Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Το διάγγελμα του "καταλληλότερου".


ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ

Κέρκυρα 6 Φεβρουαρίου 2009Στην Κέρκυρα θα βρίσκεται αύριο Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009 το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας προκειμένου να μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας.Το πρόγραμμα του σ. Τζουμάκα έχει ως εξής:
•Άφιξη στην Κέρκυρα στις 10.00 π.μ.
•Συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, στις 12.30 μ.μ
•Περίπατος στο εμπορικό κέντρο και τους δρόμους της Κέρκυρας.
•Πολιτική εκδήλωση-συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής στις 9.00μ.μ. στο κέντρο «Εκάτη» όπου ο Στέφανος Τζουμάκας θα είναι κεντρικός ομιλητής. Αναχώρηση Κυριακή πρωί.

3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ PHELPS

Απαγόρευση συμμετοχής σε αγώνες για τρεις μήνες επέβαλε η κολυμβητική ομοσπονδία των Ηνωμένων Πολιτειών στον Ολυμπιονίκη κολυμβητή, Μάικλ Φελπς, με αφορμή τη δημοσίευση φωτογραφίας στην οποία φαίνεται να καπνίζει μαριχουάνα.



ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!!!

ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ

Συνάντηση με τους αγρότες που παραμένουν στο μπλόκο του Προμαχώνα αναμένεται να έχει σήμερα στο υπουργείο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρης Χατζηγάκης.



ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ;;;

ΤΡΙΤΗ ΞΕΚΙΝΑΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ MIG-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Την ερχόμενη Τρίτη θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις μεταξύ των συμβούλων της κυβέρνησης και της MIG με αντικείμενο την απόκτηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Χ.ΜΠΟΥΚΑ...

On Feb 06 Anonymous
commented on blog post_8888:

@Το Σάββατο 31/1 και την Κυριακή 1/2 με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας έγιναν στο Νομό μας υψηλού επιπέδου πολιτικές διεργασίες!!!! ΣΩΣΤΟΣ

@...εξαγγελία των πολιτικών θέσεων του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά στην διαχείριση των απορριμμάτων στο Νομό!!! ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ???

@Πολύ μεγάλη συμμετοχή του Κερκυραϊκού Λαού, απουσία των Δημάρχων... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

@Ο γραμματέας της ΝΕ χωρίς να έχει γνώση του όλου περιεχομένου του υπομνήματος... ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΗΛΑΔΗ???

@...απέσυρε το υπόμνημα γιατί δεν εξέφραζε με σωστό τρόπο τις θέσεις που εκφράστηκαν. ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΟΙΤΕ??? Η' ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???

@Αυτό έγινε προφανώς λόγω της υπερβολικής κόπωσης... ΠΡΟΦΑΝΩΣ...PROFUNDIS!!!!!

@Παρατηρώ με ειδικό βάρος το θέμα που δημιουργήθηκε εκ του μηδενός... ΜΗΔΕΝ,ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ή ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ???

Ε.ΞΕΓΕΡΜΕΝΗ Λ.ΑΪΚΗ Σ.ΚΗΝΗ...

Με αφορμή τα γεγονότα του Δεκέμβρη, το περιστατικό της Κούνεβα και την κοπή των δέντρων στην Πατησίων βρίσκεται υπό κατάληψη από την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου ένας συμβολικός χώρος πολιτισμού, η Εθνική Λυρική Σκηνή. Οι "Εθνικοί Λυρικοί" δηλώνουν με την...κίνησή τους αυτή ότι δεν θέλουν μια τέχνη-θέαμα που καταναλώνεται από παθητικούς θεατές προς όφελος του κέρδους, αλλά μία τέχνη που καθένας μπορεί να δημιουργεί.
Στο μεταξύ, στηρίζουν τους εργαζομένους και των καλλιτέχνες στην Λυρική, οι οποίοι έχουν άγχος και ανασφάλεια για την εργασία τους, αφού εδώ και μήνες έχει αποφασιστεί να κλείσει η Λυρική, με σκοπό να μεταφερθεί στο Δέλτα Φαλήρου. Εκεί σχεδιάζεται το Ίδρυμα Σ. Νίαρχος να κατασκευάσει μια υπερσύγχρονη κατασκευή της Εθνικής Λυρικής και της Βιβλιοθήκης.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ 05/02/2009


Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ Χ.ΜΠΟΥΚΑ

Προπαγάνδα του εκπροσώπου της Δεξιάς κ. Βόσδου:
Ανακαλώ στη μνήμη των Κερκυραίων πρόσφατη συνέντευξη τύπου του κ. Βόσδου για τη διαφήμιση της Κροατίας στο Βρετανικό τύπο: "εφόσον η Κέρκυρα είναι ακριβή, γιατί δεν έρχεστε στην Κροατία;"
Ανησυχητικό! Το λογικό αναμενόμενο θα ήταν να ανησυχήσει και ο κ. Βόσδου, να το αναφέρει στην κυβέρνησή του ώστε να ληφθούν πιθανώς κάποια αυτονόητα μέτρα για την αγορά, (φτηνό χρήμα, έλεγχο των καρτέλ του τουρισμού και του εμπορίου, έλεγχο τιμών προϊόντων και υπηρεσιών και άλλα συναφή), ή τουλάχιστον να διαμαρτυρηθεί εντονότατα, ή να απαντήσει επιθετικά στην αρνητική διαφήμιση της Κροατίας. Βαθυστόχαστα όμως εκείνος απεφάνθη ότι για την ακρίβεια (έτσι όπως ακριβώς το αναφέρει η αρνητική διαφήμιση των Κροατών), φταίνε τα. σκουπίδια!
Για την ακρίβεια φταίνε τα. σκουπίδια!
Ας έρθουμε τώρα στο θέμα ότι ο τουρισμός μας, δυσφημίζεται από τα σκουπίδια. Πράγματι έτσι είναι. Αυτή είναι όμως μονο-διάσταση. Εμείς ρωτάμε απλά τον εκπρόσωπο της Δεξιάς:
Δεν δυσφημίζεται από το "αχούρι" που κατ' ευφημισμό εμείς οι ιθαγενείς ονομάζουμε Νοσοκομείο; Δεν δυσφημίζεται από την κατάρρευση και τους "βαθύλακκους του πεζοδρομίου της Γαρίτσας"; Δεν δυσφημίζεται από το "βομβαρδισμένο τοπίο, την Γάζα του παλαιού λιμανιού, στην εικονική μαρίνα σκαφών"; Δεν δυσφημίζεται από το οδικό της δίκτυο; Δεν δυσφημίζεται από το "κλέος" της τέντας του αεροδρομίου; Δεν δυσφημίζεται από την γραμμή "express" των δύο και πλέον ωρών από ferry boats περασμένων δεκαετιών στη διαδρομή Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα; Δεν δυσφημίζεται από αυτά και άλλα τόσα;
Σταματήστε εκεί στη Ν.Δ. να γράφετε παιδικές εκθέσεις ιδεών. Υπάρχουν ισχυρά και επείγοντα προβλήματα. Ασχοληθείτε με την λύση έστω μερικών από αυτά.

ΕΡΩΤΗΜΑTA στο Νομάρχη κ. Πουλημένο:

Αφού η Δεξιά έβγαλε δύο λαγούς από το καπέλο και το κοινό δεν ενθουσιάστηκε με τα νούμερα, είπαν τούτη τη φορά να δοκιμάσουν κάτι άλλο:
Οι επόπτες της Δημόσιας Υγείας του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Νομαρχίας σας, σε έκθεσή τους συμπεραίνουν ότι
"ρυπαίνεται και μολύνεται το περιβάλλον και τίθεται σε άμεσο και σοβαρό κίνδυνο η Δημόσια Υγεία". Ορθόν! Αλλά μισό.
Ξεπερνάμε το ενδιαφέρον του κ. Πουλημένου από τηλεοράσεως για την δημόσια υγεία, αλλά την "βρώμικη δουλειά" την αναθέτει σε υπαλλήλους.
Ερωτούμε ευθέως:
Θα δώσετε εντολή στους επόπτες σας κύριε Νομάρχη. να διενεργήσουν ανάλογο έλεγχο στην "περιφραγμένη χωματερή του Τεμπλονίου";
Και αν είναι ανάλογη ή δυσμενέστερη η έκθεση θα σφραγίσετε την "περιφραγμένη χωματερή του Τεμπλονίου"; Ή έχουμε προάσπιση Δημόσιας Υγείας alla carte;
(Σε αυτούς να προστατεύσουμε την υγεία, στους άλλους όχι).

ΔΕΥΤΕΡΟ, ΣΥΝΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ:

Η εκδίκαση της χωροθέτησης του ΧΥΤΑ Λευκίμμης εκκρεμεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Θα χορηγήσετε άδεια έστω και προσωρινής-δοκιμαστικής λειτουργίας του ΧΥΤΑ Λευκίμμης;

Ναι ή όχι;
ΕΡΩΤΗΜΑ στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:

Αφού προσφεύγουν όλοι στην δικαιοσύνη και την Εισαγγελία, απευθύνουμε και μείς δημόσιο ερώτημα:

Κυρία Εισαγγελέα, εκδικάζετε την υπόθεση της απέραντης χωματερής της πόλης, γιατί δεν συνδικάζετε και την υπόθεση της χωματερής Τεμπλονίου;
ΠΑΣΟΚ:
Το Σάββατο 31/1 και την Κυριακή 1/2 με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας έγιναν στο Νομό μας υψηλού επιπέδου πολιτικές διεργασίες με αποκορύφωμα:
Την Λαϊκή Συνέλευση στη Λευκίμμη και την εξαγγελία των πολιτικών θέσεων του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά στην διαχείριση των απορριμμάτων στο Νομό.
Την πολιτική εκδήλωση στο Φαληράκι όπου παρουσιάστηκαν οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της πράσινης-βιώσιμης ανάπτυξης του Νομού.
Διαπίστωση:
Πολύ μεγάλη συμμετοχή του Κερκυραϊκού Λαού, απουσία των Δημάρχων (πλην ενός, του Δημάρχου Αχιλλείων κ. Καρύδη στην εκδήλωση στο Φαληράκι) και του Νομάρχη Κέρκυρας.
Επί μέρους πολιτικές διεργασίες:
Ανταπόκριση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Καθαριότητας στην πρόσκληση της ΝΕ και ανάλυση των απόψεων και θέσεων του.
Συνεδρίαση της ΝΕ
Συνεδρίαση της ΝΕ με συμμετοχή του κ. Κουβέλη, της κ. Γκερέκου, μελών του ΔΣ του Συνδέσμου Καθαριότητας του Νομού, του Γραμματέα και μελών της Περιφερειακής Επιτροπής Ιονίων Νήσων.
Επίσκεψη του ΠΑΣΟΚ στο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου
Επίσκεψη του ΠΑΣΟΚ στο ΧΥΤΑ Λευκίμμης.
Ο γραμματέας της ΝΕ χωρίς να έχει γνώση του όλου περιεχομένου του υπομνήματος και βλέποντας τα τελικά συμπεράσματα που είχαν γραφεί σαν αποτέλεσμα της σύσκεψης της προηγούμενης ημέρας, απέσυρε το υπόμνημα γιατί δεν εξέφραζε με σωστό τρόπο τις θέσεις που εκφράστηκαν.
H θέση της ΝΕ επί παραδείγματι, για το ΧΥΤΑ Λευκίμμης, που συζητήθηκε εξαντλητικά και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία σε παλαιότερη συνεδρίαση της ΝΕ, και δημοσιοποιήθηκε με δελτίο τύπου την 27η Ιουνίου του 2008 που κατέληγε: όσο δεν υπάρχει η κοινωνική συναίνεση που προκύπτει από το διάλογο, το έργο δεν μπορεί να υπάρξει, καταγράφονταν στο συμπέρασμα του υπομνήματος αντίθετα.
Αυτό έγινε προφανώς λόγω της υπερβολικής κόπωσης και του ελάχιστου χρόνου που υπήρχε στη διάθεση των μελών της ΝΕ ώστε το υπόμνημα να συζητηθεί και να προστεθούν ή να απαλειφθούν σημεία του.
Το έγγραφο αυτό δεν υπογράφεται από κανέναν για τον λόγο ότι δεν μελετήθηκε επαρκώς.
Αυτός ο απλός, ειλικρινής και ανθρώπινος λόγος έγινε ολόκληρο θέμα παραπληροφόρησης που πηγάζει από την άγνοια.
Αν δεν είναι κακοήθεια είναι τουλάχιστον ανακρίβεια ο ισχυρισμός ότι το έγγραφο αποσύρθηκε μετά απαίτηση του κ. Κουβέλη ο οποίος και αγνοούσε την ύπαρξη υπομνήματος, πολύ περισσότερο του περιεχομένου του.
Για να μην συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα, παλαιότερα είχα κάνει πρόταση οι συνεδριάσεις της ΝΕ να είναι απόλυτα ανοιχτές (στον Λαό και στους δημοσιογράφους) ώστε να καταγράφεται η απόλυτη αλήθεια θεωρώντας ότι είναι το απόλυτο αντίδοτο στην παραπληροφόρηση. Το ΠΑΣΟΚ εξάλλου δεν έχει να φοβηθεί και πολύ περισσότερο να κρύψει τίποτα.
Ο καθένας να έχει το θάρρος της άποψής του καθαρά και δημόσια.
Πολλές φορές δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου από "διαρροές" και παραπληροφόρηση.
Μετά τα παραπάνω υπόσχομαι να επαναφέρω την πρόταση σε συνεδρίαση της ΝΕ.
Παρατηρώ με ειδικό βάρος το θέμα που δημιουργήθηκε εκ του μηδενός και διακινδυνεύω την παρατήρηση ότι έγινε σκοπίμως για να περάσει στην περιφέρεια της ενημέρωσης η τόσο σημαντική πολιτική παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ και στο επίπεδο της διαχείρισης των απορριμμάτων που δεν "μάσησε τα λόγια του" και στο επίπεδο της κατεύθυνσης της βιώσιμης ανάπτυξης του Νομού.
Προσωπικά έχω την αίσθηση ότι το ΠΑΣΟΚ με τις πολιτικές του προτάσεις και τη συμμετοχή λαού και εκπροσώπων φορέων επαναφέρει την πολιτική στο προσκήνιο.
Κάνει άλμα, από το δύσμοιρο ΠΑΣΟΚ των μηχανισμών και των δωματίων, βγαίνει θαρρετά στους πολίτες, στην καρδιά των γεγονότων με πολιτικές προτάσεις.
Αυτό είναι το νέο ΠΑΣΟΚ που οικοδομείται μέρα με τη μέρα.
Το ΠΑΣΟΚ του λαού και όχι του μηχανισμού.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ:

Οι απόλυτα ξεκάθαρες θέσεις του ΠΑΣΟΚ είναι:
· Η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στο Νομό σχεδιάστηκε και έγινε Νόμος του κράτους από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2003.
· Παραδόθηκε από το ΠΑΣΟΚ με την αλλαγή της κυβέρνησης ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων μετά από μελέτη, διαβούλευση και συμφωνία όλων των πολιτικών και κοινωνικών φορέων του Νομού.
· Πέντε ολόκληρα χρόνια το μόνο που έγινε ήταν η απερίσκεπτη σπατάλη χώρου αποδοχής απορριμμάτων και η αποσπασματική υλοποίηση του σχεδιασμού (η λειτουργία του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, η "περιφραγμένη χωματερή της Κέρκυρας" αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή, και η ανακύκλωση καρκινοβατεί σε ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά). Η πρακτική αυτή της κυβέρνησης οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο στη διαχείριση των απορριμμάτων.
· Εκείνοι που σήμερα ζητούν λύσεις από το ΠΑΣΟΚ, καλό είναι να απευθυνθούν σε αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα:
-στο Υπουργείο Εσωτερικών και τον αρμόδιο Υφυπουργό και πρόεδρο της Διυπουργικής Επιτροπής για τα Απορρίμματα (κ. Νάκο),
-στον Περιφερειάρχη (κ. Βόσδου),
-στο Νομάρχη (κ. Πουλημένο) που αποφεύγει να πάρει θέση προφασιζόμενος την αναμενόμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), και
-στο Σύνδεσμο Καθαριότητας (νυν και πρώην).
-Καλούνται επίσης να απευθυνθούν στο Βουλευτή ΝΔ του Νομού και Υπουργό Δικαιοσύνης σχετικά με τις εκκρεμούσες μηνύσεις εναντίον πολιτών της Κέρκυρας που αντιδρούν στην αποσπασματική και αναποτελεσματική αυτή διαχείριση των πραγμάτων από την κυβέρνηση της ΝΔ.
. Απαιτείται άμεσα ένας νέος σύγχρονος σχεδιασμός με έμφαση στην ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων. Αυτός που πλέον εκτελείται αποσπασματικά και με τεράστια καθυστέρηση είναι ξεπερασμένος από την πρόοδο της τεχνολογίας.
. Ο σχεδιασμός πρέπει να προχωρήσει προς σύγχρονους ΧΥΤΥ που θα λειτουργούν άριστα, με διαλογή στην πηγή, με πραγματική ανακύκλωση, με επεξεργασία των οργανικών απορριμμάτων και με ενημέρωση και περιβαλλοντική εκπαίδευση.
. Στο σημείο αυτό μπαίνει κόκκινη γραμμή ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και σε άλλες πολιτικές και πρακτικές.
. Κόκκινη γραμμή ανάμεσα στο παρελθόν με τα αδιέξοδά του και στην πολιτική του μέλλοντος.
Το ΠΑΣΟΚ δεν εξαναγκάζει κανέναν.
Από την ιδρυτική του διακήρυξη έχει κινηματικό χαρακτήρα, είναι ριζοσπαστικό και προοδευτικό στις απόψεις του, και καταθέτει με ειλικρίνεια τις πολιτικές του θέσεις με γνώμονα πάντα την πρόοδο της χώρας και των πολιτών της.
Η Αυτοδιοίκηση έχει την αυτονομία της. Εκλεγμένη απευθείας από το Λαό, έχει το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτικών της επιλογών.
Το ΠΑΣΟΚ, η μεγαλύτερη προοδευτική παράταξη του τόπου μας, έχει επίσης το αναφαίρετο δικαίωμα να επιλέγει τους πολιτικούς εκείνους που υπηρετούν τις πολιτικές του.
ΜΑΤ:
Ακυρώνουν το δημοκρατικό περιβάλλον που είναι απόλυτα αναγκαίο για την κοινωνική διαβούλευση, την αντιπαράθεση, την συναίνεση, την λήψη και υλοποίηση αποφάσεων.
Δεν διανοείται δημοκρατική λειτουργία ενός τόπου υπό την "εποπτεία" κατασταλτικού μηχανισμού.
"ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ"
Διαρκής και αδιάλειπτος αγώνας για ανάδειξη πολιτικών προς όφελος του τόπου, ανοιχτές και δημόσιες θέσεις. Αυτή είναι η επιλογή για να διαλυθούν οι μηχανισμοί, όπου κιαν υπάρχουν, και καταδυναστεύουν την αγνή λαϊκή βούληση.

Μαρκογιαννάκη υφυπουργέ φοβήσου μας λιγάκι...


Τα σχολεία στη Γάζα άνοιξαν... Αν δεν είναι γενοκτονία, τι είναι?

Οι συμμαθητές τους είναι δολοφονημένοι από τα ναζιστικά γουρούνια…Οι «πολιτισμένοι» της Ενωμένης Ευρώπης συνεχίζουν να στηρίζουν τη γενοκτονία του ναζιστικού Ισραήλ, με εμπάργκο… το ανεχόμαστε; Τουλάχιστον, ας το θυμόμαστε στις ευρωεκλογές…

Καζλαουσκας ο νέος προπονητής της Εθνικής Μπάσκετ

Ο Λιθουανός Γιόνας Καζλάουσκας θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μετά τον Παναθηναϊκό ο Βγενόπουλος θα σώσει και την Ολυμπιακή


Μετά την αποτυχία του διαγωνισμού για την πώληση της Ολυμπιακής, παρουσιάστηκε ο Βγενόπουλος για να .......σώσει την κατάσταση....

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ-Ian Boynton -ΕΒΓΑΛΕ 13 ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Ο Βετεράνος του Ιράκ Ian Boynton αφου δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πάει σε ιδιωτικό οδοντίατρο αναγκάστηκε να βγάλει 13 συνολικά δόντια μοναχός του!!! Ο 42χρονος απο το East York, είχε να δεί οδοντίατρο απο το 2003 στον πόλεμο του Ιράκ!!