Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Τιμούρ Κετσπάγια: «Ηρθα για να μείνω!»


Με την ατάκα «ήρθα για να μείνω στον Ολυμπιακό», ο Τιμούρ Κετσπάγια έδειξε τις διαθέσεις του για τη θητεία του στον ...ηλεκτρικό κόκκινο πάγκο. Κατά την παρουσίασή του ο Γεωργιανός τεχνικός, από τη μια εμφανίστηκε σίγουρος για τις δυνατότητές του και από την άλλη ήταν ελαφρώς τρακαρισμένος. «Δεν μου αρέσουν τα πολλά και τα μεγάλα λόγια. Ηρθα για να μείνω στον Ολυμπιακό! Τι άλλο να ζητώ; Ειχα και στο παρελθόν την ευκαιρία να έρθω, αλλά δεν έγινε. Ηταν όμως της μοίρας μου γραφτό να συνεργαστώ με τον Ολυμπιακό. Είχα φιλοδοξίες ως ποδοσφαιριστής, έχω όνειρα ως προπονητής», υποστήριξε ο Κετσπάγια στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

ΒΟΛΕΙ: ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 3-1

H Eθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών έχασε 3-1 σετ από την Πορτογαλία και πρέπει πλέον να κερδίσει την Παρασκευή (19.30) τη Δανία και το Σάββατο (20.30) την Ρουμανία για να προκριθεί σε προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Βαθμολογία (2 αγώνες): 1. Πορτογαλία 2. Σλοβενία 3. Ρουμανία 4. Ελλάδα 5. Δανία (* Δανία και Ρουμανία έχουν έναν αγώνα)

Depeche Mode: Κακοήθης όγκος αφαιρέθηκε από τον David Gahan

Ο τραγουδιστής των Depeche Mode Ντέιβιντ Γκάχαν υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση αφαίρεσης κακοήθους όγκου από την ουροδόχο κύστη, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του βρετανικού συγκροτήματος. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η παγκόσμια περιοδεία θα ξαναρχίσει στις αρχές Ιουνίου. Το συγκρότημα καλεί τους φαν να κρατήσουν τα εισιτήρια των ακυρωμένων συναυλιών, καθώς «γίνονται προσπάθειες» για να βρεθούν νέες ημερομηνίες.Οι Depeche Mode αναγκάστηκαν να ακυρώσουν σειρά προγραμματισμένων συναυλιών, ξεκινώντας μάλιστα από την Αθήνα, μετά την έκτακτη εισαγωγή του τραγουδιστή τους στο νοσοκομείο στις 12 Μαΐου.

Bloomberg: Καταθέτει αίτηση χρεοκοπίας η General Motors

Την 1η Ιουνίου αναμένεται να καταθέσει αίτηση χρεοκοπίας η General Motors, σύμφωνα με το Bloomberg. Μέχρι την 1η Ιουνίου είχε άλλωστε περιθώριο η μεγαλύτερη αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία για να προχωρήσει σε αναδιοργάνωση. Όπως πάντως επισήμανε Αμερικανός αξιωματούχος, όποια διαδικασία χρεοκοπίας για τη General Motors θα χρειαζόταν τουλάχιστον 2-3 μήνες για να ολοκληρωθεί. Το εναλλακτικό σχέδιο που παρουσίασε σήμερα η εταιρία και γίνεται δεκτό με ικανοποίηση από τους μεγάλους κατόχους ομολογιών, προβλέπει την ανταλλαγή χρέους ύψους 27 δισεκατομμυρίων δολαρίων έναντι ποσοστού τουλάχιστον 10% στον νέο όμιλο που θα δημιουργηθεί.

A1: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ 74-70

Με σκορ 74-70 οι «κόκκινοι» επικράτησαν του ΠΑΟ στο ΣΕΦ, μείωσαν τη σειρά σε 2-1 και πλέον πολλά θα κριθούν στο επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ. Το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας.Εκεί, οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν τα ρέστα τους! Αν νικήσουν οι άσοι του Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός θα πανηγυρίσει ένα ακόμη τρόπαιο. Διαφορετικά, ο Ολυμπιακός θα ξαναπάρει το πλεονέκτημα έδρας και το πέμπτο ματς θα διεξαχθεί στο Νέο Φάληρο.