Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Συνελήφθη ο πρώην ιδιοκτήτης των ΚΑΕ Σπόρτιγκ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Η Μάλτα είπε γιόκ στον Έλληνα ιδιοκτήτη στοιχημάτων Δημήτρη Δρόσο, που υπέπεσε εκεί σε οικονομικό παράπτωμα και τον συνέλαβε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ της Μάλτας, συνελήφθη για υπεξαίρεση χρημάτων που αγγίζουν το ποσό των 500.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας (πρώην ιδιοκτήτης των ΚΑΕ Σπόρτιγκ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) αρνήθηκε την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρημάτων στην online εταιρία στοιχημάτων που κατέχει, αλλά η αστυνομία δεν τον άφησε ελεύθερο. Οι αρχές της χώρας αποφάσισαν να ερευνήσουν την υπόθεση και ο Δρόσος κρατείται.
Press-gr

ΔΕΛΦΙΝΟΜΑΧΙΕΣ...

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης θα εκπροσωπήσει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Κέρκυρα στις 21 Μαΐου για την 145η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου. Ο κ. Χυτήρης θα είναι επίσης ομιλητής σε κεντρική πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαΐου στις 11.30 στο Σιδάρι με θέμα τις Ευρωεκλογές 2009. Επίσης ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 20.30 το απόγευμα στον Άγιο Ματθαίο με ομιλήτρια τη βουλευτή Κερκύρας Άντζελα Γκερέκου. Παράλληλα συνεχίζονται οι επισκέψεις των κλιμακίων της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα στους Δήμους της Κέρκυρας. Έτσι, την επόμενη εβδομάδα, από 25 έως 30 Μαΐου το πρόγραμμα της Ν.Ε.Ε.Α. έχει ως εξής:
Δευτέρα 25/5/09
Επίσκεψη Δ. Λευκιμμαίων
Επίσκεψη Δ. Θιναλίων
Τετάρτη 27/5/09
Επίσκεψη Αλεπού - Εγκαίνια γραφείων Τ.Ο.
Επίσκεψη Δ. Παλαιοκαστριτών
Παρασκευή 29/5/09
Περιοδεία Γαρίτσα
Περιοδεία Κοντόκαλι-Γουβιά
Σάββατο 30/5/09
Περιοδεία κέντρο πόλης (πρωί)
Επίσκεψη Δ. Παρελείων (Σιναράδες)
Επίσκεψη Δ. Φαιάκων

Κάνει... Ματ ο Ολυμπιακός!

Έτοιμοι να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Ματ Ντέρμπισιρ είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να καταθέσουν πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ (!) στη Μπλάκμπερν την επόμενη εβδομάδα για την αγορά του 23χρονου επιθετικού. Ο Αγγλος διεθνής έχει «δεθεί» πολύ μέσα σε λίγους μόλις μήνες με τον κόσμο του Ολυμπιακού και θέλει να παραμείνει στο λιμάνι.

Πάλι στο νοσοκομείο η Amy Winehouse

Μία απο τα ίδια απο την Amy. Είναι η τρίτη φορά μέσα σε 3 μήνες που εισάγετε σε νοσοκομείο. Λιποθύμησε ξαφνικά μετά απο τρελή οινοποσία και οι φίλοι της κάλεσαν ασθενοφόρο. Δεν είναι καθόλου καλά η υγεία της και μάλλον θα ακυρωθεί η εμφάνισή της στην Αγγλία που έχει κανονίσει για τις 31 του μηνός.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο LEDESMA...

Στα ΜΜΕ της Αργεντινής ο Κριστιάν Λεντέσμα έχει αναφέρει αρκετές φορές πως θα προτιμούσε να παραμείνει στην Σαν Λορέντζο από το να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, σε νέες του δηλώσεις τόνισε πως θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους πειραιώτες.
Συγκεκριμένα, ο αργεντίνος μέσος στην εφημερίδα «Φίλαθλος» τόνισε: «Είναι ψέμα ότι δεν θέλω να επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Αυτό που είπα είναι ότι το μέλλον μου θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν έχω αλλάξει γνώμη σε σχέση με τα όσα είχα δηλώσει στο παρελθόν. Θέλω πολύ να γυρίσω στην Ελλάδα. Την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στην χώρα σας ο μάνατζέρ μου και θα συζητήσουμε με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού την επέκταση του συμβολαίου μου, το οποίο λήγει του χρόνου. Επιθυμώ να παραμείνω στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα».

«Illuminati»: Ρεκόρ εισπράξεων!!


Ρεκόρ εισπράξεων έχει σημειώσει εως τωρα η ταινία «Illuminati - Οι Πεφωτισμένοι». Περισσότεροι απο 150.000 θεατές έχουν δει την ταινία στις πέντε πρώτες ημέρες προβολής της στην Ελλάδα. Παγκοσμίως οι εισπράξεις της έχουν ήδη ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία έκανε ρεκόρ εισπράξεων και στην Βρετανία, συγκεντρώνοντας 6,1 εκατομμύρια λίρες το πρώτο διήμερο προβολής της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία παίζεται σε μεγάλο αριθμό χειμερινών αιθουσών αλλά και στους περισσότερους απο τους θερινούς κινηματογράφους που έχουν ήδη ανοίξει στην Αθήνα.

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

Φωτιές σε τρία μέτωπα ανάβουν στη Ν.Δ., την επομένη της ανακοίνωσης του γαλάζιου ευρωψηφοδελτίου, ανοίγοντας νέο κύκλο εσωστρέφειας στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Το «παζάρι κορυφής» που προηγήθηκε για την κατάληψη των εκλόγιμων θέσεων έχει ανοίξει πληγές στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, την ίδια ώρα που στο κομματικό παρασκήνιο διατυπώνονται σοβαρές επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα που θα έχει στην κάλπη η επιλογή της κ. Μαριέττας Γιαννάκου να ηγηθεί της ευρωλίστας. Κομματικά στελέχη δεν κρύβουν την ανησυχία τους ότι η πρώην υπουργός θα γίνει κεντρικός στόχος του ΛΑΟΣ, δίνοντας μια νέα ευκαιρία στον κ. Καρατζαφέρη να προσεγγίσει τους ακραιφνείς συντηρητικούς ψηφοφόρους.

"Μαύρα" στοιχεία από ΕΣΥΕ

Στα 9,314 δισεκατομμύρια ευρώ αναμένεται να φτάσει φέτος το έλλειμα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία. Πέρισυ, το έλλειμμα έφτανε τα 12.195 εκατομμύρια ευρώ. Το ενοποιημένο χρέος της γενικής κυβέρνησης προβλέπεται να φτάσει φέτος στα 251.200 εκατ. ευρώ, έναντι των εκτιμήσεων για 237.181 εκατ. ευρώ του 2008.Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η βουτιά στά δάνεια, καθώς για έναν ακόμη μήνα οι νέες χορηγήσεις μειώθηκαν και πλέον ο ρυθμός αύξησης ανέρχεται σε 10,3% .

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Οικογενειακή τραγωδία με τρεις νεκρούς και ένα αγοράκι βαρύτατα τραυματισμένο εκτυλίχθηκε στις 15.20, στην οδό Σόλωνος 44, στην Καλλιθέα. Ένας 40χρονος στην Καλλιθέα μαχαίρωσε την 26χρονη σύζυγο του και ακολούθως πήρε στην αγκαλιά του τα δύο του παιδιά και πήδηξε από το μπαλκόνι. Και οι τρεις έπεσαν στην ταράτσα διπλανού τριώροφου κτηρίου με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο ο 40χρονος και το δίχρονο αγοράκι, ενώ ο τρίχρονος τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.Ο δράστης και αυτόχειρας, σύμφωνα με την Αστυνομία, άφησε στο σπίτι σημείωμα, όπου αναφέρει ότι επιθυμεί να ενταφιαστεί με τα παιδιά του στο χωριό του και όχι μαζί με τη γυναίκα του.