Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Σε τροχιά σύγκρουσης το περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καλούδη με το αναπηρικό κίνημα της Κέρκυρας

Αφορμή ο ορισμός από τον επικεφαλής της “Επτανησιακής Αναγέννησης” Γιώργο Καλούδη του Δημήτρη Πουλιέζου ως υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας.
Ο Κος Πουλιέζος αποτελεί ''κόκκινο πανί'' για το αναπηρικό κίνημα της Κέρκυρας αφού επί της προεδρίας του στη ΔΕΥΑΚ, για πρώτη φορά στην Κέρκυρα, οδήγησε 5 ΑμεΑ στα δικαστήρια, μετά από 8 χρόνια συνεχή εργασία, και παραμένουν στην εργασία τους με προσωρινή διαταγή πληρωμής από τα δικαστήρια της Κέρκυρας.
 Ερωτηματικό επίσης αποτελεί η στάση της προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας Κας. Σοφίας Λίβερη, που επίσης συμμετέχει στο ίδιο ψηφοδέλτιο και η οποία είχε συγκρουστεί δυνατά με τον Κο. Πουλιέζο, όταν ο τελευταίος κυνήγησε δικαστικά τον γραμματέα του Εργατικού Κέντρου με αφορμή την συνδικαλιστική του άδεια αλλά και άλλους συνδικαλιστές και εργαζόμενους.
Άραγε η πολιτική τα σβήνει όλα;;;;;;

Καταψηφίστε τους νεκροθάφτες του Καλλικράτη!!!

  • Όλους αυτούς που γυρίζουν σε όλους τους συνδυασμούς με σκοπό να πάρουν καρέκλα…
  • Όλους αυτούς  που χρόνια λαμβάνουν αντιμισθίες…
  • Όλους αυτούς τους επαγγελματίες πολιτικούς  που συνδυάζουν το ’’καλό’’ του τόπου τους με το δικό τους καλό …
  • Όλους αυτούς που έφεραν το τόπο μας σε αυτό το χάλι και ακόμα θέλουν να ΄΄προσφέρουν΄΄  
  • Όλους αυτούς που διοίκησαν δημοτικές εταιρείες, Αναπτυξιακές, ΔΕΥΑ, Κοινοφελείς και τις ΄΄ έβαλαν μέσα΄΄…
  • Δώστε ευκαιρίες σε νέους να δώσουν ελπίδα, ζωντάνια, ήθος και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας…
  • Οι επαγγελματίες της καρέκλας έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν… στείλτε τους στα σπίτια τους!!! 
  • kerkyraikialepou

Αντωνάκη τα κανες μαντάρα!


Έρχονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές και η μέρα κρίσης του Αντώνη Σαμαρά. Αν το παρατηρήσατε υπάρχουν πολλοί μέσα στη Νέα Δημοκρατία που δεν μιλάνε μέχρι στιγμής, άλλοι που έχουν ήδη αρχίσει δειλα-δειλα να λένε τη γνώμη τους και άλλοι που ετοιμάζονται να φύγουν, γιατί άλλωστε δεν τους πολυ-συμπαθεί το στενό περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά. Όλα αυτά βέβαια δεν μπορούν να γίνουν τώρα, μιας και υπάρχει η δικαιολογιά από την πλευρά Σαμαρά ότι εξελέγει από το 50% των ΝεοΔημοκρατών. Αν όμως η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, κερδίσει μόνο 3-4 περιφερειάρχες στις ερχόμενες εκλογές και στόματα θα ανοίξουν και νέες "τάσεις" θα ξυπνήσουν μέσα στη ΝΔ και οι βαλίτσες του φευγιού θα ασφαλίσουν και θα περάσουν το κατώφλι του παλαιοδεξιού πλέον κόμματος της ΝΔ. Κοντός ψαλμός αλληλούια ...