Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ…

ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή και των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής από την Κέρκυρα προκειμένου να καταρτίσει την πρότασή της για το ψηφοδέλτιο του Κινήματος ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου.Σύμφωνα με το Καταστατικό και την εγκύκλιο του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου, η Ν.Ε. συγκέντρωσε όλες τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν είτε με αυτοπρόταση είτε με προτάσεις τρίτων (μέλη, φίλους, Τοπικές οργανώσεις) με την προϋπόθεση ότι οι προτεινόμενοι αποδέχονται την υποψηφιότητά τους.Με βάση αυτές, καταρτίστηκε πίνακας υποψηφίων κατά αλφαβητική σειρά που είναι ο εξής:
1. ΔΡΑΓΑΝΙΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
2. ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
4. ΚΑΡΔΑΚΑΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
5. ΚΑΡΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
6. ΚΑΨΟΚΑΒΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
7. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
8. ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
9. ΜΑΥΡΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10. ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
11. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
12. ΤΡΟΥΣ ΣΠΥΡΟΣ
13. ΧΕΙΜΑΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Η Νομαρχιακή Επιτροπή προχώρησε την πολιτική αξιολόγηση όλων των παραπάνω υποψηφίων με βάση τα προβλεπόμενα από το Καταστατικό κριτήρια και απέστειλε την πρότασή της με όλα τα ονόματα προς την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του Κινήματος.Υπενθυμίζεται ότι στη διαδικασία αυτή δεν περιλαμβάνονται οι εν ενεργεία βουλευτές οι οποίοι είναι αυτοδίκαια υποψήφιοι.Η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων θα προχωρήσει στη δική της αξιολόγηση και η τελική επικύρωση των ψηφοδελτίων θα γίνει από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ που θα συνεδριάσει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου.
Οι διαδικασίες ανάδειξης υποψηφίων βουλευτών του Κινήματος, παρά τον επείγοντα χαρακτήρα τους, χαρακτηρίζονται από απόλυτη δημοκρατικότητα και διαφάνεια καθώς δίνουν το δικαίωμα στο κάθε μέλος ή φίλο, στο κάθε πολίτη να συμμετέχει.Το ΠΑΣΟΚ θα αναδείξει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο και στην Κέρκυρα για να απευθυνθεί στους πολίτες, ένα ψηφοδέλτιο που θα συνδυάζει την ανανέωση και την εμπειρία.
http://ne.pasok.gr/kerkyra/

Θα τα λένε στο FACEBOOK...


Karatzaferi's Parody


ΓΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !...

΄Οσοι νομίζουν, πως δεν υπάρχουν παραδείγματα, που η κάλπη έβγαλε αποτέλεσμα κόντρα σ΄ όλες τις προβλέψεις κι όλες τις δημοσκοπήσεις, πλανώνται πλάνην οικτράν… Μη πάμε πολύ μακριά, ίσαμε το 2000, φτάνει…Η αναφορά, βέβαια, για τους παροικούντες εν τω ΠΑΣΟΚ, στην ηγεσία και την καθοδήγηση, αλλά ιδιαίτερα για τα μεσαία στελέχη και τα μέλη : αυτή η βεβαιότητα, πως η υπόθεση έχει κριθεί, πως η νεοδεξιά τελείωσε, άρα, ας αρχίσουν από τώρα οι χοροί κι ας πάμε στην κάλπη εν χορδαίς και οργάνοις, πανηγυρίζοντες, είναι ό,τι χειρότερο και κρύβει σοβαρότατους κινδύνους και παγίδες !...Αν πιστέψουμε, πως ο έρωτας με τον καναπέ, εκτός από τον υπόλοιπο καιρό, πρέπει να μας ρίξει στην αγκαλιά του και κατά την προεκλογική περίοδο, τότε ζήτω που καήκαμε και πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευτο…Με ποιο δικαίωμα, σ΄ αυτή την περίπτωση θα συνεχίσουμε τις επισημάνσεις, τις καταγγελίες και τις κατηγορίες, κατά των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, των διαπλεκόμενων ΜΜΕ και των, ακόμα περισσότερο, διαπλεκόμενων, μεγαλοδημοσιογράφων ; Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν κοιτώντας και προωθώντας τα συμφέροντά τους, εμείς οι …προοδευτικοί εραστές του αναπαυτικότερου επίπλου του σπιτιού μας, τι θα κάνουμε, όταν (ξανα)έλθει η στραβή ;Ας σηκωθούμε, λοιπόν, να «ξαναβγούμε στους δρόμους», στις πλατείες και τις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, στο διαδίκτυο, ΠΑΝΤΟΥ και να πλησιάσουμε τον έλληνα πολίτη, προκειμένου να τον ενημερώσουμε για το μεγάλο κόλπο, που πάει να παιχθεί, σ΄ αυτή την εκλογική αναμέτρηση, από τους, οιωνεί, νταβατζήδες της πολιτικής μας ζωής…Να του πούμε, δηλαδή, πως το ΠΑΣΟΚ δεν έρχεται - όπως θέλουν να περάσουν - ξανά στην κυβερνητική εξουσία, (επειδή κατέρρευσε η νεοδεξιά), ως το λιγότερο κακό, αλλά επειδή έχει επεξεργασμένες θέσεις και προτάσεις για την έξοδο της χώρας από το τέλμα και την ανακούφιση του λαού από τα συνεχή αντιλαϊκά χτυπήματα !...Επειδή διδαγμένο από τις εμπειρίες του, αλλά και τα ΛΑΘΗ του, προχώρησε σε νέες συνθέσεις απόψεων και μπορεί, για μια ακόμα φορά, να εκφράσει τα συμφέροντα, τις ελπίδες και τα οράματα της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού !...Αν αυτά τα πράγματα, αυτές τις αλήθειες, δεν τις πούνε στον έλληνα πολίτη, όχι μόνο η ηγεσία, αλλά ΟΛΑ τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ, ποιοι θα τις πούνε ; Ο Πρετεντέρης, ο Χατζηνικολάου ή ο Τράγκας ;Και για όσους θα οδηγούνταν στη σκέψη και τη μουρμούρα «περί ηττοπάθειας», καλό θάταν να συγκρατηθούν : εκτός από τη νίκη, το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί και την αυτοδυναμία !...

Σάλος από διαφήμιση για το AIDS με πρωταγωνιστή τον Χίτλερ

Με στόχο την αφύπνιση του κοινού γύρω από το Έιτζ, η γερμανική φιλανθρωπική οργάνωση Regenbogen e.V. δίνει στον Χίτλερ τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο της διαφημιστικό σποτ. «Το Έιτζ είναι κατά συρροή δολοφόνος» είναι το μήνυμα της διαφήμισης στην οποία ο Χίτλερ φαίνεται να κάνει σεξ, αλλά μόνο στο τέλος αποκαλύπτεται ποιός είναι. Παρόμοιες διαφημίσεις αναμένεται να κυκλοφορήσουν με πρωταγωνιστές τον Στάλιν και τον Σαντάμ Χουσείν. Η διαφήμιση με τον Χίτλερ έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στη γερμανική τηλεόραση την επόμενη εβδομάδα. Βρετανικές οργανώσεις που πραγματοποιούν εκστρατεία κατά του Έιτζ εξέφρασαν την λύπη τους για την συγκεκριμένη διαφήμιση και τόνισαν πως μπορεί να οδηγήσει στο ανεπιθύμητο αποτέλεσμα να συνδεθούν οι ασθενείς και όχι η ασθένεια με τον Χίτλερ. Για ενδεχόμενο στιγματισμό των ανθρώπων που πάσχουν από Έιτζ έκανε λόγο η οργάνωση Terrence Higgins Trust, με έδρα στη Βρετανία.
http://www.tanea.gr

ΛΑΟΣ: Υποψήφιος στη Θράκη ο Καρατζαφέρης

Σε νομό της Θράκης θα είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, θέλοντας -όπως τόνισε- να δώσει απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προέβλεψε ότι δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έρχεται και στην Ελλάδα η ώρα της «σύνθεσης», όπως συμβαίνει ήδη και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν το κόμμα του είναι ακραίο, απάντησε: «Ας βρεθεί κάποιος να μου οριοθετήσει τα άκρα και εγώ θα σας απαντήσω». Σχετικά με τους μετανάστες ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε τη θέση του περί ποσόστωσης, καθότι -όπως εξήγησε- η Ελλάδα δεν αντέχει ένα τόσο μεγάλο αριθμό μεταναστών.

Παπανδρέου: Η αγορά ασφυκτιά

«Η αγορά ασφυκτιά, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις υποφέρουν και η ελληνική οικογένεια αντιμετωπίζει την απειλή της ανεργίας, το δε κράτος τα τελευταία χρόνια είναι το κράτος της πελατειακής σπατάλης και των αδιαφανών συναλλαγών με ισχυρούς και ημέτερους» δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά τη συνάντησή του με παραγωγικούς φορείς του Πειραιά. Πρόσθεσε ότι στη συνάντησή του με τους παραγωγικούς φορείς του Πειραιά «διαπίστωσα ότι έχουμε τεράστιες δυνατότητες και ότι μαζί μπορούμε να βγούμε από την κρίση πιο δυνατοί». Εξήγησε πως αυτό θα γίνει «όχι ρίχνοντας νέα βάρη στη μικρομεσαία επιχείρηση και τον εργαζόμενο, αλλά στηρίζοντας την ανάπτυξη, μέσα από την τόνωση της αγοράς, στηρίζοντας το νοικοκύρεμα σε ένα κράτος που σπαταλά πελατειακά, στηρίζοντας την απασχόληση και δημιουργώντας ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο, που θα φέρει νέο πλούτο στη χώρα». Κατέληξε λέγοντας ότι θέλει όλοι να ξέρουν «πως θα είμαι κοντά στον εργαζόμενο, στη μικρομεσαία επιχείρηση, στους παραγωγικούς φορείς, για να βάλουμε ξανά μπροστά την Ελλάδα».

Εκτός ψηφοδελτίων Αλαβάνος, Ψαρούδα-Μπενάκη και Αλέκος Παπαδόπουλος

Με τρεις ηχηρές αποχωρήσεις ξεκίνησε σήμερα και επίσημα η προεκλογική περίοδος. Ο Αλέκος Αλαβάνος ανακοίνωσε πως δε θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, αποχώρησε η Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη, ενώ το ίδιο έκανε στο ΠΑΣΟΚ ο Αλέκος Παπαδόπουλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 5 - 0...«Βγάλτε τις φανέλες!»

Ο Εργοτέλης γιόρτασε με ιδανικό τρόπο τη συμπλήρωση των 80 χρόνων από την ίδρυσή του με 5 γκολ στο χθεσινό φιλικό με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο Στάδιο (5-0)! Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν εικόνα ντροπής και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη βαριά ήττα. Σαν να μην έφτανε η πεντάρα για τον Ολυμπιακό, ο Ιταλός μεσοεπιθετικός Μαρέσκα, ο οποίος αγωνίστηκε ως στόπερ, υπέστη θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 20 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα ματς με Καβάλα, Άλκμααρ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ! ! !

ΕΚΛΟΓΕΣ 2009 - ΚΕΡΚΥΡΑ: Οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ Κέρκυρας


ΔΕΝΔΙΑΣ Ν.

ΓΚΙΚΑΣ Σ.

ΥΔΡΑΙΟΥ Μ.

ΛΕΚΚΑΣ Γ.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Θ.
(ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2009 - ΚΕΡΚΥΡΑ: Οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας


Γκερέκου Άντζελα
Δραγανίγος Αντώνης
Καλούδης Γιώργος
Καρδακαρης Σπύρος
Καψοκαβάδης
Καρβούνης Σταύρος
Καρύδης Δημήτρης
Κουλούρης Μενέλαος
Μακροδήμητρας
Μαυρωνάς Γ.
Πουλημένος Σάββας
Πλασκοβίτης Λευτέρης
Χειμαριός Γιάννης