Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΓΚΑΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ !...

Κέρκυρα: Σύλληψη υπαλλήλου του ΣΔΟΕ για χρηματισμό

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:WyfqQcImA1dxFM:http://3.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/SxUd5tPlxgI/AAAAAAABTag/Gc9Sjm5OHz4/s320/%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%B5%CF%83.jpg&t=1Ζητούσε 30.000 από 57χρονο ξενοδόχο στους Παξούς για να "τακτοποιήσει" τις φορολογικές "ατασθαλίες" του. Ο λόγος για 54χρονο υπάλληλο του ΣΔΟΕ που υπηρετούσε στην Κέρκυρα και συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, ύστερα από καταγγελία του 57χρονου ξενοδόχου, ενώ αναζητείται ακόμα ο 44χρονος συνάδελφος και συνεργός του υπαλλήλου του ΣΔΟΕ.Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα άρχισαν όταν στα τέλη του Ιουλίου ο 54χρονος συλληφθείς με κλιμάκιο της υπηρεσίας του επισκέφθηκε το νησί των Παξών για τη διενέργεια ελέγχων. Ο 57χρονος ξενοδόχος ήταν ο ιδιοκτήτης των δωματίων στα οποία έμεινε το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ και ο οποίος, αφού το κλιμάκιο έφυγε από το νησί, δέχθηκε τα τηλεφώνηματα του 54χρονου υπαλλήλου του ΣΔΟΕ και του 44χρονου συνεργού του, με τα οποία απαιτούσαν το ποσό των 30.000 ευρώ για να "τακτοποιήσουν τα φορολογικά του".
Ο 57χρονος ξενοδόχος κατήγγειλε το γεγονός στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, που με τη σειρά τους ειδοποίησαν την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Έτσι χθες το πρωί κανονίστηκε ραντεβού για να δώσει ο ξενοδόχος τα χρήματα. Ωστόσο, ο 54χρονος υπάλληλος δεν τα πήρε κατά το πρώτο αυτό ραντεβού γιατί ήταν μόνο 5.000 ευρώ, αλλά απαίτησε ολόκληρο το ποσό δίνοντας διορία μέχρι το Σάββατο. Τότε κανονίστηκε δεύτερο ραντεβού για το μεσημέρι σε καφετέρια της πόλης της Κέρκυρας, κατά το οποίο τελικά ο 54χρονος πήρε τα χρήματα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Σημειώνεται πως, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο εν λόγω υπάλληλος τίθεται σε αργία και θα ακολουθήσουν όλες οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες.
avgi.gr

Γ. Παπανδρέου: «Θα προχωρήσουμε τις μεταρρυθμίσεις»

Την αποφασιστικότητά του να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις τόνισε ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο.
Ο Γ. Παπανδρέου μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε ότι παρουσίασε στον αμερικανό αντιπρόεδρο τις κινήσεις που έχει κάνει ο ίδιος για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητά του να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και όπως είπε, αυτές αναγνωρίστηκαν από τον κ. Μπάιντεν.
Συζητήθηκε, επίσης, ο θετικός ρόλος της Ελλάδας στα Βαλκάνια και ο κ. Παπανδρέου τόνισε την πολιτική βούληση της Ελλάδας για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την ανάγκη ανταπόκρισης και της άλλης πλευράς.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός εξήγησε, επίσης, τις δυσκολίες που δημιουργεί η στάση της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων στις συνομιλίες για το Κυπριακό που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Λευκωσία και επανέλαβε την υποστήριξή του στον Κύπριο πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια.
Ταυτόχρονα είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον αμερικανό αντιπρόεδρο τις προσπάθειες που καταβάλλει για βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε την κινητικότητα που αναπτύσσει το τελευταίο διάστημα με τις επισκέψεις του ιδίου στο Ισραήλ και του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου στην Αθήνα, αλλά και την επικοινωνία που διατηρεί με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούτ Αμπάς.
Συζήτησε, δε, με τον κ. Μπάιντεν και τη συνάντηση που είχε με τον Ιρανό πρόεδρο, Μαχμούτ Αχμαντινεντζάντ, στα Ην. Εθνη, στη διάρκεια της οποίας πέρα απο το ζήτημα του πυρηνιικού προγράμματος του Ιράν μετέφερε στον πρόεδρο της χώρας το αυξημένο ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας για την απελευθέρωση των δυο Αμερικανών πεζοπόρων που κρατούνται σε ιρανικές φυλακές με την κατογορία της κατασκοπείας, και ο κ. Μπάιντεν τον ευχαρίστησε για αυτό.
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η Ελλάδα επιθυμεί να υπάρξει ειρήνη στη Μεση Ανατολή, όχι απλά από καλή προαίρεση, αλλά διότι η περιοχή είναι ζωτικής σημασίας για την ίδια.
Γι αυτό, συνέχισε, η ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει πλήρως την ειρηνευτική διαδικασία και είναι αποφασισμένη να εργασθεί χρησιμοποιώντας ως εργαλείο την ήπια ισχύ που διαθέτει και να αξιοποιήσει τις παραδοσιακά καλές σχέσεις που διατηρεί με τις χώρες του μουσουλμανικού κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και του Ιράν, για να συμβάλει εποικοδομητικά στην επίτευξη μιας βιώσιμης ειρήνης στη Μέση Ανατολή, στο πλαίσιο της οποίας θα ιδρυθεί ένα ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος το οποίο θα συμβιώνει ειρηνικά δίπλα σε ένα ασφαλές Ισραήλ.
Υποδεχόμενος τον πρωθυπουργό στον Λευκό Οίκο, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ απέδωσε εύσημα στον κ.Παπανδρέου για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κρίση της ελληνικής οικονομίας.
"Συγχαίρω τον πρωθυπουργό για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στο χειρισμό της οικονομικής κρίσης και Θεού θέλοντος θα βάλει τη χώρα του πάλι στο σωστό δρόμο" τόνισε ο κ. Μπάιντεν για να τον διακόψει ο κ. Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι "είμαστε ήδη στο σωστό δρόμο".
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος συμφώνησε, λέγοντας "είσαστε στο σωστό δρόμο, είσαστε στο σωστό δρόμο και είμαστε εντυπωσιασμένοι από τη σκληρή δουλειά που κάνετε. Συγχαρητήρια".
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας Τζον Κέρι και τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Γερουσίας Μαξ Μπάουκους. 
enet.gr

Μαριάννα Ντούβλη: το 2ο ροζ DVD-τσόντα

Πότε κυκλοφορεί το δεύτερο ροζ DVD-τσόντα της Μαριάννας Ντούβλη στα περίπτερα; Τι δείχνει το 2ο sex DVD της Ντούβλη με ρεκόρ download links για κατέβασμα από το ιντερνετ;

Είναι πια επίσημο. Το δεύτερο ροζ DVD-τσόντα της Μαριάννας Ντούβλη κυκλοφορεί μέσα στο φθινόπωρο. Αν και χτυπημένη από την οικονομική κρίση, η βιομηχανία πορνό επιστρέφει με νέα ελληνική τσόντα ελπίζοντας οτι ο Έλληνας θα βάλει κάτι στην άκρη και για λίγες στιγμές.. τσόντο-απόλαυσης.

Η Μαριάννα Ντούβλη έχει κάνει ήδη γυρίσματα για το νέο ροζ DVD-τσόντα. Η νέα ταινία πορνό της Ντούβλη θα έχει σκηνές από ..........


τη βίλα στα Μέγαρα, ενώ τα αρχικά σχέδια για γυρίσματα στο Ντουμπάι εγκαταλείφθηκαν ελέω οικονομικής κρίσης. Παρ’ όλο που οι περισσότερες σκηνές του 2ου ροζ DVD είναι έτοιμες, απομένουν δύο ακόμα σκηνές να γυριστούν.
Στο 2ο ροζ DVD η Ντούβλη θα πρωταγωνιστεί μαζί με μία άλλη γυναίκα σε καυτές ερωτικές περιπτύξεις και λεσβιακά όργια. Όπως δήλωσε η ίδια: «Το δεύτερο είναι διαφορετικό. Θα δείτε και τις υπόλοιπες κοπέλες (από το πρώτο dvd) να μετέχουν και φυσικά τις ερωτικές μου περιπτύξεις με μια φίλη μου».
Στη δεύτερη ταινία της Ντούβλη θα πρωταγωνιστεί και ένας πολύ καλός Γάλλος πορνοστάρ, ίσως ο γνωστός Ian Scott της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Τα αρχικά πλάνα για δεύτερη συμμετοχή της Βίβιαν Ιωακείμ εγκαταλείφθηκαν μετά το σκάνδαλο με τα ναρκωτικά.
Η Μαριάνα Ντούβλη ετοιμάζει και 3ο ροζ DVD-τσόντα και μάλιστα οι τρεις αισθησιακές ταινίες θα αποτελούν «τριλογία, σαν τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών», όπως λέει η ίδια. Λέτε να δούμε τη Μαριάννα Ντούβλη σε ερωτική σκηνή με κανά Gollum; Γιατί όχι;
Στην πρώτη τσόντα η Μαριάννα Ντούβλη υποδύθηκε μια πλούσια κυρία που μοιράζεται φαντασιώσεις με τις κολλητές της και δεν διστάζει να ζητήσει από τον γυμναστή της να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ορέξεις σε ερωτικό τρίγωνο. Για την περιβόητη σκηνή με το πούρο, η Μαριάννα Ντούβλη έχει δηλώσει: «Είναι τέχνη αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας. Αυτό είναι μόνο η αρχή.» Τι μας επιφυλλάσει το δεύτερο ροζ DVD-τσόντα της Ντούβλη; Αλίμονο!
Το σίγουρο είναι πάντως οτι μόλις κυκλοφορήσει η δευτερη τσόντα της Ντούβλη, θα γίνει μάχη σε γνωστά φόρουμς και τσοντο-sites για download links και torrents. Η ζήτηση για download links σε τσόντες είναι μάλιστα τόσο μεγάλη που η Sirina Productions σκέφτεται να διαθέσει τα ροζ DVD της και για κατέβασμα από το internet.
cobra-argos 

Ο «χορτάτος» !!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZ1mEceEn2jXvgT5R8rruuKlyUWLsZ1nhKUiwAmRXU2qRzXrUyk_bLZp6-kFHx6Pw0Uh9I96ZlfRTy-yQWcfpljdUYx_1By2dnjD0jFNAQfmWytzEZBG-q8y1HjyBrSxZZGL6CZhlH0mw/s1600/Pagkalos+xortatos.jpg

Ζητείται ψυχίατρος για τη ΝΔ

Εκεί στην ΝΔ μάλλον χρήζουν ομαδικής ψυχανάλυσης. Αλλιώς δεν δικαιολογείται το γεγονός ότι μετά από όσα έχουν συμβεί και ενώ όλοι περιμένουν να σπάσει την εκκωφαντική σιωπή του, ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής, έφτασε καταχειροκροτούμενος στο Βελλίδειο, την ώρα που πολλοί υποστηρικτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης φώναζαν το όνομά του. 
Γιατί φώναζαν, θα αναρωτιούνται πολλοί από εσάς. Για να τον επιβραβεύσουν για τα όσα έκανε και συνέβαλε ώστε η χώρα να φτάσει σε αυτό το σημείο; Για να τον ενθαρρύνουν μπας και αποφασίσει να μιλήσει έτσι ώστε να δώσει κάποιες απαντήσεις στους νεοδημοκράτες που ακόμα περιμένουν μια πειστική απάντηση; 'Η για να τον πείσουν ότι αξίζει να επιστρέψει στην
πολιτική ζωή; 
Την απάντηση θα την δώσει σίγουρα κάποιος ειδικός, αφού στο δικό μου μυαλό μια λογική αιτιολογία δεν υπάρχει. Εκτός και αν όλοι αυτοί θέλουν να τον φέρουν πίσω για να συνεχίσει το… έργο που ξεκίνησε. Ποιος ξέρει, μπορεί να παίζει και αυτό… Έτσι κι αλλιώς, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!
sourta-ferta 

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUdG7uq-QsPO-PylxBEUy7J1WgzsWzgNk8Z3Q57_ySWmeD0J5sTP7kQYi8C97E1Z-YK32VnQqrwEhAKI3JVwTjCaBe7FxekNod0MI8lmqtZUAizP_osDNyfA6ovCul5TXCD1YVcVFg2nG5/s1600/FRESKOS.jpg

Αναλύοντας το αυτονόητο

Να κληθεί ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην Προανακριτική για την υπόθεση του Βατοπεδίου αποφάσισαν οι βουλευτές όλων των κομμάτων που μετέχουν στην Επιτροπή.

Ο Καραμανλής καλείται ως μάρτυρας κι όχι ως κατηγορούμενος καθώς στη συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκονται μερικοί εκ των στενότερων συνεργατών του.

Η Νέα Δημοκρατία ουρλιάζει υστερικά μιλώντας "για πράσινη πολυκατοικία" που σχεδιάζει πολιτικές διώξεις εντάσσοντας προφανώς και το ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ στη συγκεκριμένη πολυκατοικία.

Μόνο φόβους για ενοχή κρύβουν οι κραυγές.
parapolitiki 

Δεν τα φάγαμε μαζί κ. Πάγκαλε εσείς τα φάγατε αφού κάνατε την μίζα νόμιμη και την ατιμωρησία ... βουλευτική ασυλία!

Η δήλωση .... Θεόδωρος Πάγκαλος: «Η απάντηση στην κατακραυγή κατά του πολιτικού κόσμου για το πως φάγατε τα λεφτά; είναι αυτή: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε όλοι μαζί. Σας διορίσαμε. Σε μια εξευτελιστική για τη χώρα κατάσταση. Διπλασιάσαμε το κόστος του δημοσίου».

Την απάντηση αυτή έδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατά την τοποθέτησή του στην επιτροπή δημόσιας διοίκησης η οποία συνεδρίασε για το νομοσχέδιο Ραγκούση για τις μετατάξεις συγχωνεύσεις στο δημόσιο.
Ο σχολιασμός …
Ο γνωστός μας κ.Θεόδωρος Πάγκαλος ξαναχτύπησε με την...

παραπάνω δήλωση και χωρίς καμιά ντροπή μας όρισε συνενόχους στο μεγάλο φαγοπότι!!!
κ. επίτιμε Αντιπρόεδρε (μια και τα χρέη του φευγάτου πρωθυπουργού τα εκτελεί ο κ. Ραγκούσης) καλό θα ήταν να βρείτε και να δημοσιοποιήστε τα στατιστικά στοιχεία της Ε.Ε ανά χώρα για τον αριθμό και το κόστος πληρωμής των δημοσίων υπαλλήλων!

Κάθε Έλληνας λέει το Σύνταγμα μας έχει δικαίωμα στην δουλειά και εσείς αυτό το δικαίωμα το ονομάσατε βουλευτικό ρουσφέτι για να μαζεύετε τα σταυρουδάκια σας τα οποία άμα ήταν και πολλά σας έδιναν πόντους για το υπουργιλίκη σας! Με την ανικανότητα σας να εφαρμόσετε αναπτυξιακή πολιτική καταφέρατε και αποβιομηχανοποιήσατε την χώρα με αποτέλεσμα να μειωθούν δραματικά οι θέσεις εργασίας οπότε το δημόσιο έγινε μοιραία ένας μονόπλευρος στόχος για τους νέους που έπρεπε να δουλέψουν. Τώρα ορίζετε συνένοχους όλους αυτούς που εκμεταλλευτήκατε για να είστε για χρόνια οι κυβερνήτες αυτού του τόπου λέγοντας ότι μαζί τα φάγαμε αλλά αυτό πέρα της αναίδειας και της έλλειψης σεβασμού προς αυτούς τους ανθρώπους δείχνει την αγωνία και τον πανικό σας μια και αισθάνεστε πλέον ότι η ώρα της αλήθειας και της τιμωρίας σας πλησιάζει.

Δεν τα φάγαμε μαζί κ.Θεόδωρε Πάγκαλε εσείς τα φάγατε αφού κάνατε την μίζα νόμιμη και την ατιμωρησία ... βουλευτική ασυλία! Εσείς οι υπηρέτες τάχατε του λαού πήρατε και παίρνετε τους παχυλούς μισθούς, τις χορηγίες (για μελλοντικές εξυπηρετήσεις των χορηγών), και τις μεγάλες συντάξεις στην οχταετία! Μαζί με εσάς βέβαια τα έφαγαν και διάφορα λαμόγια ή αυλοκόλακες ή κομματόσκυλα που πάντοτε φροντίσατε να σας περιτριγυρίζουν για να ενισχύουν και να τονώνουν το απίστευτο ΕΓΩ σας!

Είναι τουλάχιστον αστείο οι αποδεδειγμένοι Φαταούλες να διεκδικούν το ισόβαρο .... από τους καχεκτικούς…. στην ζυγαριά …. της ευθύνης!

Ελληνικό καφενείο.