Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΙΑΜΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Οι γιατροί του νοσοκομείου Νεκέρ στο Παρίσι κατάφεραν να διαχωρίσουν σιαμαία αγοράκια από τη Μαδαγασκάρη, ηλικίας οχτώ μηνών, τα οποία γεννήθηκαν ενωμένα στο θώρακα και την κοιλιά και με ένα ήπαρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΑΟΥ: 73-70

Ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή, νίκησε 73-70 την Ταουγκρές και έμεινε «ζωντανός» στο παιχνίδι της πρόκρισης στην προημιτελική φάση της ευρωλίγκα.

Ντάρκο: "Ίσως να μείνω στην Ελλάδα"

Ενθουσιασμένος από την αγάπη του κόσμου στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς υπογραμμίζοντας πως λυπάται που δεν μπορεί να βάζει γκολ και να δίνει χαρά στους οπαδούς του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως θέλει να μείνει στην Ελλάδα.

MIG ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ;;;

Το ενδιαφέρον της για απευθείας διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση, με σκοπό την απόκτηση της Ολυμπιακής ανακοίνωσε η Marfin Investment Group.
Καλά μήπως παρατράβηξε το καλαμπούρι με την Ολυμπιακή κύριοι της Κυβέρνησης;;;

ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ

Παραμένουν οι αγρότες των Σερρων στο μπλοκο του Προμαχώνα και παράλληλα ζητούν να συναντηθεί αντιπροσωπεία τους με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη καθώς και με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Νικο Κατσαρό.

Γ.Παπανδρέου: κάλπες μέχρι τις Ευρωεκλογές

Μία «καθαρή συμφωνία» για «εκλογές τώρα», ή το αργότερο μέχρι τις Ευρωεκλογές, σε συνδυασμό με συναινετική εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2010 πρότεινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί από το Ζάππειο Μέγαρο. Ως προς το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε, αναφερόμενος στον κ. Κάρολο Παπούλια, ότι «έχουμε έναν πετυχημένο Πρόεδρο» και ότι εάν ο ίδιος θελήσει ανανέωση της θητείας του, το ΠΑΣΟΚ θα τον στηρίξει.
Ο ίδιος, όπως υπενθύμισε, είχε ζητήσει και πέρυσι εκλογές, υπό την προϋπόθεση να μην υπάρξει παραγραφή για τα σκάνδαλα. «Αυτό δεν ισχύει πια», τόνισε ο κ. Παπανδρέου, γιατί «ο κ. Καραμανλής έκανε ξεκάθαρη επιλογή παραγραφής». Η ευθύνη για την παραγραφή των σκανδάλων βαρύνει στο ακέραιο την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Παπανδρέου εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για την πορεία της χώρας, λέγοντας ότι αυτή οφείλεται στις πολιτικές της κυβέρνησης, που έχουν σηματοδοτήσει την κρίση εδώ και πέντε χρόνια.
Ακόμη δεν θεώρησε την κυβερνητική πολιτική απλώς λανθασμένη, ή οφειλόμενη σε ανικανότητα, αλλά τη χαρακτήρισε συνειδητή επιλογή και σημείωσε ότι ζητά εκλογές «για να προλάβουμε τα χειρότερα». Η κριτική του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση είχε άξονα την οικονομία, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι το 2007 ο κ. Καραμανλής έκανε εκλογές για να καταρτίσει προϋπολογισμό «και σήμερα δεν έχουν προϋπολογισμό».
Παράλληλα σημείωσε ότι η χώρα δεν έχει εθνικό σχέδιο για την οικονομία, κάνοντας έμμεση αναφορά στη δήλωση του υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου, που τάραξε τα νερά στη ΝΔ παρά τις μετέπειτα διευκρινίσεις του ότι εννοούσε πως το ΠΑΣΟΚ δεν συνεργάζεται.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι η χώρα είναι ανοχύρωτη στη διεθνή κρίση και επισήμανε ότι τόσο για την αντιμετώπιση της εσωτερικής, όσο και της διεθνούς κρίσης, δεν υπάρχει σχέδιο.
«Χρειάζεται νέα πορεία και νέα κυβέρνηση, που θα βγάλει τη χώρα και την κοινωνία από την κρίση, θα ξαναδώσει ελπίδα και σιγουριά και θα στηριχθεί στη συμμαχία των αδύναμων και δημιουργικών δυνάμεων», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι χρειάζεται μία νέα πορεία, την οποία δεν μπορεί να εγγυηθεί η σημερινή κυβέρνηση, και πρότεινε πέντε προϋποθέσεις μίας νέας διακυβέρνησης:
-Συλλογικότητα και ενότητα, απέναντι σε μια κυβέρνηση που διχάζει και διαιρεί
-Κράτος δικαίου, απέναντι στην ανομία και την ατιμωρησία
-Αμεσα μέτρα εξόδου από την κρίση, με άξονα τη στήριξη των αδυνάτων και τη δίκαιη αναδιανομή του πλούτου
-Μεγάλες τομές, με νέο αναπτυξιακό πρότυπο, την «πράσινη ανάπτυξη»
-Κυβέρνηση παρούσα, στην ΕΕ και διεθνώς, έναντι της πεντάχρονης απουσίας της κυβέρνησης της ΝΔ.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα το ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει «νέους εθνικούς στόχους που θα κινητοποιήσουν τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου».

Ο πίνακας Λάμδα (LambdaTable)

Νέα εργαλεία θα έχουν μαθητές και σπουδαστές στο μέλλον για να τους βοηθούν να κατανοήσουν καλύτερα τα μυστικά της φύσης. Ένα από αυτά μπορεί να είναι και ο πίνακας Λάμδα (ή κάποιος απόγονός του). Ο πίνακας Λάμδα είναι ένα σύγχρονο σύστημα που χρησιμοποιείται για οπτικοποίηση επιστημονικών δεδομένων (π.χ. για την εκπαίδευση, για μουσεία κ.λ.π.) αλλά και για άλλες οπτικές εφαρμογές.Αποτελεί ένα από τα συστήματα με τη μεγαλύτερη ανάλυση στον κόσμο (24 εκατομμύρια pixels). Υποστηρίζει διαχείριση από πολλούς χρήστες και μπορεί να οπτικοποιήσει δυσδιάστατα και τρισδιάστατα αντικείμενα. Η υλοποίηση του έγινε από το Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις στο Σικάγο. Κάντε κλικ για να δείτε το video.

http://paideia-gr.blogspot.com

NO COMMENT...


ΠΟΛΛΑ BLOG ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ. ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ BLOG ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ. ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ...

ΚΛΩΝΟΠΟΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΛΑΝΣΕΛΟΤ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ $104,000

Ζευγάρι από τη Φλόριδα ξόδεψε 104,000 δολάρια για να κλωνοποιήσει το αγαπημένο του σκυλί, ράτσας Λαμπραντόρ, που έφυγε από τη ζωή από καρκίνο. Ο Edgar και η Nina Otto αποφάσισαν να κρατήσουν δείγμα DNA από τον σκύλο τους, τον σερ Λάνσελοτ. Τον περασμένο Ιανουάριο αγόρασαν από δημοπρασία μια προσφορά για «κλωνοποίηση σκύλου» στην κλινική ΒioΑrts Ιnternational. Ετσι το ηλικιωμένο ζευγάρι απέκτησε «ξανά» τον Λάνσελοτ, ένα κουτάβι Λαμπραντόρ που δημιουργήθηκε από το DΝΑ του αγαπημένου τους κατοικίδιου.

N.E ΠΑ.ΣΟ.Κ Κέρκυρας: Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Εκδήλωση- συνεστίαση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας της διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009, και ώρα 21.00μ.μ., στο κέντρο «ΕΚΑΤΗ». Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ, μέλος του Εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Για προσκλήσεις και πληροφορίες, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ν.Ε., Μητρ. Μεθοδίου 9, τηλ. 26610- 40287.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1-0
To γκολ... ποίημα του Κονσεϊσάο, χάρισε τη νίκη με 1-0 στον ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΣΦΠ στον πρώτο προημιτελικό για το κύπελλο hellas online δίνοντάς του ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη. Σ' ένα πραγματικό ντέρμπι αντάξιο των ονομάτων των δύο ομάδων όπου κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες, τα νεύρα, τα σκληρά μαρκαρίσματα αλλά και η δημιουργία αρκετών φάσεων μπροστά από τις εστίες, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στις λεπτομέρειες...

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

0 - 0
Ισόπαλος δίχως σκορ έληξε ο πρώτος προημιτελικός του Πανσερραϊκού με τον Παναθηναϊκό στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για κύπελλο hellas online. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, είχαν τις πιο σπουδαίες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν χάρη στον πολύ καλό Γιάκουμπ Βαβζίνιακ. Επικριτικός προς τους παίκτες του εμφανίστηκε ο Χενκ τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας: "Παίξαμε σαν πριμαντόνες".

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ 14 ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΜΠΛΟΝΙ

Την προσεχή Παρασκευή στις 12 μ.μ. ορίστηκε η τακτική δικάσιμος για τους 14 κατοίκους του Τεμπλονίου που συνελήφθησαν χθές, στο χώρο του ΧΥΤΑ. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για πρόκληση κινδύνου για τη δημόσια υγεία από αμέλεια και αποκλεισμό επιχείρησης κοινής ωφέλειας.

Will Ferrel - Wheres my rent bitch!!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ!!!