Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Παλια στις εκτελεσεις μας δενανε τα ματια...

τωρα;
 

Σκληρή κόντρα Βενιζέλου - Τσίπρα στην Βουλή...

Σκληρή αντιπαράθεση με βαρύτατες εκφράσεις εξελίχθηκε στην Βουλή μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου και... του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την διαπραγμάτευση της κυβέρνησης για τη νέα δανειακή σύμβαση και τα επερχόμενα δυσβάσταχτα δημοσιονομικά μέτρα.
Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος απαντώντας στις επικρίσεις του κ. Τσίπρα ο οποίος τον χαρακτήρισε «ηθικό αυτουργό της ελληνικής τραγωδίας» είπε «με χαρακτηρίζετε αυτουργό ποιας προσπάθειας; στο να σταθεί η χώρα ζωντανή;».

Καλά κρασιά ...

Εργοδότης δώρισε 15 εκατ. δολάρια στους υπαλλήλους του!

Θέλησε να τους ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά τους
Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι 1.800 εργαζόμενοι στην εταιρεία λεωφορείων Grenda στην Αυστραλία όταν, μαζί με την εβδομαδιαία πληρωμή τους, έλαβαν δώρο που κυμαινόταν από 8.500-30.000 δολάρια ο καθένας!Ο εργοδότης τους αποφάσισε να τους δωρίσει 15 εκατομμύρια δολάρια για να τους ευχαριστήσει για τη σκληρή εργασία τους και την αφοσίωσή τους. Η εταιρία πουλήθηκε πρόσφατα έναντι σημαντικού ποσού και ο Κεν Γκρέντα, κύριος μέτοχος, θέλησε με την χειρονομία του αυτή να ευχαριστήσει όλους τους υπαλλήλους «που έφτιαξαν την εταιρεία».

Καλλιρρόη Μυριαγκού: Ολόγυμνη φωτογράφιση στην ταράτσα του σπιτιού της [φωτο]

Καλλιρρόη Μυριαγκού: Ολόγυμνη φωτογράφιση στην ταράτσα του σπιτιού της [φωτο]
Θυμάστε το «ταπεινό χαμομηλάκι» από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης; Σήκωσε ανάστημα… δείτε το αποτέλεσμα!