Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Κάτι κουρασμένα παλικάρια …..

Μας κυβερνούν !!!

http://greki-gr.blogspot.com/

Andre Rieu: ΣΥΡΤΑΚΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΛΩΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΗ ΡΙΖΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.

Επίσκεψη Β.Έξαρχου στην Κέρκυρα

Την Κέρκυρα επισκεφθηκε χθες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος για την Αγροτική Ανάπτυξη Βασίλης Έξαρχος. Ο κ. Έξαρχος είχε συναντήσεις με φορείς του αγροτικού κόσμου και με αγρότες το πρωί της Δευτέρας στην επίσκεψη του στην ΕΑΣΚ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε απο κοινού με την βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Α.Γκερέκου και τον Γρ. της Ν.Ε Χ.Μπούκα, επεσημανε μεταξύ άλλων, την ανάγκη αλλαγής προσανατολισμού του αγροτικού τομέα με στροφή στα επώνυμα τυποποιημένα αγροτικά προϊόντα. Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους 3 Δημάρχους της Ν.Κέρκυρας, στο Δημαρχείο του Δήμου Μελιτειέων και αμέσως μετά επισκέφτηκαν τον Άγιο Ματθαίο. Η επίσκεψη του κ.Έξαρχου ολοκληρώθηκε με την χθεσινοβραδινή του ομιλία στο πολιτιστικό κέντρων των Νυμφών όπου παρεβρέθηκε πλήθος κόσμου.

Κουτσιανικούλης και Μάκος προβάρουν την φανέλα της Εθνικής

O Βασίλης Κουτσιανικούλης και ο Γρηγόρης Μάκος αποτελούν τα δύο νέα πρόσωπα στην Εθνική Ομάδα, τα οποία κλήθηκαν αργά χτες το βράδυ από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ότο Ρεχάγκελ, προκειμένου να ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εν όψει των δύο κρίσιμων αγώνων με το Ισραήλ. Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν σήμερα και θα αρχίσουν το απόγευμα την προετοιμασία τους στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Τόσο σήμερα (ανοικτή για το κοινό) όσο και αύριο (κλειστή), οι προπονήσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 6.30 μ.μ. Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για το Ισραήλ νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης. Το ματς του Σαββάτου θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ με ώρα έναρξης 8 μ.μ. (Ελλάδος) με μετάδοση από το Μega.

«Τhe last house on the left» ΤΟΥ ΝΤΕΝΗ ΗΛΙΑΔΗ ->ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ελλάδα μπορείς στο Χόλιγουντ να μπεις. Μοναδικός Έλληνας (όχι απλώς ελληνικής καταγωγής) που κατάφερε να διεισδύσει στο Χόλιγουντ και στο πρώτο τετραήμερο της ταινίας του made in USΑ να καταγάγει επιτυχία εμπορική είναι ο Ντένης Ηλιάδης του «Ηardcore» (2004) και, τώρα, του θρίλερ τρόμου «Τhe last house on the left»! Τα νέα καλύτερα από τα αναμενόμενα. Και στα ταμεία και την κριτική. Το πρώτο τετραήμερο με 14,7 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή το τρίτο καλύτερο άνοιγμα στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα. Με πρώτο την παιδική ιστορία της Disney «Καταδίωξη στο βουνό» (Race to witch mountain) με 25 εκατομμύρια δολάρια και δεύτερο το «Watchmen» με 18,1 εκατ. και τρίτη την ταινία του Ηλιάδη.

Τata Μotors: Νano - 5.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Την επίσημη εμφάνισή του στη Βομβάη έκανε χθες το Νano, το πολυαναμενόμενο μοντέλο της ινδικής Τata Μotors, που η τιμή του δεν θα ξεπε ρνάει τα 1.400 ευρώ. Tο εμπορικό μοντέλο Νano έκανε την εμφάνισή του 14 μήνες αφότου παρουσιάστηκε το πρωτότυπο μοντέλο σε σαλόνι αυτοκινήτου στο Νέο Δελχί, τον Ιανουάριο του 2008 και αναμένεται να κάνει την παρθενική του εμφάνιση στους δρόμους της Ινδίας τον προσεχή Ιούλιο. Παρά τη χαμηλή του τιμή, πάντως, μένει να αποδειχθεί εάν το φθηνότερο όχημα στον κόσμο θα φέρει την επανάσταση στον κόσμο του αυτοκινήτου.

ΑΣΕΠ: ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πανωλεθρία περίμενε χιλιάδες υποψήφιους στο τεστ γνώσεων και δεξιοτήτων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες που ανακοίνωσε χθες το ΑΣΕΠ. Oι 4 στους 10 συμμετέχοντες συγκέντρωσαν βαθμολογία χαμηλότερη των 50 μονάδων με άριστα τις 100, ενώ μόλις το 0,1% από τους 103.350 υποψήφιους κατόρθωσε να σημειώσει εξαιρετική επίδοση, λαμβάνοντας πάνω από 95 μονάδες. Οι υποψήφιοι απέτυχαν να απαντήσουν σωστά ακόμη και σε απλές ερωτήσεις. Για παράδειγμα, μόνον 4 στους 10 γνώριζαν ότι ο αριθμός των χωρών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά τη διεύρυνση του 2007 είναι 27, ενώ ποσοστό 62,29% δεν ήξερε πως το Συμβούλιο της Επικρατείας είναι διοικητικό δικαστήριο.

5 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

Καταπέλτη για την κυβέρνηση Καραμανλή αποτελούν οι συστάσεις της Κομισιόν προς την Αθήνα που θα δοθούν επισήμως σήμερα. Ζητούν πέντε χρόνια σκληρής λιτότητας (από το 2009 έως το 2013) ενώ επισημαίνουν ότι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική οικονομία δεν ευθύνεται η διεθνής κρίση αλλά η οικονομική πολιτική των τελευταίων ετών. Στο κείμενο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απορρίπτεται το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης που υπέβαλε ο κ. Παπαθανασίου, ενώ απαιτείται η μείωση μείωση του ελλείμματος κάτω από το 3% να υπάρξει εντός δυο ετών- αντί τριών, που ζητούσε η ελληνική κυβέρνηση.