Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Σπίτι δίχως Γιάννη...προκοπή δεν κάνει....


Γιάννηδες και Γιάννες σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά !

Σώθηκε από το χιόνι !!

.
Τύχη βουνό είχε μία γυναίκα στο Πεκίνο αφού έπεσε από τον 18ο όροφο πολυκατοικίας και κατάφερε να σωθεί. Η γυναίκα η οποία είχε βγεί στο παλκόνι του σπιτιού της να τινάξει ένα πάπλωμα γλίστρησε και έπεσε από ύψος 60 πέριπου μέτρων σε θάμνους οι οποιοι ήταν καλλυμένοι από παχύ στρώμα χιονιού και γλίτωσε με ελαφρά τραύματα. Το Πεκίνο ζει τον ψυχρότερο χειμώνα των τελευταίων 38 χρόνων, καθώς η θερμοκρασία έπεσε χθες στους -16,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ ισχυρότατες χιονοπτώσεις έχουν επηρεάσει πολλές περιοχές της βόρειας, ανατολικής και κεντρικής Κίνας.
http://www.meteo-news.gr

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το ΓΝΗΣΙΟ Office 2010

Από http://news24gr.blogspot.com
Στη διάθεση του κοινού θα είναι από σήμερα και μέχρι τον Οκτώβριο του 2010 η δοκιμαστική (beta) έκδοση του Office 2010, της νέας σουίτας εφαρμογών γραφείου της Microsoft. Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με τις καινοτομίες του νέου προϊόντος,...

το οποίο θα διατεθεί στη διεθνή αγορά εντός του έτους, μπορούν ήδη να την κατεβάσουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης....

http://www.microsoft.com/office/2010/en/default.aspx.

Με τη λήξη της άδειας λειτουργίας της συγκεκριμένης δοκιμαστικής έκδοσης τον προσεχή Οκτώβριο, οι χρήστες, εφόσον επιθυμούν να παρατείνουν τη χρήση του προϊόντος, θα μπορούν να προχωρήσουν σε αγορά της τελικής έκδοσης. Το Office 2010 ενσωματώνει σημαντικές νέες λειτουργίες που προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες στο χρήστη των εφαρμογών γραφείου, επιτρέποντας τη δημιουργία ακόμα πιο ζωντανών και δυναμικών εγγράφων, παρουσιάσεων και φύλλων εργασίας, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα κάθε εργασίας και διασφαλίζοντας την καλύτερη συνεργασία μεταξύ υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου και διαδικτύου. Διαθέσιμα προς δοκιμή είναι και τα προϊόντα SharePoint Server 2010, Project 2010, Visio 2010, Office Web Apps για επιχειρήσεις και Office Mobile 2010. Οι δοκιμαστικές εκδόσεις των προαναφερθέντων προϊόντων διατίθενται σε επτά συνολικά γλώσσες (αγγλικά, ισπανικά, ιαπωνικά, κινέζικα, ρώσικα, γαλλικά και γερμανικά), το μεγαλύτερο αριθμό γλωσσών μέχρι σήμερα σε πρόγραμμα δοκιμαστικών εκδόσεων του Office, κίνηση που στοχεύει στη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή κόσμου στη διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης των νέων προϊόντων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η έκδοση αυτή διατίθεται στο κοινό μόνο για δοκιμαστική χρήση.

ΟΣΦΠ: Βαρύ κλίμα για Ζίκο

Προβληματισμός για το -5 από την κορυφή και δυσαρέσκεια για τον Ζίκο υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη». Οι «ερυθρόλευκοι» πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και γνωρίζοντας δύο ήττες με… κιτρινόμαυρους θύτες (από Άρη και ΑΕΚ) βρέθηκαν από το +1 σε απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή. Και παρότι έχουν σαφώς πιο ευνοϊκό πρόγραμμα από τους «πράσινους» στις τελευταίες 14 αγωνιστικές, το έργο της διατήρησης του τίτλου είναι πολύ δύσκολο. Ο κόσμος αγωνιά βλέποντας μετά το Κύπελλο να απομακρύνεται ένας ακόμη κεκτημένος στόχος και περίπου 50 οπαδοί αποδοκίμασαν την αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της στου Ρέντη μετά το χθεσινό ματς. Ο Ζίκο είναι αυτός που χρεώνεται από διοίκηση, φιλάθλους και ΜΜΕ το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης της ήττας. Τόσο λόγω των αγωνιστικών επιλογών του, όσο και για την προετοιμασία της ομάδας (η εννιαήμερη άδεια στη διάρκεια των εορτών δεν άρεσε σε κανέναν στις τάξεις της ομάδας πλην των παικτών). Ο Ολυμπιακός δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση στη διάρκεια που ο Βραζιλιάνος τεχνικός είναι στον πάγκο του, παρουσιάζεται ασύνδετος στα περισσότερα παιχνίδια, ενώ φαίνεται πως ο ίδιος έχει χάσει τον έλεγχο. Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι δήλωσε άγνοια για τη συμμετοχή του Ντουντού σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στις 22/12, παρότι ο παίκτης ταλαιπωρείτο από τραυματισμό. Το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του μόλις τέσσερις μήνες μετά την πρόσληψή του δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Κάποιες άλλες φήμες φέρουν τη διοίκηση να σκέφτεται το ενδεχόμενο τοποθέτησης του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στο πλευρό του, ώστε να είναι περισσότερο… ελεγχόμενος. Οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν σύντομα, τη στιγμή που ο Σωκράτης Κόκκαλης βρίσκεται στο εξωτερικό.

sport-fm

Δεν ηξερες, δεν ρωταγες;;;

http://asimonis.wordpress.com/

Βρυξέλλες: κόψτε τους μισθούς 7%

Συνταγή- σοκ για τη μείωση του ελλείμματος, που περιλαμβάνει μείωση μισθών στο Δημόσιο κατά 7% αλλά και αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα καύσιμα, υποδεικνύουν οι Βρυξέλλες στην ελληνική κυβέρνηση, με ενημερωτικό σημείωμα που της απέστειλαν προ ημερών. Η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας συζητά από χθες με επιτελικά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, υπό τον πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων κ. Γ. Ζαννιά, το σχέδιο του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης, το οποίο άλλαξε την τελευταία στιγμή, μετά την προχθεσινή απόφαση του Πρωθυπουργού να επισπεύσει τις διαδικασίες με ορίζοντα τριετίας, αντί τετραετίας. Αυτό σημαίνει ότι αναζητούνται 24 δισ. ευρώ, που θα προέλθουν είτε από περικοπές δαπανών, όπως οι μισθολογικές, είτε από αύξηση φορολογικών εσόδων, μέσα σε 3 χρόνια, ώστε να μειωθεί το έλλειμμα από 12,7% του ΑΕΠ το 2009 σε 2,7% του ΑΕΠ το 2012. Πριν όμως αφιχθεί στην Αθήνα η αντιπροσωπεία και πριν αποφασιστεί η επίσπευση του προγράμματος, που συνεπάγεται υποχρεωτικά σκληρότερα μέτρα, οι κοινοτικοί είχαν διαμηνύσει στην κυβέρνηση, με «άτυπο» σημείωμά τους, ποια θεωρούν ότι είναι η ενδεδειγμένη συνταγή για τη μείωση του ελλείμματος. Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, επεσήμαιναν την ανάγκη μείωσης των μισθολογικών αποδοχών κατά 7%. Επίσης, τόνιζαν ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο αύξησης της φορολογίας ενέργειας, η οποία, μάλιστα, είναι άμεσης απόδοσης και μπορεί να συνεισφέρει στη μείωση του ελλείμματος από φέτος κιόλας. Η κυβέρνηση, ως γνωστόν, διαψεύδει ότι υπάρχουν σχέδια για την αύξηση της φορολογίας καυσίμων επί του παρόντος, αλλά δεν το αποκλείει για αργότερα.
ΤΑ ΝΕΑ