Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 10.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ! ! !


ΜΕΣΑ ΣΕ 4,5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 10.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ blog sibilla-gr..!!

Σύντομα θα επανέλθουμε, με συλλογική συμμετοχή των συνεργατών-φίλων, στην προσπάθεια τους. Για την ώρα, επιγραμματικά το «χρονικό» - Ανεξήγητα το ιστολόγιο εξαφανίστηκε στις 21 Μάη, πρωινές ώρες - Φίλοι bloggers - τους ευχαριστούμε θερμά - μας έδωσαν ορισμένες συμβουλές τις οποίες ακολουθήσαμε - Δικηγόρος μας κάλεσε την Αρχή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ζήτησε να ενημερωθεί επισήμως αν εκκρεμεί εναντίον του blog κάποια καταγγελία.
Η Αρχή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απάντησε επισήμως ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, διαπίστωσε την εξαφάνιση του blog και όταν ζητήθηκε από τον δικηγόρο μας να εντοπιστεί το ηλεκτρονικό ίχνος αυτών που παρανόμησαν, επισήμανε ότι δεν πρόκειται για κακουργηματική ενέργεια και συνεπώς δεν μπορεί να παρέμβει. Στείλαμε σε φιλικό ιστολόγιο τους κωδικούς μας και μετά από προσπάθειές του - τον ευχαριστούμε θερμά- κατόρθωσε να εντοπίσει «κλείδωμα» του ιστολογίου από την Google, για καταγγελίες λειτουργίας του ως spam. Ενώ θα έπρεπε να υπάρχει σχετική προειδοποίηση, δεν εμφανιζόταν τίποτα αφού «κάποιοι» είχαν κάνει τη δική τους «παρέμβαση» (ελπίζουμε να ενδιαφερθεί η ίδια η Google γι’ αυτούς. Με συνεχείς προσπάθειες του φίλου blogger έγινε κατορθωτή μια «δοκιμαστική» ανάρτηση και μας ενημέρωσε.
Αλλάξαμε αμέσως τους κωδικούς πρόσβασης και με συνεχείς προσπάθειες (απαιτούσε σε κάθε «κίνηση» παρέμβαση επανάληψη κωδικών και συχνά εξαφανιζόταν) κάναμε την ενημερωτική ανάρτηση. Οι προγραμματισμένες αναρτήσεις ήταν εξαφανισμένες και τις βρίσκουμε σήμερα ως «πρόχειρα» (τις κάνουμε ανάρτηση μαζικά πριν από αυτό το κείμενο –ορισμένες έχουν «παραμορφωθεί», αλλά τις κάνουμε ανάρτηση όπως εμφανίζονται). Στείλαμε ενημερωτικό μήνυμα στην Google. Σήμερα, 22 Μάη 2009, το blog δεν είναι κλειδωμένο από την Google.
Για εμάς η «υπόθεση» μόλις ξεκίνησε…
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ...

«Άντε γεια» από το μετανάστη...

ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του βουλευτή και πρώην Υπουργού Τηλέμαχου Χυτήρη, υπεύθυνου για την Κέρκυρα, της βουλευτού Κέρκυρας Άντζελας Γκερέκου, του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας Χρυσ. Μπούκα και του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Καλούδη με θέμα τον συντονισμό της προεκλογικής δράσης του κόμματος στην Κέρκυρα μέχρι τις Ευρωεκλογές.Η συστράτευση όλων των στελεχών είναι δεδομένη και το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων περιλαμβάνει εξόρμηση κλιμακίων με επικεφαλής τα παραπάνω στελέχη στους Δήμους της Κέρκυρας προκειμένου να διαχυθούν οι πολιτικές θέσεις και προτάσεις του ΠΑΣΟΚ τόσο για την Ευρώπη όσο και για την Ελλάδα και την Κέρκυρα.
Στο πλαίσιο αυτό, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, πραγματοποιείται απόψε στις 8.30 πολιτική εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Ματθαίου με ομιλήτρια την βουλευτή Άντζελα Γκερέκου ενώ την Κυριακή 24 Μαίου, στις 11.30 το πρωί στο κέντρο Olympic στο Σιδάρι ο βουλευτής και πρώην Υπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης θα είναι ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση που απευθύνεται στους πολίτες της Βόρειας Κέρκυρας.Επίσης, οι δύο βουλευτές Τηλ. Χυτήρης και Άντζελα Γκερέκου μαζί με τον Γραμματέα της Ν.Ε. Χρυσ. Μπούκα και το μέλος του Εθνικού συμβουλίου Γιώργο Καλούδη θα δώσουν κοινή Συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ν.Ε. το Σάββατο 23 Μαίου και ώρα 12 μ.μ.
http://ne.pasok.gr/kerkyra/

Η ευχή του Dracumel...

Κέρκυρα: Εορτασμός της Ένωσης των Επτανήσων

http://www.corfutimes.net

21/6 ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!!


Με εισιτήριο ενός ευρώ θα επισκέπτονται οι επισκέπτες στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης που ανοίγει τις πύλες του για το κοινό στις 21 Ιουνίου Η αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια του Νέου Μουσείου Ακρόπολης άρχισε. Ακριβώς σε έναν μήνα από σήμερα, στις 21 Ιουνίου, οι πρώτοι επισκέπτες θα διαβούν το κατώφλι του πληρώνοντας μόλις ένα ευρώ.

Παραίτηση Γ.Βαρδινογιάννη!!!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης υπέβαλε την παραίτηση του από το ΔΣ της ΠΑΕ, με επιστολή που κατέθεσε στο τέλος της συνεδρίασης του ΔΣ, στην οποία αναφέρει «για την ενότητα και την ηρεμία της ομάδας». Ο Νικόλας Πατέρας έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης και θα συνεχίσει να ηγείται του πολυμετοχνικού σχήματος και μάλιστα με αυξημένες αρμοδιότητες. Ο κ Πατέρας μίλησε για «ημέρα ειρήνης» και παράλληλα, ανακοίνωσε ότι το μπάτζετ θα είναι 20 εκατ. ευρω το ελάχιστο. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν ήταν παρών στο ΔΣ, αλλά ενημερώθηκε από τον κ Πατέρα και συμφώνησε απόλυτα στις αποφάσεις που ελήφθησαν.

Στις 28 Μαΐου το debate των Ευρωεκλογών

Tην Πέμπτη 28 Μαΐου ορίστηκε να διεξαχθεί η τηλεοπτική αναμέτρηση, το debate, των πολιτικών αρχηγών των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων, ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για debate μεταξύ του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου. Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ.Αντώναρος, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συνεννοήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων και έχει επέλθει κατ' αρχήν συμφωνία να γίνει το debate την Πέμπτη 28 Μαΐου.Στη συζήτηση θα μετάσχουν οι αρχηγοί των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων, ενώ για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες θα γίνει σήμερα συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων.

ΤΕΛΙΚΟΣ Α1: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ 67-69

Ο Παναθηναϊκός έκανε το μπρέϊκ στον πρώτο τελικό των πλέϊ-οφ, αφού νίκησε 69-67 στο Νέο Φάληρο τον Ολυμπιακό, παίρνοντας αυτός το πλεονέκτημα έδρας. Το ματς αγωνιστικά ήταν αντάξιο των δύο ομάδων, όμως, για άλλη μιά φορά δεν έλειψαν και τα καθιερωμένα σε αυτούς τους αγώνες επεισόδια. Ο δεύτερος τελικός των «αιωνίων» θα διεξαχθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την προσεχή Δευτέρα (21:30).