Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ο ανδριάντας του Καραμανλή

15160_1265323116925_1345196182_30776990_3372112_n
Πολιτικές διαστάσεις στην «εμπλοκή» του θέματος με την τοποθέτηση του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο πλακόστρωτο της παραλίας, δίνει με ανακοίνωσή της Διοικούσα Επιτροπή νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ
μετά το αίτημα της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου, στην οποία ανήκει η έκταση, να σταματήσουν οι εργασίες που ξεκίνησε από χθες ο δήμος. aftodioikisi
Eμείς προτείνουμε να στηθεί αδριάντας, για τον Καραμανλή τον νεώτερο...
epikairo 

Μαζί θα τα φάμε


Τ΄αρχίδια μου θα πάρεις. Έχω. Χάρη σε σένα. Και μου τα έκανες νααααα! με το συμπάθιο.
Α, ναι. Καμιά φορά μιλάω στην τράπεζα. Μπορεί να μη με ακούει, αλλά εγώ  τις δηλώσεις μου τις κάνω. Χρωστάω. Όπως οι περισσότεροι από μας. Και σταμάτησα να πληρώνω. Όπως οι περισσότεροι από μας. Και θα πάρει τ’ αρχίδια μου η τράπεζα, γιατί μόνο αυτά έχω. Έχω κι ένα μισθό, αλλά κι αυτός τριψήφιος είναι και μόλις που φτάνει για να ζήσω.
Το δάνειο το πήρα πριν από τέσσερα χρόνια. Είχαν λυσσάξει τότε από την τράπεζα. Ντε και καλά, επειδή εκεί είχα κάποτε ένα λογαριασμό μισθοδοσίας, να μου κάνουν αυτήν την προσφορά. Να μου το δώσουν να μου βρίσκεται, βρε αδερφέ. Για μια δύσκολη στιγμή, άνθρωποι είμαστε. Το δάνειο συνοδευόταν από πιστωτική κάρτα και χωρίς να το καταλάβω, βρέθηκα και με δεύτερη πιστωτική κάρτα. Και να μην ανησυχώ, δε θα έχει συνδρομές και άλλες τέτοιες πίπες. Να μου βρίσκεται μόνο.
Δεν τα πείραξα για ένα χρόνο. Και μετά ήρθε η δύσκολη στιγμή. Τα μάζεψα κι έφυγα από την πόλη μου. Δε μάζεψα πολλά. Το βρακί μου και κάτι ψιλά ακόμη. Όσα αποκτήθηκαν μέσα σε 17 χρόνια γάμου, τα άφησα πίσω. Εξάλλου τίποτα απ’ αυτά δεν ήταν στο όνομά μου. Μόνο να φύγω ήθελα. Έστησα καινούργιο σπίτι, χαμόσπιτο, μη φανταστείς. Κι έλεγα να είμαι καλά να δουλεύω να ξεπληρώνω τις κάρτες και τα δάνεια. Η δουλειά που βρήκα δε με βοήθησε. Το αντίθετο. Με ανάγκαζε να ξοδεύω πιο πολλά από όσα έβγαζα. Χώρια ότι μετά από τόσες στερήσεις και τόση μιζέρια τα τελευταία 17 χρόνια, αποφάσισα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και ξόδευα σε μαλακίες. Ε, ναι. Το ξετίναξα το δάνειο. Και τις κάρτες.
Πήρα άλλο δάνειο για να πληρώσω κάτι δόσεις που χρωστούσα. Και, καθώς κατάλαβα ότι δε θα τα βγάλω πέρα, ξεκίνησα διαδικασία ακύρωσης των άσκοπων αγορών που έκανα πάνω στην τρέλα μου. Τα πήρα πίσω τα χρήματα και τα αξιοποίησα αμέσως. Ξεφορτώθηκα το δεύτερο δάνειο και τη δεύτερη κάρτα. Στην τράπεζα που πήγα να ξεπληρώσω το δάνειο, οι υπάλληλοι αναστατώθηκαν. Μήπως είχα κι άλλα δάνεια σε άλλες τράπεζες; Να τα μεταφέρω στη δική τους. Θα μου κάνουν μία καλή προσφορά με ένα επιτόκιο που πιάνει πάτο. Τον δικό μου τον πάτο ήθελαν να πιάσουν, αλλά δεν τους έκατσα.
Με το που ξεπλήρωσα τη δεύτερη κάρτα και την ακύρωσα για να γλιτώσω απ’ αυτήν, άρχισαν τα τηλεφωνήματα. Να μου δώσουν μία καινούργια, να μου βρίσκεται, βρε αδερφέ. Για μια δύσκολη στιγμή, άνθρωποι είμαστε. Δε θέλω. Μα γιατί δε θέλω. Έπρεπε να το ξανασκεφτώ και θα με ξαναπάρει για να δει αν άλλαξα γνώμη. Και να μην ανησυχώ, δε θα έχει συνδρομές και άλλες τέτοιες πίπες. Να μου βρίσκεται μόνο. Και τα κατοστάρικα που πληρώνω κάθε χρόνο, δεν είναι συνδρομή; Όχι. Είναι απλώς νταβατζιλίκι.
Μου είχαν ζαλίσει τ’ αρχίδια εκείνο το διάστημα. Αυτά που θα τους δώσω. Πώς σου ζαλίζουν τ’ αρχίδια εκείνες οι ενοχλητικές κυρίες που παίρνουν, σύντροφε δανειολήπτη, στις πιο ακατάλληλες ώρες και στο μουνί τους αν θες να φας, αν θες να ξεκουραστείς, αν θες να γαμήσεις και σε μαλώνουν επειδή καθυστέρησες τη δόση σου και σε απειλούν ότι θα αναλάβει η νομική υπηρεσία; Ε, τόσο ενοχλητικές ήταν κι αυτές οι πωλήτριες.
Και κάποια στιγμή οι κάρτες κόπηκαν. Πλέον δε βγάζεις πιστωτική, αν το εισόδημά σου είναι κάτω  των πενήντα χιλιάδων. Ή κάπου τόσο. Αλλά, αν είναι μεγαλύτερο, δεν τη χρειάζεσαι κιόλας. Και κόπηκαν και τα δάνεια. Και κόπηκαν και οι μεταφορές υπολοίπου. Μόνο τα τηλεφωνήματα από κείνες τις λυσσασμένες δεν κόπηκαν. Φαντάζομαι ότι η πρόσληψη της τηλεφωνήτριας γινόταν εφόσον είχε πιστοποιητικό από γιατρό ότι είναι αρκετά σκύλα για κάνει αυτήν τη δουλειά. Δεν έπιασε η επιχείρηση «τηλεφώνημα από σκύλα». Περάσαμε σε νέα τακτική: Η ευγενής. Είμαι σίγουρη ότι τα κορίτσια που τηλεφωνούν τον τελευταίο καρό στους δανειολήπτες για να τους θυμίσουν τις δόσεις τους, είναι μεγαλωμένα με γαλλικά και πιάνο. Δεν απειλούν. Μόνο σου θυμίζουν ότι σε γαμάνε στα επιτόκια. (Εντάξει, το λένε πιο ευγενικά). Κρίμα δεν είναι;
Ούτε αυτό έπιασε. Ο κόσμος σταμάτησε να πληρώνει. Και σταμάτησα κι εγώ. Τρία χρόνια πληρώνω κι ακόμα το ποσό παραμένει το ίδιο. 150 η δόση, 100 ο τόκος. Δε γαμιέστε!  Έχω ξεχάσει τι σημαίνει διακοπές (δεν ήξερα ποτέ, για την ακρίβεια) το έξω το βλέπω με το κυάλι, ακόμη και το ταξίδι για να δω το γιο μου, το σκέφτομαι. Χειμώνας έρχεται, θα πρέπει να ζεσταθεί και το κοκαλάκι μας. Χώρια ότι όλα ακριβαίνουν. Διαπιστώνω ότι με το ζόρι τα φέρνω βόλτα, ακόμη και χωρίς να πληρώσω τις δόσεις μου. Κι από τη στιγμή που δεν έχω τίποτα να μου πάρουν, προτιμώ να μη λιμοκτονήσω. Άσε που, αν είχα, θα το πουλούσα για να ξεμπερδέψω. Μικρότερη οικονομική καταστροφή θα ήταν από τους τόκους.
Και έρχεται το μηνυματάκι στο κινητό. Σκέφτηκα να το διαγράψω πριν το ανοίξω καν, μόλις είδα ότι είναι από την τράπεζα. Αλλά, δε γαμιέται, το άνοιξα. Και τι αντίκρισα:  «Αυτό το μήνα πληρώνοντας τουλάχιστον μία ληξιπρόθεσμη δόση στην ανοιχτή γραμμή, στον επόμενο λογαριασμό θα απαιτηθεί μόνο μια νέα ελάχιστη καταβολή». Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Το επόμενο βήμα είναι να βγάλουν προσφορά: «Στις τρεις δόσεις, η μία δώρο». Ή να ρίξουν το επιτόκιο σε -20%. Κάτι για να φιλοτιμηθούμε να τους πληρώσουμε. Την ίδια στιγμή, οι ελάχιστοι που έχουν καταθέσεις δεν μπορούν να κάνουν ανάληψη ποσού με τετραψήφιο νούμερο. Έχουν χεστεί πάνω τους οι τραπεζίτες ή μου φαίνεται.
Τώρα είναι η ευκαιρία μας, συντρόφια δανειολήπτες. Τώρα μπορούμε να τους τσακίσουμε. Να δούμε μέχρι πού φτάνει η εξουσία τους. Θα μας χώσουν όλους μέσα; Δε συμφέρει. Εξάλλου δεν είμαστε μεγαλύτεροι εγκληματίες απ’ αυτούς. Τσεκαρισμένο. Κι ας βγουν μετά κι οι τραπεζίτες να πουν «μαζί τα φάγαμε». Αν και η σωστή φράση θα ήταν: «φτου γαμώτο, δεν τους φάγαμε», εμείς δε θα τους παρεξηγήσουμε. Και θα τους αφήσουμε να φάνε το μουνί τους.

ΚΕΡΚΥΡΑ : Ο εντυπωσιακός Χριστουγεννιάτικος στολισμός είναι γεγονός !!!


Φθάσαμε δύο εβδομάδες πριν τις γιορτές και αυτό που όλοι στην Κέρκυρα περίμεναν (δηλ. ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της) είναι γεγονός.


Σε μία πανηγυρική συνεδρίαση όλων των Δημάρχων του Νησιού (ίσως και την τελευταία τους) ομόφωνα (για πρώτη φορά) αποφάσισαν για φέτος να στολίσουν την Κέρκυρα πρωτότυπα, ομοιόμορφα και οικονομικά για να μην μεγαλώσουν περισσότερο το ήδη τεράστιο χρέος του νέου Δήμου Κέρκυρας!

Ο τρόπος ήταν απλός και έξυπνος!  Δεν πλήρωσαν τα χρέη τους  (για πολλοστή φορά) στο Φορέα Διαχείρισης Απορριμάτων ώστε αυτός να μην έχει χρήματα να πληρώσει τους εργαζόμενους σε αυτόν, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να κάνουν κατάληψη στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου και να μη μαζεύουν τα σκουπίδια.

Έτσι με αυτό το έξυπνο και σατανικό σχέδιο όλη η Κέρκυρα γέμισε με πολύχρωμους και αρωματικούς σάκους σκουπιδιών.

Μάλιστα για να είναι απολύτως σίγουροι ότι το σχέδιο τους θα πετύχαινε  και θέλοντας να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να σαμποταριστεί από τους εργαζόμενους, που τους είχαν ικανούς να δουλέψουν αφιλοκερδώς με σκοπό να χαλάσουν το στολισμό, δεν πλήρωσαν ούτε τα βενζινάδικα που προμηθεύουν με καύσιμα τα σκουπιδιάρικα.
 Η μέθοδος αυτή έχει διπλό όφελος για τον τόπο:
1) Τα οχήματα μένουν σίγουρα ακινητοποιημένα και 2) Λόγω αυτού βελτιώνεται και το κυκλοφοριακό.

Πρέπει ακόμη να επισημάνουμε ότι μία ακόμη  εντυπωσιακή παράμετρος αυτού του πρωτοποριακού στολισμού (μαθηματικώς επιβεβαιωμένη) είναι ότι κάθε μέρα που περνά αυτός μεγαλώνει σε όγκο και άρωμα!!!
Φήμες λένε δε ότι τόσο πολύ εντυπωσιάστηκαν βλέποντας τα αποτελέσματα του σχεδίου τους  κατά τις πρώτες μέρες, ώστε έτρεξαν αμέσως να κατοχυρώσουν την πατέντα προσδοκώντας σε μελλοντικά οφέλη.

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ 

Τραπεζίτες-Γαϊδούρια !!!

Ο Στρος Σκαν στην Αθήνα...



το αφεντικό του ΔοΝηΤη έφερε  δώρα!!!   μεγαλόψυχοι  Ευρωπαίοι

Η οικολογική πόλη του μέλλοντος, θα είναι υπόγεια...

Την αξιοποίηση ενός εγκαταλελειμμένου λατομείου διαμαντιών στη Σιβηρία και την μετατροπή του σε μια υπόγεια πόλη σχεδιάζει ρωσικός κατασκευαστικός όμιλος.
Αν τα σχέδια αυτά γίνουν πραγματικότητα, η Eco-city 2020 θα είναι μία πόλη 100.000 κατοίκων, χτισμένη σε βάθος 550 μέτρων, χωρισμένη σε τρία επίπεδα τα οποία
διαπερνούν κατακόρυφα μία φάρμα και δασικές εκτάσεις τα οποία θα περιβάλλονται από συγκροτήματα κατοικιών, πάρκα ψυχαγωγίας, αλλά και ένα υπερσύγχρονο ερευνητικό κέντρο.
Όλη αυτή η κατασκευή θα θωρακίζεται από τα καιρικά φαινόμενα χάρη σε ένα γυάλινο θόλο και οι ανάγκες του πληθυσμού σε ηλεκτρισμό και θέρμανση θα καλύπτονται από τον ήλιο...
Η υλοποίηση του εξαιρετικά φιλόδοξου σχεδίου δεν θα είναι εύκολη υπόθεση καθώς η περιοχή είναι αρκετά αφιλόξενη.
Τους περισσότερους μήνες, το έδαφος καλύπτεται από πάγο που το καλοκαίρι μετατρέπεται σε λάσπη και όσα κτήρια βρίσκονται τριγύρω απ’το λατομείο στηρίζονται σε αυτοσχέδιους λοφίσκους για να μην καταρρεύσουν.
Όμως παρόλο που το χειμώνα η θερμοκρασία στην περιοχή πέφτει στους μείον 40 βαθμούς Κελσίου, στην περιοχή επικρατεί συνήθως ηλιοφάνεια, συνεπώς τα σχέδια της εταιρίας να καλύψει με ηλιακούς συλλέκτες τη στέγη του ορυχείου ώστε η πόλη να είναι ενεργειακά αυτάρκης, φαίνονται να είναι πραγματοποιήσιμα.
ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες από το φιλόδοξο σχέδιο ρωσικής εταιρείας
grizosgatos 
spathovouni
i-diadromi

Αποκαλύψεις για την Ελλάδα, προαναγγέλει ο εκπρόσωπος Τύπου του WikiLeaks

Πανδαιμόνιο από τους φωτογράφους, γύρω από το βαν, με τον μίστερ WikiLeaks
«Πολύ σύντοµα, ίσως σε µερικές εβδοµάδες, θα αρχίσουμε να δίνουµε στη δηµοσιότητα τα τηλεγραφήµατα που προέρχονται από την αµερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και το προξενείο στη Θεσσαλονίκη. Οµως µη µε ρωτήσετε για το περιεχόµενό τους ή τι αποκαλύπτουν. Με τη δηµοσίευσή τους θα τα µάθετε όλα µέσα σε λίγο καιρό από τώρα».
Τρίτη, 7 Δεκεµβρίου, 12.00 το µεσηµέρι. Ο ισλανδός ερευνητικός δηµοσιογράφος Κριστίν Χράφνσον, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του Wikileaks πριν από λίγους µήνες όταν υπήρξαν οι πρώτες κατηγορίες κατά του Τζούλιαν Ασάνζ για βιασµό και σεξουαλική επίθεση, περπατά βιαστικά στους δρόµους µιας βρετανικής µεγαλούπολης.
«Εχω µόνο µερικά λεπτά για να µιλήσουµε, θα πρέπει να κάνουµε γρήγορα γιατί µε περιµένει πολλή δουλειά» λέει.
Εχουν περάσει µόλις τριάντα λεπτά από τη σύλληψη του Ασάνζ, του ιδρυτή του ιστότοπου που έφερε τα πάνω κάτω στις διπλωµατικές ισορροπίες του πλανήτη µε τις διαρροές των τηλεγραφηµάτων από 274 πρεσβείες και προξενεία των ΗΠΑ. Στις 11.30 ώρα Ελλάδος ο «κατηγορούµενος» είχε προκαθορισµένο ραντεβού µε τις βρετανικές αρχές και τώρα ο ισλανδός δηµοσιογράφος ξέρει ότι το κινητό του δεν θα σταµατήσει να χτυπάει. Τουλάχιστον όχι µέχρι τις 14 Δεκεµβρίου που ο 39χρονος Αυστραλός θα παραµένει υπό κράτηση και όλοι θα παίρνουν να µάθουν τι θα απογίνει µε τις αποκαλύψεις.
Οπως υποστηρίζει ο Χράφνσον, οι δικηγόροι του Wikileaks βρίσκονταν σε διαπραγµατεύσεις µε τη βρετανική αστυνοµία πριν ακόµη εκδοθεί το τελευταίο ένταλµα σύλληψης και ο Ασάνζ είχε επιλέξει να προχωρήσει στη συνάντηση που κανονίστηκε µε δική του πρωτοβουλία.
«Ο όρος παράδοση δεν είναι σωστός. Η συνάντηση ήταν µέρος µιας διαδικασίας συζητήσεων που έχουν αρχίσει µεταξύ των δικηγόρων και των αρχών» λέει ο εκπρόσωπος Τύπου της διάσηµης πλέον οργάνωσης στα «ΝΕΑ» και διαβεβαιώνει πως τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει όσον αφορά τη «ροή των διαρροών», καθώς όλα θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως και πριν από τη σύλληψη.
«Κατά τη διάρκεια των ερχόµενων εβδοµάδων θα υπάρξουν µεγάλες αποκαλύψεις για τα περισσότερα κράτη» υποστηρίζει. Στο ερώτηµα αν το Ισραήλ θα είναι ο µεγάλος κερδισµένος της υπόθεσης καθώς δεν εκτίθεται προς το παρόν από τα τηλεγραφήµατα των αµερικανών διπλωµατών, ο εκπρόσωπος της οργάνωσης απάντησε «ουδέν σχόλιο. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω το περιεχόµενο µηνυµάτων τα οποία δεν έχουν δοθεί ακόµη στη δηµοσιότητα».
Σε αντίθεση µετονιδρυτήτου Wikileaks, o Χράφνσον δεν έχει δεχθεί κάποια απειλή για τη ζωή του και δεν φοβάται µήπως του τύχει κάτι. Ακόµα και αυτές τις ώρες που η οργάνωσή του βρίσκεται στο µάτι ενός παγκόσµιου κυκλώνα πιέσεων και ενώ η φωτογραφία του έχει τυπωθεί στις µεγαλύτερες εφηµερίδες του κόσµου, περπατά στον δρόµο µόνος του, χωρίς να παίρνει κάποιες προφυλάξεις. «Δεχόµαστε µία συνδυασµένη τροµακτική επίθεση από πολιτικές δυνάµεις και µεγάλες επιχειρήσεις. Πέρα από τις απαγορεύσεις των ΗΠΑ και άλλων συµµάχων της, στο παιχνίδι µπήκε πρώτα η Amazon, που µας έβγαλε από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις της. Επειτα η PayPal σταµάτησε να δέχεται χρήµατα από ανθρώπους που θέλουν να µας στηρίξουν οικονοµικά και τώρα η κατάσταση συνεχίζεται µε τη Mastercard. Πρόκειται για εξωφρενικές καταστάσεις, χωρίς προηγούµενο στη σύγχρονη Ιστορία» τονίζει λαχανιασµένος.
Η οργάνωση όµως δεν θα µείνει µε σταυρωµένα τα χέρια. «Θα εξαντλήσουµε κάθε νοµικό µέσο για να µη συνεχιστεί αυτός ο παραλογισµός. Ακόµη θα χρησιµοποιήσουµε τεχνικά µέσα για να αµυνθούµε στις επιθέσεις που γίνονται µέσω δικτύων. Οσο περνάει ο χρόνος όλο και περισσότεροι άνθρωποι µε τεχνικές γνώσεις υπολογιστών µας προσφέρουν έµπρακτα την υποστήριξή τους» λέει στα «ΝΕΑ» ο εκπρόσωπος του Wikileaks.
Αποφεύγει να απαντήσει στο ερώτηµα αν υπάρχει ένας υπόγειος πόλεµος µεταξύ χάκερ για την επιβίωση των ιστότοπων της οργάνωσης απ’ όπου δηµοσιεύονται τα τηλεγραφήµατα των αµερικανικών πρεσβειών – το µόνο που ανέφερε ήταν ότι προσπαθούν βρουν τρόπο µέχρι να διαδώσουν τις πληροφορίες τους και στην Κίνα, όπου επικρατεί πλήρης λογοκρισία. «Χρειαζόµαστε την υποστήριξη του κόσµου για να παραµείνουµε δυνατοί και να µπορέσουµε πολεµήσουµε για τις ελευθερίες των πολιτών και το δικαίωµά τους να γνωρίζουν την αλήθεια» απάντησε ο Χράφνσον στο ερώτηµα γιατί τελικά τα κάνουν όλα αυτά.  
Την συνέντευξη υπογράφει ο Χάρης Καρανίκας
tovima.gr

Ο πρώτος Διαδικτυακός Πόλεμος: Οι υποστηρικτές του Wikileaks "έριξαν" το site της Mastercard!


 
- Ονομάζεται "Επιχείρηση Εκδίκηση". 'Ολο το Διαδίκτυο στο πλευρό του Mr. Wikileaks
- Υποστηρικτές του ιδρυτή του Wikileaks επιτίθενται σε όσες επιχειρήσεις διέκοψαν μαζί του
- Πρώτος στόχος μια ελβετική τράπεζα - "Κάτω" και το site της MASTERCARD!
- Χτύπησαν και την σουηδική εισαγγελεία
Την έχουν ονομάσει "Επιχείρηση Εκδίκηση". Εχουν λογαριασμό στο Twitter και εκεί ενημέρωνουν για την κάθε τους κίνηση.
Πριν από λίγο αναρτήθηκε το εξής: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε οτι το : www.mastercard.com είναι "κάτω" και είναι επιβεβαιωμένο!"
Οι διαδικτυακοί υποστηρικτές του Τζούλιαν Ασάνζ και του Wikileaks φαίνεται οτι παίρνουν με τον δικό τους τρόπο την εκδίκησή τους.
Ονομάζονται "Ανώνυμοι" και ζητούν και από άλλους να βοηθήσουν στην επίθεση που έχουν εξαπολύσει εναντίον οποιουδήποτε εχθρού του Ασάνζ.
Η ομάδα αυτή έχει ήδη χτυπήσει διαδικτυακά την ελβετική τράπεζα PostFinance κι αυτό γιατί "πάγωσε" όλες τις δωρεές που γίνονταν στο Wikileaks.
Επόμενος στόχος είναι άλλος ένας κολοσσός του διαδικτύου μέσω του οποίου γίνονται από τις πιο ασφαλείς συναλλαγές το PayPal.
Και η συγκεκριμένη εταιρεία χθες ανακοίνωσε οτι παγώνει όλες τις δωρεές προς το Wikileaks.
Το σύνθημα για την Mastercad ήταν το εξής και αναρτήθηκε στο Twitter στις 6/12: "Στόχος: www.paypal.com. Αρχίστε να πυροβολείτε με τα "λειζερ" σας!"
Επίσης, ο ιστότοπος της εισαγγελίας www.aklgare.se δεν λειτουργούσε χθες το βράδυ και για αρκετή ώρα σήμερα.
Οι "Ανώνυμοι" είναι διαδικτυακοί ακτιβιστές, οι επιθέσεις δεν τους αποφέρουν κανένα κέρδος, αλλά είναι τις περισσότερες φορές μια επίδειξη δύναμης σε άδικες πρακτικές εταιρειών, κυβερνήσεων αλλά και τις δικαιοσύνης. Μήπως έχουν δίκιο εκείνοι που λένε οτι η επόμενη επανάσταση θα ξεκινήσει, αν δεν έχει ήδη, από το διαδίκτυο;
katse-kala