Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Europa League: Παναθηναϊκός - Γαλατάσαραϊ 1-3

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του ματς στους ομίλους του EUROPA League ηττήθηκε με 3-1 από την Γαλατάσαραϊ, χάρη στα γκολ των Ελάνο στο 5', Μπάρος στο 47' και Σαριέγκι με αυτογκολ στο 56'. Για το "τριφύλλι" μείωσε στο 77' ο Σαλπιγγίδης. Μόνο θετικό δεν ήταν το ντεμπούτο του Παναθηναϊκού στο EUROPA League, καθώς η ήττα με 3-1 από τη Γαλατά, κάθισε βαριά στους πράσινους, τόσο εντός γηπέδου, όσο και εκτός. Τα πολλά λάθη στην αμυντική γραμμή προκάλεσαν ζημιές, ενώ το αμυντικό πρόβλημα των πρασίνων δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε και από τον Νίκο Πατέρα, ο οποίος μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως "πρέπει να διορθώσουμε τις βλακείες". Όμως, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός δέχθηκε και ένα πλήγμα στην ηρεμία του, καθώς ο κόσμος αποδοκίμασε τον Μάριο Γκαλίνοβιτς αμέσως το 0-3, αναγκάζοντας τον Γιώργο Καραγκούνη να δηλώσει μετά το παιχνίδι "ήταν σαν να μας αποδοκιμάζουν όλους!". Παράλληλα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν δίστασε να πει ότι "ξεφτιλίστηκε το όνομα του Παναθηναϊκού". Παράλληλα, η εκτός έδρας νίκη της Ντιναμό Βουκουρεστίου επί της Στουρμ Γκρατς με 1-0, δημιούργησε ακόμη περισσότερα -βαθμολογικά- προβλήματα, αφού αυτή η επιτυχία των Ρουμάνων σίγουρα δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα του... Παναθηναϊκού, ειδικά σε συνδυασμό με τη δική τους ήττα στο ΟΑΚΑ από τους Τούρκους.
http://sport24.gr

ΑΣΥΣΤΟΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !...

Ο πελαγωμένος, τέως πρωθυπουργός, στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και στον Σ. Λιαρέλη τονίζει με ύφος, τουλάχιστον ενός καρδι-ναλίου : «…Εμείς κάναμε μια πολιτική, ήδη από φέτος σφιχτή πολιτική, από ένα όριο και πάνω, από μεσαίους μισθούς και πάνω παγώσαμε πράγματι τις αυξήσεις, δώσαμε σημαντικές ενισχύσεις στους χαμηλόμισθους, αυτή είναι η πραγματικότητα, 500 και 300 ευρώ αντίστοιχα. Και λέμε ότι κάτι ανάλογο πρέπει να εφαρμοστεί τουλάχιστον και τον επόμενο χρόνο και το λέμε ειλικρινά…
Τι ακούμε από την άλλη πλευρά; «Ναι, θα υπάρξει μια αύξηση πάνω από τα όρια του πληθωρισμού». Αυτό πέραν του ότι έχει ένα πολλαπλάσιο δημοσιονομικό κόστος, στην ουσία συνιστά μεγαλύτερη κοινωνική αδικία, διότι αν είναι απλώς πάνω από τα όρια του πληθωρισμού για τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους θα σημαίνει πόσα; 100, 150 ευρώ το χρόνο; Αυτή είναι η πραγματικότητα, αν θέλετε να το υπολογίσετε και εμείς δίνουμε 500 !...».
Η ταραχή εν κρανίω, φέρνει ζαλάδες, τραυλίσματα, κοτσάνες, αλλά και, καραμπινάτα, ψέματα !
Να μην άκουσε ο Καραμανλής τον Γ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ ; Αποκλείεται !...
Να μην πρόσεξε, ιδιαιτέρως, τις προτάσεις του για την Οικονομία ; Αδύνατον !...
Τότε, σίγουρα, τον άκουσε να λέει επί λέξει : «…Αυξήσεις μισθών και συντάξεων που καλύπτουν τον πληθωρισμό και αναδιανομή του φορολογικού βάρους… Χορήγηση του Έκτακτου Επιδόματος Αλληλεγγύης για τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, καθώς και αύξηση της επιστροφής του ΦΠΑ στους αγρότες...».
Δεν ακούνε και δεν αναλύουν τα προεκλογικά spots του ΠΑΣΟΚ, στη Ρηγίλλης ; Δεν υπάρχει περίπτωση, τα ξεψαχνίζουν !...Τότε ο απερχόμενος γνώριζε, σίγουρα, το σχετικό με την στήριξη του εισοδήματος σποτάκι :



Ψεύτης, ως το τέλος ; Ασύστολος ! Ποιος έχασε την – πολιτική – τσίπα, για να την βρει ένας Καραμανλής ?...
http://logoplokies.blogspot.com/

Ανευ ορων………


http://asimonis.wordpress.com/

Συντριβή της ΑΕΚ από την Everton

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στο πρώτο της παιχνίδι στους ομίλους του Europa League. Η Εβερτον ήταν καταφανώς ανώτερη στο «Γκούντισον Παρκ», πήρε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και τελικά τη νίκη με το ευρύ 4-0. Σε κανένα σημείο του ματς η ΑΕΚ δεν στάθηκε αξιοπρεπώς. Με αδυναμίες στο κέντρο της άμυνας λόγω της απουσίας του Μαϊστόροβιτς και του τραυματισμού του Ζεράλδο, δέχθηκε μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους. Στο κέντρο, ουδείς παίκτης του Μπάγιεβιτς μπορούσε να κρατήσει τη μπάλλα, ενώ οι επιθετικοί δεν φάνηκαν ούτε στο ελάχιστο.

Την Τρίτη το ντιμπέιτ Καραμανλή-Παπανδρέου

Την Τρίτη στις 22 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ μεταξύ Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου. Την προηγούμενη μέρα, στις 20:00, αλλά χωρίς να περιλαμβάνει διάλογο μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, θα πραγματοποιηθεί τελικά το ντιμπέιτ των έξι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων, όπως αποφασίστηκε σήμερα στη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής. Οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στο ντιμπέιτ των δύο πολιτικών αρχηγών αναμένεται να οριστικοποιηθούν σήμερα. Όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να υπάρχει απευθείας συζήτηση των δύο πολιτικών αρχηγών. Η εκκρεμότητα έγκειται στο κατά πόσο θα τίθενται ερωτήσεις στους δύο πολιτικούς αρχηγούς από δημοσιογράφους, όπως επιθυμεί η ΝΔ, ή εάν θα υπάρχει μια αρχική ερώτηση ανά θεματική ενότητα και εν συνεχεία οι «2» θα μπορούν να αναπτύξουν ένα πιο ελεύθερο διάλογο, όπως ζητά το ΠΑΣΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, οι εκπρόσωποι των δύο κομμάτων δήλωσαν αισιόδοξοι πως έως το τέλος της ημέρας οι λεπτομέρειες θα έχουν διευθετηθεί.