Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Όπως βγαίνεις, αριστερά.

Τελικά οι αριστεροί είναι παιδιά.
Παιδιά εγκλωβισμένα στο βρακί της Αλέκας και τα καυλόσπυρα του Αλέξη.
Αθώα παιδιά.

Γι αυτό κάνουν σκανταλιές.

Όπως τώρα στις δημοτικές εκλογές, που έβγαλαν δήμαρχο Πειραιά τον Μιχαλολιάκο.


Πέραμα, Δραπετσώνα, Νίκαια, Κοκκινιά, Καμίνια, Τρούμπα, Ταμπούρια, κάβοι και παλαμάρια, σκάσανε μύτη με τα μοτοσακό και ψήφισαν υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας.

Σε περιφερειάρχη δεν τους έκατσε βέβαια, γιατί κατέβηκαν κι οι Αθηναίοι με αμαξάκια ή αμαξάρες, να ψηφίσουν τον Σοσιαλιστή.

Λίγο μπέρδεμα το θέμα, αλλά άμα παίζεις με κωλόπαιδα δεν ξέρεις πότε θα φας πέτρα.

Έβγαλαν δήμαρχο οι αριστεροί τον δεξιό και όλα είναι όπως πριν, αυτοί κομμουνιστές και οι δεξιοί καπιταλάρες.
Κατανοητό αυτό από παιδιά.
Μπορεί να παρασύρθηκαν πάλι, να φάγανε με άλλους σοκοφρέτα, να παίξαν μπάλα με κωλόπαιδα, αλλά επέστρεψαν στα στέκια τους, σίγουρα πως των παλιόφιλων η αγκαλιά θα είναι σαν το αερόθερμο, στο on ακόμα.

Δεν είναι στο on, χεσμένα τα έχουν οι περισσότεροι, αλλά υπάρχουν κάτι γκαζιέρες που λέγονται ψευτοελπίδες και ανάβουν αμέσως μερικές φορές.

Θεμιτό, από τη στιγμή που δεν είναι παράνομο.
Είναι δύσκολο να παραδεχτείς ότι ευθυγραμμίζεσαι τόσα χρόνια με ένα μάτσο ρεμάλια, που ενώ εσύ μεγαλώνεις, αυτά παραμένουν παιδιά.
Έχεις ένα ιδεολογικό πράμα και κάπου πρέπει να το ακουμπήσεις.Ή να το εξαργυρώσεις με ένα 10% -σούμα βρακιά και καυλόσπυρα- στο Κοινοβούλιο, για τα παιδικά σου χρόνια ρε γαμώτο.

Όχι ότι κάποιοι δεν σκέφτηκαν να κόψουν μαχαίρι μαζί τους.Αλλά άμα είσαι άνεργος, Λαός και άφραγκος, πού να τραβιέσαι τώρα;

Σαν να έρχεται ξαφνικά επίσκεψη η γκόμενα που σου ΄φαγε τον άντρα, να μην έχεις να πληρώσεις τους λογαριασμούς που σ΄άφησε, και πριν την πλακώσεις στις τηγανιές σου δίνει τα κλειδιά ενός Cayenne λέγοντας «δικό σου, πάρτο».
«Ωρέ δε γαμιέται ο καριόλης;» σκέφτεσαι αμέσως και παίρνεις τα κλειδιά.
Άμα πουλήσεις το Cayenne καθάρισες και χέστηκες για το μαλάκα.
Άμα το πουλήσεις, αφού ποιος παίρνει Cayenne σήμερα, αλλά δεν το σκέφτεσαι.

Γιατί αυτά που τάζουν τα παιδιά του Κουκουσύριζα στον άνεργο Λαό και ιδεολόγο, Cayenne είναι, όμως αν ο ενήλικας σου λέει "δεν έχει ούτε ποδήλατο" μένεις με τα κωλόπαιδα επειδή είσαι στριμωγμένος και το τελευταίο που σκέφτεσαι είναι να κάνεις καινούργιους φίλους.

Λες, παιδιά είναι, τι να γίνει;Με τα παιδιά πρέπει να έχεις υπομονή.
Θα σου σπάσουνε το βάζο, θα χαλάσουν την τηλεόραση, θα ξεράσουν στο σαλόνι κι εσύ δεν θα λυγίσεις.
Θα περιμένεις να μεγαλώσουν.

Αν δεν μεγαλώσουν όπως στην περίπτωση που εξετάζουμε σήμερα, αρχίζεις να ελπίζεις στους φίλους τους.
Όλο και κάποιος θα τους δώσει ναρκωτικά.

Οι νέες ιδέες απαιτούν νέα πρόσωπα ,,,


Μετα την ακροδεξιά στροφή της περιχαρακωμένης Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά, η Ντόρα Μπακογιάννη αναλαμβάνει από αύριο την προσπάθεια να συσπειρώσει τον μάλλον ασαφή χώρο της φιλελεύθερης Δεξιάς, φλερτάροντας δευτερευόντως και με τον χώρο του Κέντρου.

Η επιτυχία ενός κόμματος εξαρτάται απόλυτα από τους στόχους του δημιουργού του και μένει να δούμε στην πράξη τι ακριβώς φιλοδοξεί να πετύχει η πρώην Υπ.Εξωτερικών. Αν αναζητήσει απλά μια εκδίκηση για την ήττα της στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ, η όποια επιτυχία του εγχειρήματος δεν μπορεί παρά να διαρκέσει ελάχιστα.

Αν όμως επιλέξει να δώσει ένα παραγωγικό αγώνα για την εκπροσώπηση της φιλελεύθερης πτέρυγας της Δεξιάς, τότε τα...

...μεσομακροπρόθεσμα κέρδη θα είναι γι'αυτήν μεγαλύτερα. Ήδη η τοποθέτηση της στην πλευρά των πολιτικών δυνάμεων που ψήφισαν το μνημόνιο την βοήθησε να βελτιώσει την εικόνα της σε ένα ευρύ κοινό που την αντιπαθούσε γιατί..."είναι η κόρη του Μητσοτάκη".

Όλα όμως θα κριθούν στην επιλογή των προσώπων που θα σταθούν δίπλα της. Με τον Μαρκογιαννάκη και τον Κιλτίδη μπορείς να θέσεις κάποιες πρώτες στέρεες βάσεις αλλά μέχρι εκεί. Κανείς δεν θα επιλέξει ένα κόμμα που απλά αποκαθιστά ιστορικά τη μητσοτακική πτέρυγα της φθαρμένης Νέας Δημοκρατίας, εκεί θα κριθεί η σημαντική μάχη των εντυπώσεων....

Πάγκαλος: "Ζούμε στον κόσμο της παπάρας"!

Νέο μέτωπο του Θ. Πάγκαλου με το ΚΚΕ, που δεν στήριξε τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές... Πιστός στις αντικομουνιστικές ιδέες του, ο αντιπρόεδρος την «έπεσε» με ιδιαίτερα κομψό τόπο στον Μάκη Μαΐλη. Και μάλιστα από τον τηλεοπτικό αέρα του Μεγάλου καναλιού της οδού Μεσογείων. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μίλησε για... «παπάρες», σχολιάζοντας δήλωση βουλευτή του Περισσού. Μιλώντας στο Mega, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με το ΚΚΕ, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά ο Περισσός στα κυβερνητικά μέτρα. Επικαλέστηκε το κλείσιμο του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» και σχολίασε δηκτικά τη δήλωση στελέχους του (Μάκης Μαίλης) ότι δεν αποδέχεται το Σύνταγμα της χώρας: «Ή ζούμε στον κόσμο της «παπάρας» στον οποίο δεν θέλω να ζω εγώ, ή αυτός που το λέει πρέπει να μας εξηγήσει ποιες είναι οι απόψεις του, για να κάνουμε και εμείς τον λογαριασμό μας» είπε χαρακτηριστικά. Και μετά καλημέρισαν τους τηλεθεατές, που έμειναν «παξιμάδια» από την σοβαρότητα της δήλωσης.. Λες και η κυβερνητική πλειοψηφία δεν μας έχει συνηθίσει στην «παπαρολογία»...! 
 tsiliadoros

Ποιος βλέπει το προφίλ σου στο Facebook....

Έχουμε δει πολλές φορές στο Facebook να δημιουργούνται group και προγράμματα που λένε οτι θα αποκαλύψουν καλά κρυμμένα μυστικά, όπως ποιός βλέπει το facebook προφίλ σας. Υπάρχουν αρκετά groups που υπόσχονται να δώσουν οδηγίες αφού «κάνετε invite όλους τους φίλους σας».


Τώρα εμφανίστηκαν και νέες υποτιθέμενες εφαρμογές (applications) οι οποίες έχουν σκοπό να ξεγελάσουν τους χρήστες που θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες για τις επισκέψεις στο προφίλ τους.

Τα νέα αυτά applications του Facebook εμφανίζονται ως posts ή notifications απο φίλους που τα έχουν εγκαταστήσει και δείχνουν ένα κολάζ φωτογραφιών, θέλοντας να ενισχύσουν την ψευδαίσθηση οτι μπορούν να ελέγχουν ποιοι βλέπουν το Facebook προφίλ σας.

Το Facebook όμως δεν δίνει την τεχνική δυνατότητα για καταγραφή των ατόμων που επισκέπτονται το προφίλ του κάθε χρήστη. Ο πραγματικός σκοπός των εφαρμογών αυτών δεν είναι τίποτε άλλο από το να παραπέμπουν σε άλλες εφαρμογές, με στόχο να αυξήσουν τα διαφημιστικά έσοδα για τους δημιουργούς τους.

Όσο κι αν επιμένει μια εφαρμογή ή ένα group ότι «ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!» ή «REALLY WORKS!!!», η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να δώσει πληροφορίες για το ποιοι βλέπουν το προφίλ σας. Ποτέ και αυτό είναι 100% σίγουρο. Οπότε μη ταλαιπωρείστε παίζοντας το παιχνίδι των κακόβουλων και των κερδοσκόπων

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ;

Πολλοί είναι εκείνοι που σπρώχνουν τον Γιάννη Δημαρά να ιδρύσει κόμμα. Η αλήθεια είναι και του ίδιου του έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα -ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες μετά την 7η Νοεμβρίου. Θυμηθείτε την κατάληξη της δήλωσής του το βράδι των εκλογών: "συνεχίζουμε", είχε πει. Τώρα, όμως, σκέφτεται πιό ψύχραιμα τα πράγματα. Αντιλαμβάνεται ότι θα ήταν πολύ δύσκολο ένα τέτοιο εγχείρημα, καθώς θα τον έφερνε αντιμέτωπο με τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται και στον οποίο λέει και σήμερα ότι ανήκει. Κατά τη γνώμη μας, περισσότερο να βρει τρόπο επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ σκέφτεται, παρά οδό δημιουργίας νέου κόμματος...
veto300

Απολαύστε την Emma Frain σε ακατάλληλες φωτογραφίες!!!

Παρακολουθείστε το πανέμορφο μοντέλο από την Αγγλία, Emma Frain σε άκρως ακατάλληλεςφωτογραφίες για λογαριασμό του περιοδικού «Nuts».
Εμείς πάντως πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στο συγκεκριμένο "magazine", γιατί τέτοιες εικόνες αξίζουν πραγματικά… άσχετα αν προκαλούν καρδιακές προσβολές!
Αυτήν την πάθαμε ήδη! Ετοιμαστείτε και εσείς για μια...