Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

ΚΑΥΓΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !...

Tiësto in Athens - ΑΥΡΙΟ ! ! !

Το Global Dance Festival είναι το μεγαλύτερο γεγονός της ηλεκτρονικής dance σκηνής παγκοσμίως. Κάθε χρόνο χιλιάδες fans απ’όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο πιο φαντασμαγορικό show με τους μεγαλύτερους dj του πλανήτη. Μετά από την τεράστια επιτυχία του στην Αμερική (γίνεται ήδη εδώ και 8 χρόνια στο Colorado,Denver και αυτή την χρονιά στην Hawai) το Global Dance Festival θα ταξιδέψει στην Ευρώπη με πρώτο σταθμό την Αθήνα!
Άυριο, Σάββατο 4 Ιουλίου το Ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον Νο 1 DJ του πλανήτη TIËSTO ! ! ! σε ένα ανεπανάληπτο show με ειδικά εφέ που καθηλώνουν και να ζήσει την μοναδική εμπειρία του TIËSTO IN ATHENS με χορηγό επικοινωνίας τον 95,2 Athens DeeJay ! Μια υπερπαραγωγή που όμοια της δεν έχει γίνει ξανά στην Ελλάδα σε επίπεδο DJ set!

Σάββατο 4 Ιουλίου
ΟΛΥΜΠΙΑΚO ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ
Σημεία προπώλησης : METROPOLIS,VILLAGE CINEMAS, PUBLIC
Τηλεφωνικά και On line: http://www.ticketservices.gr/
τηλ. 210 7234567
Τιμή προπώλησης: 35 ευρώ
Τιμή VIP εισιτηρίου: 85 ευρώ
Τιμή πόρτας: 50 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν 19.00

U2 - 360° Tour: Ξεκίνησε η περιοδεία τους...

Οι U2 ξεκίνησαν την περιοδεία τους στην Ευρώπη πριν από λίγες ημέρες από την Ισπανία. Πρώτος σταθμός της τουρνέ τους, η οποία τιτλοφορείται U2 360° Tour, ήταν η Βαρκελώνη στις 30 Ιουνίου. Το διάσημο συγκρότημα εντυπωσίασε τους χιλιάδες φανς τους που βρέθηκαν στο στάδιο Camp Nou της Βαρκελώνης για να τους παρακολουθήσουν live. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του το διάσημο συγκρότημα θα επισκεφθεί αρκετές πόλεις ανάμεσα στις οποίες είναι και οι: Μιλάνο, Παρίσι, Βερολίνο, Άμστερνταμ, Δουβλίνο, Λονδίνο, Γλασκόβη, Κάρντιφ.

147 τα κρούσματα στην Ελλάδα

Ένα βήμα πριν τη διασπορά της νέας γρίπης στην κοινότητα βρίσκεται η χώρα μας, καθώς πλέον καταγράφονται αρκετά κρούσματα, για τα οποία η πηγή μόλυνσης δεν μπορεί να εντοπιστεί, όπως στην περίπτωση του εργαζόμενου στο Σισμανόγλειο. Μετά τα τελευταία επιβεβαιωμένα περιστατικά, ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέρχεται σε 147. Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής εντοπίστηκαν και επιβεβαιώθηκαν από τα Εργαστήρια Αναφοράς Νοτίου και Βορείου Ελλάδος επτά νέα κρούσματα. Πρόκειται για έναν 14χρονο Έλληνα και μια 18χρονη Βρετανίδα που ήρθαν από την Αγγλία, μία 23χρονη Ελληνίδα που ήρθε από τη Γερμανία, ένα 4χρονο κοριτσάκι ελληνικής καταγωγής που ήρθε από τις ΗΠΑ, δύο Έλληνες 24 και 33 ετών και έναν Άγγλο 23 ετών που ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, από τα 147 περιστατικά, τα 54 έχουν ιαθεί πλήρως και για τα υπόλοιπα ακολουθούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες νοσηλείας, ενώ η συμπτωματολογία παραμένει ήπια και η ροή των περιστατικών υπό πλήρη έλεγχο, παρά το χαρακτήρα πανδημίας που έχει λάβει η νέα γρίπη. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί ότι ο ιός μπορεί να επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις στους επιστήμονες.

http://ant1online.gr

"To τελευταίο τσιγάρο της Νέας Δημοκρατίας!"


Madonna Pays Tribute to Michael Jackson 2009

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ Ο MICHAEL JACKSON, ΣΤΗΝ 02 ARENA, ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η MADONNA. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ...

Ερχεται καταστροφή


Wimbledon 2009 WOMEN - FINAL: H Serena Williams κέρδισε την αδερφή της Venus

Η Σερένα Ουίλλιαμς νίκησε την αδελφή της Βένους με 7-6,6-2 και κατέκτησε για τρίτη φορά τον τίτλο στο Γουίμπλεντον. Είναι χαρακτηριστικό, ότι το Γουίμπλεντον έχει γίνει υπόθεση της οικογένειας Ουίλλιαμς αφού τα δύο κορίτσια έχουν κατακτήσει οκτώ τίτλους τα τελευταία δέκα χρόνια: Πέντε η Βένους και τρεις η Σερένα.

ΝΕΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΓΙΑ Ι.Χ., ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΣΚΑΦΗ, ΔΙΔΑΚΤΡΑ, ΚΑΡΤΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ

Νέου τύπου τεκμήρια για Ι.Χ., κύρια και εξοχική κατοικία και σκάφη αναψυχής προωθεί το υπουργείο Οικονομικών, ενώ υποψήφιες ως νέα τεκμήρια διαβίωσης είναι μια σειρά από δαπάνες των φορολογουμένων, όπως είναι τα δίδακτρα ιδιωτικών σχολείων, οι πληρωμές για την εξυπηρέτηση πιστωτικών καρτών, τα ασφάλιστρα και οι καταναλωτικές δαπάνες των φορολογουμένων που δηλώνονται στη φορολογική δήλωση. Βασική παράμετρος εφαρμογής των νέων τεκμηρίων, τα οποία όπως ισχυρίστηκε πρόσφατα η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών θα είναι «λίγα, απλά και δίκαια», είναι ότι στην παγίδα τους θα πιάνονται οι φορολογούμενοι που δηλώνουν εισόδημα χαμηλότερο από το άθροισμα των τεκμαρτών δαπανών τους. Όπως λένε στελέχη του υπουργείου, τα νέα τεκμήρια θα βάλουν στο στόχαστρο κυρίως τους ελεύθερους επαγγελματίες που δηλώνουν πολύ χαμηλότερα εισοδήματα από τα πραγματικά τους. Τα νέα τεκμήρια αναμένεται να ανακοινωθούν το φθινόπωρο και να θεσπιστούν με το φορολογικό νομοσχέδιο που θα έρθει από την κυβέρνηση στη Βουλή τον Οκτώβριο μαζί με την κατάθεση του προϋπολογισμού του 2010. Τα νέα τεκμήρια θα είναι ένα από τα μέτρα που θα περιλαμβάνονται στο δεύτερο πακέτο μέτρων αύξησης των φορολογικών εσόδων με στόχο τη μείωση του ελλείμματος κάτω από το 3% έως το τέλος του 2010. Αυτά, αν και θα ανακοινωθούν στο τέλος του έτους, σχεδιάζεται να εφαρμοστούν αναδρομικά για τα εισοδήματα που έχουν αποκτήσει οι φορολογούμενοι από την 1η Ιανουαρίου 2009.
http://www.tanea.gr

ΛΑΟΣ: «Πατριωτικός Παρεμβατισμός»

Σε ρήξη και ανατροπή με το «σάπιο κατεστημένο» κάλεσε τους συνέδρους και τα μέλη του κόμματος ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης, από το βήμα του 4ου συνεδρίου του ΛΑΟΣ που πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα. Αναλύοντας τη νέα πολιτική θεωρία του κόμματος, αυτή του Πατριωτικού Παρεμβατισμού, τόνισε ότι είναι θέμα χρόνου ο λαός να αναθέσει την κυβέρνηση στο ΛΑΟΣ, εξαιτίας των λαθών των άλλων και των επιτυχιών του κόμματος. Είπε ακόμα ότι ο ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου σε πολλές περιοχές ήταν τρίτο κόμμα, τονίζοντας ότι στις εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, στόχος είναι να καταστεί τρίτο κόμμα σε όλη τη χώρα και γιατί όχι, όπως είπε, και αξιωματική αντιπολίτευση, αν το αποτέλεσμα οδηγήσει σε κυβέρνηση συνεργασίας των δύο πρώτων κομμάτων.

http://www.tanea.gr

140 κρούσματα στην Ελλάδα

Τους 140 έφτασαν οι άνθρωποι που έχουν νοσήσει με τον ιό της νέας γρίπης, εντός των ελληνικών συνόρων, με τους 52 να έχουν ήδη ιαθεί πλήρως. Τελευταία περιστατικά, δύο Έλληνες που επέστρεψαν πρόσφατα από ταξίδι στη Βρετανία, Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε, επίσης, ότι τέσσερα ακόμη άτομα από την παρέα των Αμερικάνων φοιτητών που επισκέπτονταν τη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν θετικά στον Η1Ν1. Συνολικά βρέθηκαν θετικά 15 στα 16 περιστατικά, από αυτή την ομάδα, που εστάλησαν για εξέταση.

Atlético Madrid καλεί Andrea Pirlo

Ο Αντρέα Πίρλο βρίσκεται στην λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες στην Μίλαν και σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Μarca ο Ιταλός διεθνής άσος προτιμά αν συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης και όχι στην Τσέλσι του Κάρλος Αντσελότι. Η Μίλαν επιθυμεί να έχει τα μέγιστα δυνατά οφέλη από την πώληση του παίκτη και απαιτεί 18 εκατομμύρια ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό δε ότι η Τσέλσι έχει προσφέρει 15 εκατομμύρια ευρώ αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική. Σαφέστατα υπάρχει το πλεονέκτημα ότι ο τωρινός προπονητής των Lονδρέζων και τέως της Μίλαν, Κάρλος Αντσελότι διατηρεί καλές σχέσεις με τον Πίρλο. Από την άλλη μεριά βέβαια ο έμπειρος μέσος δείχνει ενδιαφέρον για το ισπανικό πρωτάθλημα και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το βασικό ωστόσο ζητούμενο είναι να βρεθεί η ομάδα που θα μπορέσει να έρθει σε συμφωνία με τον πρόεδρο των «ροσονέρι» Αντρέα Γκαλιάνι.