Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

"Ναι" σε νέα κόμματα, λέει η πλειοψηφία των πολιτών

Υπέρ της δημιουργίας νέων κομμάτων, εν όψει των εκλογών, τάσσεται το 64,6%, σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση της GPO για το Mega.

 Ναι  σε νέα κόμματα, λέει η πλειοψηφία των πολιτών
Το 32,4% των ερωτηθέντων απαντά όχι/μάλλον όχι και ένα 3% δεν ξέρω/δεν απαντώ.
Στο ερώτημα σε ποιο πολιτικό χώρο θα ήθελαν να ανήκουν τα κόμματα αυτά, μικρό προβάδισμα έχει ο χώρος της ευρύτερης κεντροαριστεράς.
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε δείγμα 1.200 ατόμων από τις 16 έως 20 Φεβρουαρίου.
εθνος

Οι χάρτες που δεν μας διδάσκουν στο σχολείο!

Η Γεωγραφία διδάσκει στους μαθητές των σχολείων τα κράτη, τις πρωτεύουσες, τον πληθυσμό, τις χώρες που συνορεύουν μεταξύ τους, ακόμη τη μορφολογία του εδάφους, τα ποτάμια, τις λίμνες και το υψόμετρο των βουνών. Αυτό, βέβαια, είναι το κλασικό μάθημα της Γεωγραφίας, που γίνεται μέσα από τους συνηθισμένους χάρτες. Υπάρχει, όμως, και ένα πιο… προχωρημένο μάθημα για ενηλίκους που διδάσκεται εκτός σχολείων, μέσα από μια σειρά «εκκεντρικών» χαρτών. Αναρωτηθήκατε ποτέ, για παράδειγμα, πώς είναι το μέγεθος του πέους ή του στήθους σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο; Ποιες χώρες «χαμογελούν» περισσότερο από τις άλλες; Πόσο έξυπνοι είναι οι συμπατριώτες σας σε σύγκριση με τα άλλα έθνη; Κανείς δεν σας τα δίδαξε όλα αυτά στο σχολείο; Εμείς σας παρουσιάζουμε τους 5 πιο »διασκεδαστικούς» χάρτες που θα λύσουν όλες τις απορίες σας!
1. Χάρτης μεγέθους πέους
perierga.gr - Οι χάρτες που δεν μας διδάσκουν στο σχολείο!