Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Πρόταση γάμου....σκέτη αποτυχία!!!


news24gr

Children see...Children do !

ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ !...

Η πίεση των Βρυξελλών προς την νέα ελληνική κυβέρνηση περιέλαβε τις τελευταίες ημέρες και την απαίτηση, η νέα ελληνική κυβέρνηση να ξεκινήσει διαδικασίες για την «προσωποποίηση των ευθυνών» αναφορικά με την απόκρυψη των πραγματικών δεδομένων για την ελληνική οικονομία και κυρίως για το πραγματικό ύψος του ελλείμματος.
Στα πλαίσια αυτά υπήρξε σχετική συζήτηση, στο άτυπο (όχι το επίσημο) υπουργικό συμβούλιο, που έγινε στου Μαξίμου την περασμένη Τρίτη το βράδυ, μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από το Βερολίνο, στην οποία αναπτύχθηκε η ιδέα της εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής, για το όλο ζήτημα, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η «καταγραφή», από την ομάδα των ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων...
Αυτά, που ακούστηκαν, ως πληροφόρηση, στη σύσκεψη, από τους ανθρώπους του Οικονομικών, ξεπερνούν κάθε γνωστή, ως τώρα πτυχή της υπόθεσης, καθώς και κάθε εκτίμηση για το τι πραγματικά έγινε, μιας κι αναφέρονται σε «ηθελημένη διαστρέβλωση γεγονότων, εξελίξεων και στοιχείων», από τους τότε αρμόδιους και για κάθετες εντολές του τύπου «έτσι θα το κάνεις και φέρ΄το μου να το υπογράψω !...».
Ο πρωθυπουργός εμβρόντητος άκουγε τα καθέκαστα, τόσο για τα διαδραματισθέντα στις Βρυξέλλες, όσο – κυρίως – για τις εγκληματικές πρακτικές της νεοδημοκρατίας, από τις αρχές του 2008, πρακτικές που είχαν, ως στόχο, την απόκρυψη της δεινής θέσης στην οποία είχε περιέλθει η ελληνική οικονομία, τόσο από το λαό και τους φορείς του, όσο και από την Ε.Ε.
Η αντίδραση του Γ. Παπανδρέου στην οργισμένη προτροπή παριστάμενων υπουργών, «Πρόεδρε πρέπει να πάνε φυλακή !...», όπως μεταφέρεται, ήταν μεν κατευναστική («ας μη βιαζόμαστε !...»), δεν ήταν όμως απορριπτική…
http://logoplokies.blogspot.com

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής σε βίντεο...


http://www.enimerwsi-gr.blogspot.com/

Ελλάδα-Ουκρανία 0-0

Η Ελλάδα κράτησε το "μηδέν", αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με συνέπεια να μείνει στο 0-0 με την Ουκρανία στο ΟΑΚΑ, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2010. Οι λογαρισμοί μεταξύ των δύο ομάδων θα λυθούν την προσεχή Τετάρτη (18/11, 20:00) στο Ντόνετσκ, όπου η ελληνική ομάδα αναζητά τη νίκη ή μία ισοπαλία με σκορ, προκειμένου να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Αν και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν είχε επιθετικές διαθέσεις, δικαιούται να διαμαρτύρεται για μία φάση στο 16ο λεπτό, όταν ο πρώτος βοηθός, Στεφάν Ντουαμέλ, υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος στη συνέχεια τροφοδότησε τον Γκέκα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
http://www.sport24.gr

Προβάδισμα Σαμαρά δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

Νέα δεδομένα στην κούρσα διαδοχής του Κ. Καραμανλή καταγράφουν τα τελευταία γκάλοπ, δύο εβδομάδες πριν από την αναμέτρηση της 29ης Νοεμβρίου. Τον Αντώνη Σαμαρά φαίνεται να επιλέγουν τα μέλη της ΝΔ για την ηγεσία του κόμματος, ενώ η ΝΔ κατρακυλάει στην πρόθεση ψήφου, και εμφανίζεται να υπολείπεται του ΠΑΣΟΚ κατά 20 ποσοστιαίες μονάδες. vΜετά τη συμμαχία με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, η υποψηφιότητα Σαμαρά φαίνεται να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες επικράτησης στην παρούσα φάση, καθώς οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο του δίνουν προβάδισμα από 4,2 έως 9,1%. Συγκεκριμένα, στη μετρηση της MARC για το Έθνος της Κυριακής, ο κ. Σαμαράς προηγείται με 45,3% έναντι 41,1% της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ στη σφυγμομέτρηση της Public Issue για την Καθημερινή, ο πρώην υπουργός Πολιτισμού διατηρεί προβάδισμα οκτώ μονάδων (43% - 35%) έναντι της αντιπάλου του. Η μεγαλύτερη διαφορά (9,1%) καταγράφεται στη σφυγμομέτρηση της Alco για το Πρώτο Θέμα, ενώ σε όλες τα γκάλοπ η αναμέτρηση φαίνεται ότι θα οδηγηθεί σε δεύτερο γύρο, καθώς κανείς εκ των δύο επικρατέστερων δεν συγκεντρώνει απόλυτη πλειοψηφία από την πρώτη ψηφοφορία.
ta nea