Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Γνωστή δημοτική επιχείρηση, ΄΄ναυαρχίδα΄΄, της Κέρκυρας στο ΄΄κόκκινο΄΄;;;

Φήμες λένε ότι γνωστή εταιρία δήμου της Κέρκυρας, κορυφαία στο νησί, αδυνατεί να πληρώσει τους εργαζόμενους της.
Για πρώτη, φορά από ίδρυσης της, πλήρωσε έναντι, δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα στο προσωπικό της.
Αλήθεια πόσο μεγάλος οικονομολόγος πρέπει να είσαι για να φέρεις την εταιρία σε αυτό το σημείο όταν ο δήμος σου πληρώνει μεγάλο μέρος των δανείων σου και έχεις κάνει αύξηση άνω του 40% στα τιμολόγια;;;
Για κάποιους δεν αποτελεί έκπληξη το παραπάνω γεγονός αφού έχει ξανασυμβεί με τον ίδιο πρωταγωνιστή σε άλλη, παλαι ποτέ, ναυαρχίδα δημοτική εταιρία.
Μήπως θα πρέπει να του δώσουμε και την τύχη όλου του νησιού για να το βουλιάξει και αυτό!!!
Η εμπειρία πάνω από όλα κύριοι!!!
Οι φίλοι μου οι δημοσιογράφοι δεν θα έπρεπε να το ψάξουν λίγο το θέμα;;;
kerkyraikialepou

Η μεταπολίτευση είναι εμφανές ότι θα κλείσει όπως άνοιξε...με αίμα!!!

listonplace
http://mypieceoftail.com/Kid%20Tails/Be%20Afraid%20be%20very%20afraid.JPGΟ νέος κύκλος τρομοκρατίας που άνοιξε προχθές υπό το πρίσμα αυτό θα κλείσει μαζί με τον κύκλο της μεταπολίτευσης και αυτή τη φορά θα υπάρξουν νικητές και ηττημένοι.


Του Μενέλαου Τασιόπουλου
Το εκρηκτικό πακέτο που έφθασε στο κτίριο όπου στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες εσωτερικής ασφάλειας του ελληνικού κράτους, στη λεωφόρο Κατεχάκη, είχε στόχο την καρδιά του συστήματος, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη. Η βόμβα έσκασε στα χέρια του υπασπιστή του και ο υποδιευθυντής, Γ. Βασιλάκης, αποτέλεσε ένα ακόμη θύμα της τρομοκρατίας από την πλευρά των ενστόλων. Πολλοί μιλούν για πόλεμο. Εχει ξεκινήσεις από το 2002, όταν εξαρθρώθηκαν οι παλιές οργανώσεις "17 Νοέμβρη" και "ΕΛΑ", επί υπουργίας Χρυσοχοΐδη, συνεχίσθηκε πρόσφατα με την εξάρθρωση επιχειρησιακών πυρήνων του "Επαναστατικού Αγώνα", που αποτέλεσε την εξέλιξη της ελληνικής τρομοκρατίας στα γκρεμίσματα της παλιάς τρομοκρατίας, αλλά και εμπλεκόμενων στους "Πυρήνες της Φωτιάς", οργάνωσης που φιλοδοξούσε να αποτελέσει και τη συνέχεια του "Ε.Α.". Οι αρχές ασφαλείας της χώρας, όμως, είχαν και άλλες επιτυχίες, όχι πλέον στο επίπεδο των ένοπλων οργανώσεων, αλλά στη "μήτρα" τους, που όλες τις προηγούμενες δεκαετίες αποτελούσε η περιοχή της πλατείας Εξαρχείων και τα στέκια των αριστεριστών, αντιεξουσιαστών και ναρκομανών που βρίσκονταν εκεί. Τα στέκια των αντιεξουσιαστών, αυτό το "κράτος εν κράτει" στα χρόνια της μεταπολίτευσης, διαλύθηκαν και σήμερα πλέον οι κάτοικοι και τα παιδιά τους μπορούν να...
χαίρονται τον ελεύθερο χρόνο τους εκεί.

Σε κάθε περίπτωση η δολοφονική βόμβα που εξερράγη προχθές στην Κατεχάκη δείχνει ότι ο πόλεμος θα συνεχισθεί και μάλιστα κλιμακούμενος.

Στις δηλώσεις του, έκδηλα συγκινημένος από τον χαμό του στενού του συνεργάτη, ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης έστειλε μήνυμα προς τους τρομοκράτες ότι δεν μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους, δεν μπορούν να φοβίσουν το σύστημα ασφαλείας της χώρας και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπως και οι άλλοι πριν από αυτούς. Ηδη οι πρώτες συλλήψεις προεξοφλούνται και η ροή πληροφοριών από τις αρχές και τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας δείχνουν ότι η Αστυνομία και η ΕΥΠ τις επόμενες εβδομάδες δεν θα ψάξουν στα τυφλά για τους δράστες, αλλά στην ίδια κατεύθυνση όπως μέχρι σήμερα. Για μια νέα σειρά συλλήψεων, αφού ο "μίτος της Αριάδνης" σε επιχειρησιακό επίπεδο σε σχέση με την ελληνική τρομοκρατία έχει βρεθεί και η κατάληξη είναι απλά θέμα χρόνου.

Το μήνυμα

Είναι εμφανές ότι στόχος της βόμβας στο υπουργικό γραφείο του Χρυσοχοΐδη δεν ήταν μόνον αυτός, αλλά και οι κανόνες ασφαλείας της χώρας. Ουσιαστικά το μήνυμα ήταν ότι "στην Ελλάδα κανείς δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής", ούτε καν ο αρμόδιος για την εσωτερική ασφάλεια υπουργός. Το μήνυμα αυτό δεν είναι καινούργιο. Κυριάρχησε και τη δεκαετία του '80, όταν μεταξύ 1987-1990 υπήρξε μια πρωτοφανής έξαρση δράσεων φονικών από την τρομοκρατία μέχρι να φθάσουμε στο "βρώμικο '89", τη σύλληψη του Κοσκωτά, τη συγκυβέρνηση, τη δημιουργία επιχειρηματικών και μιντιακών συνθηκών, που χαρακτηρίσθηκαν διαπλοκή στη συνέχεια και κυριάρχησαν στο προσκήνιο και το παρασκήνιο της εξουσίας τα τελευταία 25 χρόνια, φθάνοντας την Ελλάδα, εξαιτίας της κλεπτοκρατικής τους μονομέρειας, στη χρεοκοπία και την υποδούλωση στην τρόικα Βρυξελλών-Φρανκφούρτης-ΔΝΤ.

Ουσιαστικά, δηλαδή, η τρομοκρατία λειτούργησε και λειτουργεί όπως το μακρύ χέρι ενός κατεστημένου κύκλου 30 χρόνια μετά, που συνεχίζει και σήμερα να θέλει να επιβάλλει τους όρους του παιχνιδιού στην Ελλάδα στα όρια της πολιτικής, τη δομή της επιχειρηματικότητας, τον ορίζοντα και την ταυτότητα των επενδύσεων, τη λειτουργία των θεσμών. Κανόνων που σε όλες αυτές τις δεκαετίες επιβάλλονται μέσα από την πολιτική επιρροή και παρέμβαση, με αποτέλεσμα την επιλογή μέσα από την κάλπη, αλλά και με το πιστόλι, το όπλο, τις βόμβες και τη βία που προδιαγράφει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί η πολιτική και η συγκρότηση της χώρας.

Στο σήμερα η τρομοκρατία (όπως και τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου ήθελε να προσελκύσει ξένες επενδύσεις, δίδοντας διέξοδο στα προβλήματα της εθνικής οικονομίας, αλλά μέσα από μια σειρά δολοφονιών και βομβών, η προοπτική αυτή χάθηκε, δημιουργώντας στη θέση της τον εγχώριο κρατικό προμηθευτή, που διασπάθισε μέσα από μίζες και υπερβάσεις τα κοινοτικά πλαίσια στήριξης) θέλει για μια ακόμη φορά να αποτρέψει τη συγκέντρωση ξένων ομίλων και τις στρατηγικές επενδύσεις τους στην Ελλάδα που θα προκύψει μέσα από το φάσμα της χρεοκοπίας. Αντίστοιχα, όμως, γίνεται φανερό ότι η "μήτρα" της τρομοκρατίας, που δεν είναι καθόλου απαραίτητο ότι σχετίζεται με το αμιγώς επιχειρησιακό της σκέλος, που πλέον και στην τελευταία φάση συγκροτείται από αντιεξουσιαστές και ποινικούς, έχει κάποιους λόγους να ανησυχεί. Οι λόγοι αυτοί είναι παραπάνω από εμφανές ότι σχετίζονται με τη λειτουργία των Εξεταστικών Επιτροπών αλλά και με τη βούληση των ηγεσιών των δύο κομμάτων εξουσία, Παπανδρέου και Σαμαρά, να επιτρέψουν στους βουλευτές να φθάσουν μέχρι το τέλος την έρευνα ή να πιέσουν τη Δικαιοσύνη να κάνει χωρίς πολιτικά προαπαιτούμενα τη δουλειά της. Τι σημαίνουν αυτά; Για παράδειγμα στο Κοινοβούλιο συνεχίζονται οι ακροάσεις για την υπόθεση Siemens, τη ραχοκοκαλιά της διαπλοκής, έτσι όπως αυτή εξελίχθηκε και ανδρώθηκε στον χρόνο και στους τομείς των επικοινωνιών, των όπλων, των δημοσίων έργων, των μεταφορών. Ακουμπά υπουργούς, κοινοβουλευτικές ομάδες και κρατικούς αξιωματούχους που βρέθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια στο απυρόβλητό ή τουλάχιστον σε μια διαδικασία πολιτικής και δικαστικής συγκάλυψης. Τίποτα, όμως, σήμερα δεν εγγυάται ότι η διαδικασία αυτή θα συνεχισθεί.


Αναβάθμιση της δράσης
Η τρομοκρατία, λοιπόν, αναβαθμίζει τη δράση της και "δείχνει" έτοιμη να σκοτώσει ακόμη και το εν ενεργεία υπουργό Δημόσιας Τάξης, πόσω μάλλον έναν ξένο επενδυτή, έναν Ελληνα επιχειρηματία ή έναν δικαστικό. Οργανώσεις όπως η "Λαϊκή Θέληση", που έχει στοχοποιήσει τον Μ. Χρυσοχοϊδη και εκτιμάται από την Αντιτρομοκρατική ότι αποτελεί συνέχεια της "Λαϊκής Επαναστατικής Δράσης", της οργάνωσης που "χτυπούσε" κατασκευαστικές, με ληγμένα τότε εκρηκτικά, διέθετε όμως προκηρύξεις που στο ύφος και το περιεχόμενό τους θύμιζαν σε μέγιστο βαθμό τις προκηρύξεις της "17Ν" και του "ΕΛΑ" της πρώτης περιόδου, μπορεί να αναλάβουν τη δολοφονική τελευταία ενέργεια. Ή άλλες οργανώσεις τύπου "ΟΠΛΑ", που σκότωσε αστυνομικούς στα τυφλά χτυπώντας με οπλοπολυβόλα "τον σταθμό στρατοχωροφυλακής Αγ. Παρασκευής", γεγονός που ανησυχεί και το ΚΚΕ αλλά και το εξτρεμιστικό, σε άλλο επίπεδο, ΠΑΜΕ.

Ο νέος κύκλος τρομοκρατίας που άνοιξε προχθές υπό το πρίσμα αυτό θα κλείσει μαζί με τον κύκλο της μεταπολίτευσης και αυτή τη φορά θα υπάρξουν νικητές και ηττημένοι. Νέα δεδομένα και παλιές επιπλοκές. Αστυνομική έρευνα και πολιτικές επιπτώσεις. Η μεταπολίτευση είναι εμφανές ότι, όπως ξεκίνησε με αίμα, θα κλείσει και με αίμα…

Ο Σκανδαλίδης υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Αττικής...

Άλλο ένα πρόσωπο συζητείται στο ΠΑΣΟΚ για υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής. Ο λόγος για τον Κώστα Σκανδαλίδη που φέρεται να το αντιμετωπίζει θετικά.
Η υποψηφιότητά του, αν τελικά οριστικοποιηθεί, θα είναι και ένα "άνοιγμα" στις "παραδοσιακές δυνάμεις" του ΠΑΣΟΚ (το λεγόμενο "βαθύ ΠΑΣΟΚ") με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να συγκρατήσει και τμήμα της κοινωνικής δυσαρέσκειας από τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης...
press-gr

ΠΑΟ: Ερχεται το βράδυ ο Γκοβού!


Ο Σίντνει Γκοβού έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναικό και αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ! Το συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού έχει διάρκεια δύο χρόνων με προοπτική ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό για έναν ακόμα, ενώ οι ετήσιες αποδοχές ανέρχονται στα 1,5 εκατομμύρια Ευρώ. Ο Γκοβού, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και τη Δευτέρα, αναμένεται να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις στην Παιανία.

Ανοικτό κόμμα με κλειστές πόρτες

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgz7yQWhgMpIv3F7fCbc_JCYclWPt1PD8eVFK_Ah4AbuDIt9xaWHKSlBJ3_bp7XojjViAUYC5Z0vu4FGKJgqErVJI1GueTM-RddEQl9L3hRZVbWY-jS6foAa8EO7TE9iYEJVbsaq0KSnXse/s400/%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%9A%CE%95%CE%A4%CE%9F+%CE%A3%CE%A4%CE%91+%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91.jpg

«Eίμαστε ένα ανοικτό κόμμα» τονίζει σε κάθε ευκαιρία ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς. Αλλά τι είδους ανοικτό κόμμα είναι αυτό όπου τα πάντα καθορίζονται πλέον πίσω από κλειστές πόρτες;

Την περασμένη Κυριακή η καταμέτρηση των ψήφων για την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής ξεκίνησε αφού στον χώρο της διαλογής απαγορεύτηκε προηγουμένως η πρόσβαση στους συνέδρους του κόμματος, με φυσιολογική συνέπεια να φουντώσουν οι φήμες και οι διαδόσεις για απόπειρα νόθευσης του αποτελέσματος.

Στη συνέχεια η επιλογή του νέου Γραμματέα του κόμματος έγινε με τρόπο που θυμίζει τις εποχές της Σοβιετικής Ενωσης επί Μπρέζνιεφ. Εκδήλωσαν ενδιαφέρον δύο υποψήφιοι κι αντί να αποφασίσει ελεύθερα με ψηφοφορία το ανώτατο κομματικό όργανο, κλήθηκε ο ένας στο γραφείο του προέδρου και αναγκάστηκε να παραιτηθεί με την απειλή του αποκλεισμού από κάθε αξίωμα.

Αλλά ακόμη κι όταν έμεινε ένας υποψήφιος, η Νέα Δημοκρατία δεν τόλμησε την ψηφοφορία. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε έτσι το πρώτο κόμμα που εξέλεξε τον αρχηγό του με κάλπες σε όλη τη χώρα και τον Γραμματέα του διά βοής! Αυτά γίνονταν μόνο επί Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και επί Μπρέζνιεφ!

Η Νέα Δημοκρατία πήγε ένα βήμα πίσω και από το ΠαΣοΚ, που τόλμησε την ψηφοφορία ακόμη κι όταν ήταν βέβαιο ότι ο νέος Γραμματέας κ. Σ. Ξυνίδης θα εκλεγόταν τραυματισμένος από τις διαρροές των διαφωνούντων.

Κάτι τέτοιο δεν διανοήθηκε κανένας από τους προκατόχους του κ. Σαμαρά, ακόμη κι όταν εξέλεγαν γραμματείς με πολύ μεγαλύτερη εσωκομματική αμφισβήτηση.

Η χθεσινή επιλογή αδικεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που επιβεβαιώνει ότι δεν είναι ακόμη έτοιμο για ανοικτές διαδικασίες.

Αδικεί και τον ίδιο τον νεοεκλεγέντα Γραμματέα κ. Α. Λυκουρέντζο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα εκλεγόταν με ποσοστό υψηλότερο από το 48,9% που έλαβε ο ομόβαθμός του στο ΠαΣοΚ.

Μα περισσότερο από όλα, αδικεί τον κ. Αντ. Σαμαρά...

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΑLCO ...

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:wTNrGR3aHwqp-M:http://2.bp.blogspot.com/_WMu_KBcWlyE/SOh40V5qG0I/AAAAAAAADHk/WwCFHec2V6U/s400/%CE%93%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%A0+%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%9F.jpg
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ. ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ. ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 9% ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο Α.ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 8,5% Ο Σ.ΜΙΚΑΛΕΦ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ.

Εύσημα από τη Fitch στην Ελλάδα

http://capitalwhispers.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/06/fitch-ratings.jpgΨΗΦΟ εμπιστοσύνης στην Ελλάδα έδωσε η Fitch, που θεωρεί ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα υποχωρεί βάσει του σχεδίου που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση και ότι η πορεία της οικονομίας είναι αυτή που έχει προβλεφθεί. Πάντως η ανησυχία για τις οικονομικές προοπτικές της Ε.Ε. είναι διάχυτη στην ευρωζώνη, καθώς χθες ένας άλλος οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης, η Μoody΄s, προχώρησε σε υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας πέντε περιφερειών της Ισπανίας προειδοποιώντας για υποβάθμιση της χώρας. Οι ανησυχίες για την πορεία της οικονομίας και οι προβλέψεις για φρένο στην ανάπτυξη προκάλεσαν χθες νέο γύρο πτώσης στα χρηματιστήρια. Το Λονδίνο έκλεισε με πτώση 2,26%, το Παρίσι με 2,99%, η Φρανκφούρτη με 1,81% και η Μαδρίτη με 0,92%. Οση ώρα ήταν ανοικτές οι αγορές αυτές η Γουόλ Στριτ υποχωρούσε 1%, ενώ στο Χρηματιστήριο Αθηνών νωρίτερα ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο 1,25% και διαμορφώθηκε στις 1.452,13 μονάδες. Το ευρώ πραγματοποίησε άλμα 2% και έφτασε τα 1,245 δολάρια. Η χώρα μας κινείται στα πλαίσια που έχουν καθοριστεί από το Πρόγραμμα Σταθερότητας εκτιμά η Fitch, που σε έκθεσή της αναφέρει πως προς το παρόν διατηρεί αμετάβλητη την αξιολόγηση για την Ελλάδα έως ότου μελετήσει καλύτερα τα στοιχεία για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Επίσης ο οίκος έχει βάλει στο μικροσκόπιο την πολιτική βούληση να εφαρμοστούν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί.

ΕΚΤ: δανείζει 111 δισ. ευρώ
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα χορηγήσει 111,2 δισ. ευρώ σε 78 τράπεζες, κίνηση που θεωρείται ότι μειώνει τις ανησυχίες για τη ρευστότητα των ευρωπαϊκών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Η κίνηση αυτή πραγματοποιείται καθώς χθες οι τράπεζες άρχισαν να αποπληρώνουν στην ΕΚΤ 12μηνα δάνεια συνολικής αξίας 442 δισ. ευρώ. Προχθές εξάλλου η ΕΚΤ διέθεσε 132 δισ. ευρώ σε τρίμηνες χορηγήσεις με 1% επιτόκιο προς ευρωπαϊκές τράπεζες, ποσό μικρότερο από τις εκτιμήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ

Νέα Δημοκρατία : Πρόεδρος ΠΟΛΑΝ, Αντιπρόεδρος ΚΕΠ, Γραμματέας ΔΗΑΝΑ


 Τι κοινό έχουν ο Dumbo το ελεφαντάκι κι ο Κώστας Μαρκόπουλος;
Έχουν κι οι δύο μεγάλα αυτιά. Συγκεκριμένα, τα αυτιά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας τα έκανε έτσι από το τράβηγμα ο Αντώνης Σαμαράς. Έτσι, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για γραμματέας του Πολίτ Μπιρό, κι αφού προηγήθηκε έντονο παρασκήνιο με τον πρόεδρο Αντώνη να απειλεί θεούς και δαίμονες, υποχρεώθηκε σε... απόσυρση, λέγοντας το αμίμητο: "Τι Μαρκόπουλος, τι Λυκουρέντζος". Το οποίο προφανώς δεν ίσχυε νωρίτερα... Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο ρήγμα ανάμεσα στο γρανιτένιο Σαμαρικό (μικρό η αλήθεια) στρατόπεδο.

@ Κάπως έτσι επίσης ο Καραμανλής, που είχε ευλογήσει την υποψηφιότητα Λυκουρέντζου, καταγράφει μια ουσιαστική εσωκομματική νίκη - προάγγελο για τα μελλούμενα στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και ο νοών νοείτο...

@ Με αυτά και με αυτά, όπως σε όλα τα σταλινικά κόμματα που σέβονται τον εαυτό τους, υποψήφιος για τη θέση του γραμματέα θα είναι ένας, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος.

@Έτσι επίσης ολοκληρώνεται στην πράξη η πολυσυλλεκτικότητα στην κορυφή της Μ-Λ-ΝΔ: Πρόεδρος ΠΟΛΑΝ, αντιπρόεδρος ΚΕΠ, γραμματέας ΔΗΑΝΑ. Κανένας Νεοδημοκράτης έχει θέση στη Νέα Δημοκρατία;
rigillis.blogspot.com 
pelasgia 

"Βουβουζέλας" ... ο νέος Γραμματέας... Τυχαίο; Δεν νομίζω....

http://1.bp.blogspot.com/_r5IqH5_GfP8/TC7Rr2Xl-JI/AAAAAAAABUg/nlmRwT8Q3pE/s1600/9939vuvuzela.jpg

Οι βουβουζέλες κάνουν απερίγραπτο και αφόρητο βουητό στο MUNDIAL...

Ο Λυκουρέντζος έγινε Γραμματέας της ΝΝΔ "δια βοής"...

Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Πλέον ο νέος Γραμματέας της ΝΝΔ καθιερώνεται από το blog μας ως ο "Γραμματέας της βουβουζέλας" !!! ή σκέτο "βουβουζέλας"...

liberalserres