Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Αύριο εξοφλείται η Ενιαία Ενίσχυση στους αγρότες

[agroteskilkisteloneioeuzonon111_300x200.jpg]

Για την Παρασκευή 12 Μαρτίου προγραμματίζεται ο κύριος όγκος των πληρωμών της εξοφλητικής δόσης της Ενιαίας Ενίσχυσης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε χθες το απόγευμα στους εκπροσώπους της ΠΑΣΕΓΕΣ η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελή. Στη διάρκεια της συνάντησης η υπουργός δήλωσε ικανοποιημένη από την πρόοδο που έχει επέλθει στη διαδικασία ψηφιοποίησης των δηλώσεων του 2009, διευκρινίζοντας ότι μόνο σε 5 Ενώσεις συνεχίζουν να υπάρχουν μεγάλα προβλήματα και είναι πολύ πιθανό οι πληρωμές να καθυστερήσουν. Από την πλευρά της υπουργού τονίστηκε επίσης ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει πιλοτικά κάποιες πληρωμές αγροτών και ότι ο στόχος του υπουργείο είναι την Παρασκευή ή το αργότερο τη Δευτέρα να ολοκληρωθεί η διαδικασία πίστωσης των λογαριασμών των παραγωγών με τις εξοφλητικές δόσεις του τσεκ.  
astrofegia

Νεοζηλανδή πούλησε δύο φιάλες που περιέχουν...φαντάσματα!!!

Μία γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία πούλησε δύο φιάλες που, όπως ισχυρίζεται, περιέχουν τα ...φαντάσματα ενός ηλικιωμένου άνδρα και ενός νεαρού κοριτσιού έναντι περίπου 1.410 δολαρίων σε διαδικτυακή δημοπρασία που συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον, μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ.Η Έιβι Γούντμπερι από τον Κρίστεντσερτς δήλωσε στο TVNZ ότι...εγκλώβισε τα πνεύματα μετά τον εξορκισμό που έγινε στο σπίτι της και για τον οποίο πλήρωσε περίπου 100 δολάρια. Στη συνέχεια η Γούντμπερι ράντισε τα φαντάσματα με ...αγιασμό και τα τοποθέτησε σε διαφορετικές φιάλες προτού αποφασίσει να τα βγάλει στο σφυρί. 
Η ηλεκτρονική διεύθυνση για την πώληση, είχε περισσότερες από 200.000 επισκέψεις πριν από τη λήξη της δημοπρασίας τη Δευτέρα και αφού είχε διαρκέσει μία εβδομάδα. Η Γούντμπερι είπε ότι τα έσοδα από τη δημοπρασία, εκτός από το...μισθό του εξορκιστή, θα δοθούν σε φιλοζωική εταιρία. 
"Συνέβαινε συχνά να βράζει από μόνο του το νερό στην κανάτα, να με αγγίζει κάποιος στο λαιμό, να ακούγονται φωνές από άλλα δωμάτια και να εξαφανίζονται αντικείμενα που στη συνέχεια εμφανίζονταν σε άλλα τα σημεία", είπε. 
"Ήθελα απλώς να απαλλαγώ από αυτά (τα φαντάσματα) γιατί με τρομάζουν. Αλλά σε κάποιον άλλον μπορεί να αρέσει να παίζει μαζί τους (με τα φαντάσματα)", είπε η ίδια. 
Ο νέος ιδιοκτήτης των φαντασμάτων είναι μία εταιρία πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρω   

Δύο απόλυτα όπλα: ΔΝΤ και Θ. Πάγκαλος

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFMzKyeT4CYsEYgpzwifPJfiNEVAsTe_GKOkAnv0MqcdSwkP_AkOutRaqoi180Gp7omHdnFXaGT7TqUgAR5ciJ6i7zzBK4vP7A8sjBeb6qeHPg4Lq14EsaAE94aUqO9RNtyrtfiePbpw/s400/%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82.jpgΌταν άκουσα τον Ρεν να λέει εκείνο το «Ελλάντα κουράγκιο» κάτι ανακατεύτηκε μέσα μου. Γύρισα σπίτι γρήγορα. Η ναυτία με έκανε να πιστέψω ότι πέρασα από μεγάλη θάλασσα κι ας διέσχισα μόνο την μισή Κηφισίας. «Γυναίκα, γρήγορα κλείσε παντζούρια και πόρτες. Θα μας την πέσουν». Κι όντως μας την  «έπεσαν».  Αλλά εμείς δεν πτοούμαστε. Έχουμε δύο  απόλυτα όπλα: Την απειλή ότι θα τους πάρουμε μαζί μας και τον Θόδωρο Πάγκαλο.
Έτσι, δηλαδή, και κάνουν οι του ευρωπαϊκού  άξονος, δηλαδή οι Γάλλοι και οι Γερμανοί, ότι δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα, να κάνουν το κάτι τις τους μετά από την ανακοίνωση των μέτρων από τον Γιώργο, θα γίνει του Πάγκαλου! Θα βγει ο Θόδωρος στα ευρωπαϊκά κανάλια και θα ανακοινώσει την  προσφυγή μας στο ΔΝΤ. Με άλλα λόγια, θα επιτρέψουμε στους Αμερικανούς να στήσουν τσαντίρι στην αυλή της Ευρώπης.
Το άκουσε χτες αυτό ο Τρισέ και τον έπιασε πανικός. Το απέκλεισε ρητά και κατηγορηματικά. Θα μας ρωτήσετε, τώρα, γιατί οι Γερμανοί τηρούν τόσο σκληρή στάση έναντι ημών. Θα σας δώσουμε τώρα ένα σενάριο συνωμοσίας, που ανάλογό του δεν έχετε ακούσει. Οι κακές γλώσσες, λοιπόν, λένε ότι βρήκαν ευκαιρία οι Γερμανοί να πάρουν το αίμα τους πίσω από τους Αμερικανούς για την Siemens. Κι έτσι πιέζουν την Ελλάδα να βγάλει στη σέντρα την Goldman Sachs.  Το «ξήλωμα» της Siemens ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, γιατί όχι της Goldman Sachs από την Ευρώπη;
Αλλά επειδή εμείς είμαστε σοβαροί άνθρωποι και δεν πιστεύουμε στις συνωμοσίες, με μερικές ίσως εξαιρέσεις, θα σας πούμε ότι οι Γερμανοί παίζουν σκληρό παιγνίδι. Αγόρασαν χτες ισπανικά ομόλογα με 3% απόδοση και όχι ελληνικά με 6%. Πώς μπορούμε να απαντήσουμε; Με την απειλή του ΔΝΤ. Κι εν πάση περιπτώσει, αν αυτό θέλουν οι Ευρωπαίοι, ας δούμε που οδηγεί αυτός ο δρόμος.
Ναι, εμείς φταίμε για την κρίση. Αλλά όχι μόνο εμείς. Να πληρώσουμε, λοιπόν, αυτό που μας αναλογεί. Αλλά όχι για όλες τις αμαρτίες του κόσμου...

Θανάσης Μαυρίδης

nafplios2009

"Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Gamato.info"

"Το πιο γνωστό torrent site της Ελλάδας με πάνω απο 900 000 χρήστε πλέον δεν είναι διαθεσιμο και η σύλληψη των διαχειριστών του έχουν συγκλονίσει την κοινωνία του δυαδικτύου ήδη πολλα group sto facebbok έχουν δημιουργηθεί και καταδικάζουν αυτό το γεγονό τη σύλληψη των παιδιώ ήδη διοργανώνενται και η πρώτη συγκέντρωση έξω απο την βουλή σύμβολο τη Δημοκρατίας την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα."
bloggaroume

Η ελπίδα

http://www.kaushik.net/avinash/wp-content/uploads/2008/06/hope-1.jpgΤους τελευταίους μήνες η Ελλάδα φάνταζε βέβαιο θύμα.
Υπερχρεωμένη, πληγωμένη από την κρίση και αναξιόπιστη από τις λογιστικές αλχημείες της κυβέρνησης Καραμανλή, έμοιαζε αδύναμη και ανυπεράσπιστη. Ο διεθνής Τύπος πίεζε αφόρητα, οι Βρυξέλλες σιγοντάριζαν, η Φραγκφούρτη το ίδιο, οι μεγάλες ξένες τράπεζες απέστρεφαν την κεφαλή τους και οι συνδεδεμένοι μαζί τους διεθνείς κερδοσκόποι ένιωθαν ασφαλείς στο παίγνιό τους.
Οι κυρίαρχες δυνάμεις του πλανήτη είχαν βγάλει το πόρισμά τους: Η Ελλάδα ήταν καταδικασμένη σε αργό θάνατο, δεν διέθετε αποθέματα δυνάμεων να αντισταθεί, ήθελε- δεν ήθελε, αργά η γρήγορα, θα υπέκυπτε στις πολλές πιέσεις και θα έδινε ευκαιρίες για την ανάπτυξη ακόμη πιο κερδοφόρου παιγνίου σε όλη την ευρωζώνη.
Ολος αυτός λοιπόν ο διασυνδεδεμένος και αμαρτωλός κύκλος ασκήθηκε κατά τρόπο πρωτοφανή στο ασθενές σώμα της Ελλάδας.
Ο Αλμούνια που δεν αντελήφθη την προηγούμενη κρίση, ο Μπαρόζο που έκανε στα στραβά μάτια στους ομοϊδεάτες του, ο Τρισέ που χάθηκε στο πέλαγος από τις φούσκες, ο Σόρος, ο Πόλσον, ο Ρουμπίνι, όλοι αυτοί οι υποτιθέμενοι γκουρού και μάγοι των αγορών που το φθινόπωρο του 2008 είδαν τον κόσμο τους να καταρρέει υπό το βάρος των ανομημάτων τους, αφού εξαφανίστηκαν για λίγο, θέλησαν να πάρουν το αίμα τους πίσω.
Πίστεψαν ότι θα ξεπλύνουν εδώ όλες τις ντροπές τους.
Αμετροεπείς και θρασείς καθώς είναι, αγνόησαν ότι η κρίση ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά της πολιτικής.
Οταν ο Γ. Παπανδρέου άρχισε να μιλάει για το βάρος της κερδοσκοπίας και να ζητεί την αλληλεγγύη της Ευρώπης, οι περισσότεροι τον λοιδώρησαν.
Επέμεινε όμως, έθεσε το θέμα στη σύνοδο κορυφής, απαίτησε και έλαβε, έστω με κρύα καρδιά, την πολιτική στήριξη των εταίρων και όταν τον ξέχασαν επανήλθε δριμύτερος, για να δεχθεί νέο κύμα πιέσεων.
Υπέκυψε, είναι αλήθεια. Ελαβε τα μέτρα που ζητούσαν, αλλά συνέχισε να απαιτεί δράση κατά των κερδοσκόπων, να διεκδικεί καινούργια εργαλεία και διορθώσεις της ευρωπαϊκής συνθήκης. Με τον καιρό ανεδείχθη η πλεονεξία των κερδοσκόπων και διεφάνησαν οι απώτεροι σκοποί, που μόνο αγαθοί δεν ήταν.
Τώρα πλέον σε Αμερική και Ευρώπη λένε πως δεν γίνεται να ορίζονται οι τύχες των χωρών από την κερδοσκοπία.
Στη Βασιλεία ο κ. Τρισέ αναζητεί τρόπους να περιορίσει τη δράση της, το θέμα έφθασε στον Ομπάμα, σύντομα θα φθάσει στους G20 και οι Βρυξελλιώτες θέλουν να στήσουν ευρωπαϊκούς μηχανισμούς χρηματοδότησης, μιλάνε για την ανάγκη οικονομικής διακυβέρνησης και αποδέχονται τις ατέλειες της Συνθήκης του Μάαστριχτ.
Το βέβαιο θύμα δεν υπέκυψε. Ισως να πάρει και το αίμα του πίσω. Οσο υπάρχει Πολιτική και η δύναμή της πηγάζει και εξαρτάται από τον Λαό, η ελπίδα δεν χάνεται.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ
tovima.gr

ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ !...

Αλχημιστής!

Αλχημιστής!
Ο άνθρωπος δεν κυβερνάει απλά: Πετάει σ όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Αν στη κόντρα με τον Βενιζέλο, μας έδειξε ένα δείγμα της εσωτερικής του δύναμης, όλο αυτό το διάστημα ο Γιώργος (ποιος -πλην χαιρέκακος-, θα τολμήσει να τον ξαναπεί Γιωργάκη;) Παπανδρέου, ξεδίπλωσε τα χαρίσματα που κρύβει στο οικογενειακό DNA και μ αυτά όπλισε την διπλωματική του φαρέτρα.

Μετά απο μια τέτοια τιτάνια προσπάθεια είναι λογικό το Σύμπαν να συνομωτήσει υπερ της Ελλάδας.

Δεν μπορώ να φαντασθώ κάποιον άλλον στη θέση του, σ αυτή τη τόσο δύσκολη συγκυρία. Ακόμη κι αν βουλιάξουμε, (κομμάτι δύσκολο μια και πλησιάζει το ελληνικό καυλοκαλόκαιρο κι ολο και κάποια νέα χώρα-θύμα θα βρουν οι αγορές), θα εκτιμούμε τη προσπάθεια που έκανε ο άνθρωπος.
Μόνο που η σταυροφορία του Γιώργου, δεν φαίνεται να παραδειγματίζει άλλους υπουργούς, όπως ο φίλος του ο Γερουλάνος, στο γραφείο του οποίου εργάζονται ακούραστα, αξιόλογα στελέχη όπως η διευθυντριά του Κατερίνα Χατζοπούλου. Η Κατερίνα είναι μια κούκλα-πιο όμορφη απο την "διάσημη" Αθηνά Μαλαγάρδη.

Το λέω αυτό, γιατί δεν κατανοώ τους λόγους για τους οποίους εξακολουθούμε να τρώμε στη μάπα την αισθητική της Αννας Παναγιωταρέα, του Σπύρου Παπαδόπουλου, του Κοττάκη, του Πολίτη και λοιπών του Ρουσοπουλικού τάγματος.

Πως είναι δυνατόν η Κρατική Τηλεόραση να μας επαναφέρει διαρκώς στη πιο χυδαία πολιτική περίοδο που γνώρισε ο τόπος απο τη μεταπολίτευση;

Οκ, τον 14ο μισθό μας τον έκοψαν, τη μαλακία με τη Κρατική τηλεόραση πότε θα τη κόψουν;

Βέβαια το να στείλουν σπίτι τους την Αννα Παπαναγιωταρέα και να μας μοστράρουν την Ρίκα Βαγιάνη και την Τζένη Μπαλατσινού, είναι κι αυτό ένα εξαιρετικό παλαιοπασοκικό τρυκ. Οι άνθρωποι δεν παίζονται.
Στο τέλος θα παραδώσουν το δελτίο στον Σειρηνάκη και στη Τζούλια.

Ξυπνήστε ρε...Δεν λυπάστε τον δύστυχο Γιώργο, τον Αλχημιστή;
http://www.kourdistoportocali.com

Τέταρτος προορισμός στην Ευρώπη η Ελλάδα!!!



Αν και ακόμα το καλοκαιράκι αργεί, οι οιωνοί για τη «βαριά βιομηχανία» της Ελλάδας τον Τουρισμό, είναι καλοί. Σύμφωνα με την κοινοτική δημοσκόπηση ευρωβαρόμετρο που δόθηκε την Τρίτη (9/3) στη δημοσιότητα, η Ελλάδα είναι ο τέταρτος δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός στην Ενωμένη Ευρώπη για το 2010.
Στο συγκεκριμένο θέμα η Μεσόγειος κυριαρχεί καθώς πρώτος δημοφιλής τουριστικός προορισμός είναι η Ισπανία και ακολουθούν η Γαλλία και η Ιταλία. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση, «πού σκοπεύετε να πάτε διακοπές το 2010», το 8,3% απάντησε στην Ισπανία, το 6,1% στην Ιταλία, το 5,8% στην Γαλλία και το 3,9% στην Ελλάδα.
Επιμένουν ελληνικά
Πάντως οι Έλληνες δείχνουν να αναγνωρίζουν τις φυσικά κάλλη της πατρίδας τους καθώς το 76% αυτών σκοπεύουν να κάνουν εσωτερικό τουρισμό και ενώ μόνο το 2% σκοπεύουν να επισκεφθούν την Ιταλία και τη Γερμανία.
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, οι Έλληνες ταξιδεύουν κυρίως για λόγους αναψυχής 53% (έναντι 37% των ευρωπαίων), για να επισκεφθούν συγγενείς ή φίλους (17% έναντι 19% των ευρωπαίων) και για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα (14% έναντι 17% των ευρωπαίων). Τα κριτήρια για την επιλογή του τουριστικού προορισμού είναι για τους Έλληνες το τοπικό περιβάλλον και η ομορφιά (37% έναντι 32% για τους ευρωπαίους), η πολιτισμική κληρονομιά (26%, έναντι 25% για τους ευρωπαίους) και η διασκέδαση (19%, έναντι 16% για τους ευρωπαίους).
Επιπλέον, στην πλειονότητά τους οι Έλληνες οργανώνουν οι ίδιοι τις διακοπές και τα ταξίδια τους (79%), έναντι 58% των ευρωπαίων. Σε ταξιδιωτικά γραφεία απευθύνεται μόλις το 9% των Ελλήνων για την οργάνωση των διακοπών τους, έναντι 23% των ευρωπαίων.
Το 22% των Ελλήνων , έναντι 18% των ευρωπαίων της «ΕΕ των 27», δηλώνουν ότι το 2008 και το 2009 δεν πήγαν διακοπές για οικονομικούς λόγους ενώ το 13% των Ελλήνων και των ευρωπαίων δηλώνουν ότι δεν πήγαν διακοπές, λόγω έλλειψης χρόνου. Σύμφωνα πάντα με το ευρωβαρόμετρο, τα ταξίδια είναι περισσότερο δημοφιλή στους Νορβηγούς (84%), στους Φιλανδούς (83%) στους Ολλανδούς (79%) και στους Ιρλανδούς (78%) 

Οπως στο ποδοσφαιρο…

Το απαγορευμένο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου no.2!

Η δεύτερη τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου που είναι hard core κυκλοφορει ήδη σε επιλεγμένα sex shops σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι κομμάτια από το ίδιο DVD που έχουν γυριστεί σε διαφορετικούς χώρους και σε διαφορετικές μέρες.
Στο DVD Το Απαγορευμένο no.2, η Τζούλια εκτός του ότι υπάρχουν υποψίες πώς είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών (αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανένας, εκτός αυτών που ήταν μπροστά στα γυρίσματα), απολαμβάνει τις χαρές ηδονής που τις προσφέρουν όχι ένας αλλά δύο άντρες ταυτόχρονα. (Ευρέως διαδεδομένο ως DP, Double Penetration.)
Το βίντεο υπάρχει ήδη στα ράφια γνωστού sex shop στη Μεσογείων όπου μπορεί να το προμηθευτεί ο κάθε ενδιαφερόμενος, αν δεν έχει ήδη εξαντληθεί και αυτό. Ερώτημα παραμένει αν μετά τον σάλο που προκλήθηκε, και τις νομικές οδούς που έχει πάρει το θέμα, βγει από τη SIRINA, το δεύτερο DVD στα περίπτερα...Το μέλλον θα δείξει, πάντως η Τζούλια μπορεί να μην περίμενε πώς αυτό το βίντεο θα βγει στην Ελλάδα (περίμενε να βγεί μόνο σε Γερμανία και Γαλλία), αλλά σίγουρα το όνομα της θα φιγουράρει πλέον δίπλα από τον χαρακτηρισμό Porn Star.
enimerwsi.com

Συνέτριψε η Μάντσεστερ τη Μίλαν με 4-0 και προκρίθηκε στους ‘’8’’ του Champions League!

Με διαδοχικά σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Μίλαν ξεκίνησε η Μάντσεστερ, κάνοντας τους Ιταλούς να μην μπορούν να συνεργαστούν τα πρώτα 5’.
Μια εκτέλεση φαούλ από τον Πίρλο, ο Ροναλντίνιο έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ. Μετά από λίγα λεπτά οι Άγγλοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ρούνε’ι’ στο 13’.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ρούνε’ι’ με πολύ ωραιο πλασε εκανε το 2-0. Δεν πέρασε πολύ ώρα και ο Παρκ μέσα από την μικρή περιοχή πλάσαρε τον Ιταλό τερματοφύλακα και έκανε το 3-0.
Και η μεγάλη συντριβή των Μιλανέζων ήρθε στο 88’ όταν με κεφαλιά ο Φλέτσερ διαμόρφωσε το Μάντσεστερ – Μίλαν 4-0!
http://katse-kala.blogspot.com/

Συγκλόνισε η Γωγώ Μαστροκώστα...

Συγκλόνισε η Γωγώ Μαστροκώστα για την πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Αυτά που είπε συγκλόνισαν...

Ανέβηκε από 24GR