Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Αποσωληνώθηκε ο Διαμαντής Μαντζούνης



Σήμερα στις 10:00 το πρωί αποσωληνώθηκε και βρίσκεται μέχρι τώρα σε αυτόματη αναπνοή.

Κυριαρχεί μεγάλη αισιοδοξία αλλά είναι ακόμα κρίσιμες οι ώρες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΑΖΑ - FREE GAZA

Θυμάστε το σκάφος «Dignity», το οποίο είχε επιχειρήσει να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια δέκα μέρες πρίν στην Γάζα, αλλά είχε εμβολιστεί από ισραηλινό πολεμικό;;;

Ε λοιπόν, ένα δεύτερο πλοίο ξεκίνησε σήμερα από το λιμάνι της Λάρνακας με 34 ακτιβιστές της κίνησης «Ελεύθερη Γάζα», οι οποίοι και θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στους Παλαιστινίους. Στο πλοίο «Αρίων», επιβιβάστηκαν εκτός από γιατρούς και δημοσιογράφους και οι Έλληνες βουλευτές, Σοφία Σακοράφα του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Δρίτσας του ΣΥΡΙΖΑ.

Πενθήμερη άδεια σε μέλη της "17 Νοέμβρη"

Τρία από τα μέλη της οργάνωσης «17 Νοέμβρη», που έχουν καταδικαστεί, βγήκαν με άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού, λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Πρόκειται για τους Κώστα Καρατσώλη, Πάτροκλο Τσελέντη και Βασίλη Ξηρό. Ο πρώτος βγήκε την 1η Δεκέμβρη και επέστρεψε στις 9 του ίδιου μήνα. Άλλωστε για τον Καρατσώλη ήταν η δεύτερη άδεια, αφού είχε προηγηθεί αυτή της 1ης Οκτωβρίου με 6 του ίδιου μήνα. Ο Τσελέντης βγήκε στις 30 Νοεμβρίου και επέστρεψε στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ ο Βασίλης Ξηρός πήρε δύο μέρες παραπάνω, καθώς ήθελε να μεταβεί στην πατρίδα του Καλλικράτεια. Βγήκε στις 2 Δεκεμβρίου και επέστρεψε στις 9 Δεκεμβρίου.

Την έγκριση των αδειών έδωσε η διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού και μάλιστα όπως είπαν οι υπεύθυνοι: «Έκαναν πολύ καλή χρήση της άδειας και επέστρεψαν και νωρίτερα».

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΑΚΗ;;;

Αληθεύει ότι νέος Γραμματέας της Κ.Ο της Ν.Δ θα είναι ο Π.Παναγιωτόπουλος;

Αν πραγματικά επιβεβαιωθεί η πληροφορία σημαίνει οτι οι πιέσεις του δυσαρεστημένου κ.Παναγιωτόπουλου πιάσανε τόπο.




-ΙΔΩΜΕΝ-

Ουδέποτε ενδιαφέρθηκε η Qatar Airways

Διαψεύδει ο αντιπρόεδρος της Qatar Airways Αλί Αλ Ραΐς, τις πληροφορίες που ήθελαν την εταιρία να είχε ενδιαφερθεί για την αγορά της Ολυμπιακής. Τονίζει μάλιστα, πως η εταιρεία του ουδέποτε ενδιαφέρθηκε να αγοράσει την Ολυμπιακή ή οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία. Ο αξιωματούχος της εταιρίας συμπλήρωσε ότι η προσφορά έφτασε στα χέρια της εταιρείας από την ελληνική Κυβέρνηση χωρίς η Qatar Airways να έχει επιδείξει προηγουμένως κάποιο ειδικό ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται πως Έλληνες κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν καλλιεργήσει κλίμα προσδοκίας, που επέτεινε και η επίσκεψη προ μηνών του πρωθυπουργού στο Κατάρ. Η δήλωση του Ραΐς δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα των αραβικών Εμιράτων "National", στην ηλεκτρονική σελίδα της Washington Post καθώς και στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Μάλιστα, η αγγλόφωνη "The National" αναφέρει το διόλου θετικό σχόλιο του Άντισον Σόνλαντ, διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Innovation Analysis Group, ο οποίος απορεί για το ενδιαφέρον της Qatar για την Ολυμπιακή και τονίζει πως "η Qatar είναι μία μοντέρνα εταιρεία και οποιαδήποτε σχέση με την Ολυμπιακή θα μπορούσε να βλάψει την εικόνα της. Το brand 'Ολυμπιακή' είναι νεκρό, όπως και η αρχαία Ελλάδα".


"ΕΦΥΓΕ" Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΡΙ

Δύσκολες ώρες περνάει ο Νέρι Καστίγιο και η υπόλοιπη οικογένειά του, καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα του, η οποία έπασχε από την επάρατη νόσο.


Ο πρώην επιθετικός των «ερυθρόλευκων» βιώνει έναν οικογενειακό «Γολγοθά» τα τελευταία χρόνια, καθώς από την επάρατη νόσο πάσχει και ο πατέρας του. Για το λόγο αυτό είχε κάνει στον θώρακά του τατουάζ με τα πρόσωπα των γονιών του.


ΝΕΡΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ! ! !

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ;;;


ΚΑΙ ΤΑ "ΝΕΑ" ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...


Ενώ στη Γάζα συνεχίζεται το μακελειό - Θρίλερ με όπλα από Ελλάδα για Ισραήλ


Δύο δρομολόγια μεταφοράς πυρομαχικών από τον Αστακό στο ισραηλινό λιμάνι Ασντόντ προβλέπει προκήρυξη διαγωνισμού των ΗΠΑ.


ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ;;;