λίγο αργότερα, κάποιος ακούμπησε στον τοίχο και τον άκουσε για λίγο, αλλά μετά κοίταξε το ρολόι του και έφυγε βιαστικός. Πιο πολύ από όλους τους περαστικούς, ασχολήθηκε μαζί του ένα τρίχρονο αγόρι που ήθελε να σταματήσει για να ακούσει, αλλά η μητέρα του τον τράβηξε για να συνεχίσουν τη διαδρομή τους. Το παιδί κοιτούσε συνεχώς προς τα πίσω καθώς απομακρυνόταν. Το ίδιο επαναλήφθηκε και με άλλα παιδιά και τους γονείς τους, οι οποίοι – χωρίς καμία εξαίρεση – τα τράβαγαν για να συνεχίσουν το δρόμο τους.
Στα 45 λεπτά μουσικής, συνολικά σταμάτησαν για να ακούσουν – έστω και για λίγο – μόνο 6 άνθρωποι. Περίπου 20 άνθρωποι έριξαν λεφτά στο καπέλο καθώς συνέχιζαν να περπατούν, χωρίς να ελαττώσουν την ταχύτητα του βηματισμού τους. Η συνολική είσπραξη ήταν 32 δολλάρια. Όταν η μουσική σταμάτησε και υπήρξε σιωπή, κανείς δεν το πρόσεξε. Κανείς δε χειροκρότησε, ούτε υπήρξε κανενός άλλου είδους αναγνώριση.Αυτό που δεν ήξερε κανείς ήταν ότι ο συγκεκριμένος βιολιστής ήταν ο Joshua Bell, ένας από τους καλύτερους μουσικούς του κόσμου, και έπαιζε με ένα βιολί Stradivarius αξίας 3,5 εκατομμυρίων δολλαρίων, κατασκευασμένο από τον ίδιο τον Antonio Stradivari το 1713. Δύο ημέρες νωρίτερα, ο Joshua Bell έπαιξε σε ένα κατάμεστο θέατρο της Βοστώνης και η τιμή ενός κάτω-του-μετρίου εισητηρίου ήταν 100 δολλάρια.
Ο Bell αμοίβεται με περίπου 1000 δολλάρια το λεπτό!Το συγκεκριμένο πείραμα, δηλαδή το να παίξει ο Joshua Bell στο σταθμό του μετρό incognito, οργανώθηκε από την εφημερίδα Washington Post, ως μέρος μιας κοινωνικής μελέτης περί του τι εκλαμβάνουμε ως σημαντικό, τι μας αρέσει, και σε τι δίνουμε προτεραιότητα. Η γενική περιγραφή του πειράματος ήταν: « Σε ένα συνηθισμένο περιβάλλον, σε μια ακατάλληλη ώρα, αντιλαμβανόμαστε το ωραίο; Σταματάμε για να το ευχαριστηθούμε; Αναγνωρίζουμε το ταλέντο σε ένα μη-αναμενόμενο περιβάλλον;»

"Δεν τέθηκε θέμα για τον Αστακό"

Με 14 πλέον νομαρχιακούς συμβούλους μένει η πλειοψηφία.

Κατά την συνεδρίαση του σώματος σήμερα ανακοινώθηκε και η ανεξαρτητοποίηση του Σπύρου Σκιαδόπουλου. Κάτι αναμενόμενο για όσους γνώριζαν πράγματα και καταστάσεις...

Το θέμα είναι οτί αυτοί που "γνωρίζουν", υποστηρίζουν ότι έπεται και συνέχεια μιάς και ετοιμάζετε και άλλη παραίτηση. Άρα από 15 νομαρχιακούς συμβούλους, η πλειοψηφία ίσως πέσει στους 13.





ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MRB ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ



Σε δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν επιθυμεί τη σύνδεση της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών. Ποσοστό 77,7% -82,3% των ψηφοφόρων της ΝΔ και 81,1% του ΠΑΣΟΚ- δηλώνει πως επιθυμεί την παραμονή του κ. Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο και για την επόμενη πενταετία.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια δημοσκόπηση, ο 82,4% των ερωτηθέντων αξιολογεί θετικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και πιο συγκεκριμένα τον κ. Παπούλια επιδοκιμάζουν το 86,2% των ψηφοφόρων της ΝΔ και το 90,5% του ΠΑΣΟΚ.

Προηγούνται ΠΑΣΟΚ και Καραμανλής

Στη δημοσκόπηση της Public Issue για την κυριακάτικη «Καθημερινή» το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 38%, η ΝΔ 33%, ο ΣΥΡΙΖΑ 10%, το ΚΚΕ 8,5%, ο ΛΑΟΣ 5,5% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 4%.
Στη δημοσκόπηση της Public Issue και στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο Κώστας Καραμανλής προηγείται του Γιώργου Παπανδρέου με ποσοστό 40% έναντι 31% του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Ως μεγάλος «χαμένος» των εξελίξεων εμφανίζεται, πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ, με πτώση της τάξης του 2%.

Οι πολίτες «κλείνουν το μάτι» στο ΠΑΣΟΚ (ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC)



Κλείνουν το μάτι στο ΠΑΣΟΚ για τη διακυβέρνηση της χώρας οι ψηφοφόροι, θεωρώντας ταυτόχρονα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να χειριστεί καλύτερα από τον Κώστα Καραμανλή σχεδόν όλα τα κρίσιμα ζητήματα ακόμα και την κοινωνική αναταραχή. Οπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του «Εθνους της Κυριακής», το 43,4% των ψηφοφόρων δηλώνουν ότι αν σήμερα γίνονταν εκλογές ο ελληνικός λαός θα έπρεπε να δώσει την ευκαιρία στον Γ. Παπανδρέου να κυβερνήσει.
Μόλις ένα 30,6% που δεν αντιστοιχεί σε καμία περίπτωση με την εκλογική δύναμη της ΝΔ επιθυμεί να δοθεί και τρίτη ευκαιρία διακυβέρνησης στον Κ. Καραμανλή. Ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύουν ότι θα πρέπει να κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές συγκαταλέγεται και το 13,6% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.
Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να πείθει όλο και περισσότερο τους ψηφοφόρους ότι μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα του τόπου καλύτερα από τη Ν.Δ.Το 33,5% των ψηφοφόρων σε σχέση με 29% τον Δεκέμβριο πιστεύουν ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν το ΠΑΣΟΚ βρισκόταν στην κυβέρνηση.

Παρ όλα αυτά οι πολίτες εμφανίζονται σφόδρα απογοητευμένοι και απαισιόδοξοι, αφού από τη μια πιστεύουν ότι κανένα από τα δυο μεγάλα κόμματα δεν είναι ικανό να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα προβλήματα της χώρας, ενώ από την άλλη παρότι υπάρχει η ισχυρή πεποίθηση ότι το 2009 θα είναι χρονιά εκλογών, δεν φαίνεται ότι έχουν μεγάλες προσδοκίες ότι κάτι θα μπορέσει να αλλάξει.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 62,3% των πολιτών χαρακτηρίζουν το 2008 ως μια κακή χρονιά, θεωρούν ότι το 2009 τα πράγματα θα πάνε προς το χειρότερο, ενώ το 56,5% αποδίδει τα οικονομικά προβλήματα στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Στο 4,6% η διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ (ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC)


Ούτε μία εβδομάδα δεν κράτησε η ευφορία στην κυβέρνηση για την αναστροφή του αρνητικού κλίματος μετά τον ανασχηματισμό.


Υστερα από μια πρόσκαιρη ανάκαμψη που εμφανίστηκε στις πρώτες δημοσκοπήσεις της προηγούμενης εβδομάδας, η έρευνα που διενήργησε η εταιρεία Marc και δημοσιεύει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής» δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να προηγείται της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου με μεγάλη διαφορά 4,6 ποσοστιαίων μονάδων.


δημοσκόπηση της Marc (12-15 Ιανουαρίου) έχει μια ικανή χρονική απόσταση από το πολιτικό γεγονός του Ιανουαρίου, τον ανασχηματισμό, και αποτυπώνει με μεγαλύτερη σαφήνεια και ψυχραιμία το πώς αυτός επηρέασε την κοινή γνώμη.


Η ανάλυση των στοιχείων δείχνει πως υπήρξε μια σχετική συσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας (68,3% από 63,9%) και περιορίστηκαν οι διαρροές της προς τον ΛΑΟΣ (3,1% από 5,1%), όμως τα σημάδια κόπωσης του κυβερνώντος κόμματος είναι πια πολύ εμφανή. Η δε μετακίνηση ψηφοφόρων από τη Νέα Δημοκρατία προς το ΠΑΣΟΚ παραμένει σε ιδιαίτερα υψηλά απίπεδα και διαμορφώνεται στο 8,1% από 8,2%.


Ενα ακόμα δείγμα ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη για τη Νέα Δημοκρατία είναι ότι πλέον έχει δημιουργηθεί χάσμα στην παράσταση νίκης (την εκτίμηση για το ποιο κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές) ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ που προηγείται με 56,1% και τη Νέα Δημοκρατία που έπεται με 29%. Νίκη για το ΠΑΣΟΚ βλέπει ακόμα και το 32,7% των ψηφοφόρων της ΝΔ.

ΚΟΠΑΔΙΑ ΜΕ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Τι γίνεται ρε παιδιά στη Κεφαλονιά;
Το Ληξούρι "πνίγηκε" στο λαυράκι!!!
Ολες οι παραλίες του Ληξουριού γέμισαν με λαυράκια τεραστίων (για τα δεδομένα του Ιονίου) διαστάσεων, περίπου μισό μέτρο μήκος και άνω του κιλού βάρος.
ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ;;;

ΝΕΚΡΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑ

Νεκρός διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο 58χρονος Σ.Σ, φίλαθλος του Ηρακλή, από το Καυταντζόγλειο στάδιο, όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Ηρακλή-ΑΕΚ.

Ο άτυχος φίλαθλος και παλαίμαχος του Ηρακλή έπαθε ανακοπή καρδιάς, όταν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προσπάθησε να απομακρύνει μικρά παιδιά από το χώρο. Ο Σ.Σ είχε ιατρικό ιστορικό με την καρδιά του, καθώς είχε υποβληθεί παλαιότερα σε επέμβαση.

Να αναφέρουμε ότι ο εκλιπών είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Δόξας Δρυμού αλλά και του Ακρίτα Συκεών, ενώ συμμετείχε και στο σύνδεσμο των βετεράνων του Ηρακλή έχοντας περάσει από τα τμήματα νέων του συλλόγου.

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο BOY GEORGE

Ο Βρετανός τραγουδιστής Μπόι Τζορτζ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών επειδή έδεσε με χειροπέδες έναν άνδρα συνοδό του και τον ξυλοκόπησε στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο.


Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ...

Β.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Τ.ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ...ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

ΕΙΝΑΙ 3 ΚΑΙ 15...ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΡΑΚΤΕΡ

Σε συμβολικό αποκλεισμό προχώρησαν σήμερα οι αγρότες της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Η Άνοιξη» και της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης που παρέταξαν τα τρακτέρ στον κόμβο Κεραμιδίου για μία ώρα περίπου, ενώ οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν από μεθαύριο Δευτέρα.

Ξεπέρασαν τους 1200 οι νεκροί στην Γάζα.

Σήμερα το πρωί ο "αγαπημένος" στόχος των Ισραηλινών είναι τα σχολεία. Χτυπήθηκαν δυο εκπαιδευτήρια. Οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται, και φαίνετε ότι δεν υπάρχει καμία εκεχειρία σύμφωνα με μαρτυρίες της sibilla. Οι νεκροι ξεπερασαν τους 1200 και οι τραυματιες τους 5500.

Μαγνητίζει η εικονική βία (Immersion)



Kοινωνιολογική έρευνα ή πρότζεκτ τέχνης; Και τα δύο, απαντά ο Βρετανός φωτογράφος Ρόμπι Κούπερ, εμπνευστής της «Immersion» («Βύθισης»), μιας νέας μεθόδου που επιχειρεί να εξερευνήσει τη σχέση παιδιών και εικονικής βίας. Μαζί με την ομάδα των εξίσου ικανών συνεργατών του, αιχμαλώτισαν σε φωτογραφίες και βίντεο τα πρόσωπα μικρών, αλλά και εφήβων, την ώρα που παίζουν πολεμικά και κάθε είδους άγρια παιχνίδια (online ή videogames). Οι εκφράσεις τους πραγματικά εντυπωσιακές! «Η ουτοπία έχει ενδιαφέρον», λέει ο ίδιος και μάλλον έχει δίκιο, καθώς η δράση ανηλίκων και ενηλίκων στους εικονικούς διαδικτυακούς τόπους έχει αποδείξει ότι το εξωπραγματικό μαγνητίζει την ανθρώπινη φύση…
Σε μια εποχή που η παιδική εγκληματικότητα προβληματίζει διεθνώς, ο 39χρονος φωτορεπόρτερ Ρόμπι Κούπερ (που ζει στη Νέα Υόρκη) υλοποιεί ένα φιλόδοξο, αόριστης διάρκειας project, χρησιμοποιώντας βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας και την πρωτοπόρο τεχνική του Αμερικανού δημιουργού ντοκιμαντέρ Ερολ Μόρις. Μαζί με τον κάμεραμαν Αντριου Γουίγκινς και τον οργανωτικό εγκέφαλο του εγχειρήματος Τσάρλι Σμιθ, συντόνισαν την οθόνη του παιχνιδιού με το φακό της κάμερας. Κατάφεραν έτσι να παγιδεύσουν εκπληκτικά ενσταντανέ αμηχανίας, αγωνίας, έντασης, φόβου ή ταραχής, έκστασης, ενθουσιασμού και γενικά μιας απίστευτης αφοσίωσης που διαγράφεται στα παιδικά πρόσωπα, καθώς συμμετέχουν σε διαδραστικά βίαια παιχνίδια (Halo 3, Call of Duty, GTA 4, Tekken, Star Wars Battlefront), εξοντώνοντας φανταστικούς εχθρούς ή ενώ παρακολουθούν ανάλογες ταινίες.
Στο πλαίσιο της παρούσας έρευνας, ο ανήσυχος φωτογράφος συγκέντρωσε υλικό από σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Αμερική και, πρόσφατα, στη Βρετανία και διαπίστωσε ότι τα παιδιά που είναι πιο εκδηλωτικά στην τάξη, σύμφωνα με τους καθηγητές τους, είναι επίσης και τα πιο εκφραστικά μπροστά στις οθόνες. Οσο για τους πιο… πωρωμένους ανήλικους παίκτες, παραμένουν εντελώς ανέκφραστοι! Ο Κούπερ συνεργάζεται, επίσης, με ψυχολόγο και κοινωνιολόγο, προκειμένου να ερμηνεύσει τις διαφορετικές αντιδράσεις των παιδιών στις επί της οθόνης πολεμικές συρράξεις. Ταυτόχρονα, λαμβάνει υπόψη το κωδικό σύστημα δράσης (έκφρασης) προσώπου (Facial Action Coding System), που ανέπτυξε στη δεκαετία του ‘70 ο διακεκριμένος ακαδημαϊκός ψυχολόγος Πολ Εκμαν.
Ενα σύστημα που θεωρείται πιο αξιόπιστο ακόμη και από τη σύγχρονη τεχνολογία σκαναρίσματος του εγκεφάλου και χρησιμοποιείται από τη CIA! «Πιθανόν υπάρχει σχέση μεταξύ βίαιων παιχνιδιών και κοινωνικής επιθετικότητας, σχολικής βίας και αποκλεισμού, αλλά είναι δύσκολο να πει κανείς κατά πόσο το βίαιο παιχνίδι είναι η σημαντικότερη αιτία…», επισημαίνει ο Ρόμπι Κούπερ, που ετοιμάζει στα μέσα του χρόνου την πρώτη του έκθεση με τις πρωτοφανείς εικόνες ή δεδομένα – όπως ο ίδιος αποκαλεί την αποτύπωση στιγμών «ακραίων αισθημάτων»…

http://www.e-tipos.com/