Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ανεργία, η μάστιγα της εποχής...

Σκόρπιες σκέψεις ταλανίζουν το μυαλό σε ένα κράτος αποσαθρωμένο, αποτελειωμένο.
Προεκλογική περίοδος και όλοι ψάχνουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ανέχεια κατακτώντας αξιοπρεπείς και κυρίως μόνιμες λύσεις αποκατάστασης, ενώ παράλληλα ο χορός των απολύσεων βρίσκεται στο προσκήνιο.
Περιμένουμε όλοι την ανάπτυξη και τις επενδύσεις να μας επισκεφθούν, ενώ το πελατειακό κράτος είναι το must της μόδας, η νέα τάση εδώ και χρόνια.
Παίξε το παιχνίδι ή φύγε από τη χώρα... Η ίδια η Ελλάδα διώχνει χρήσιμα μέλη της, διότι δηλώνει ανίκανη να τα αναδείξει εδώ και χρόνια.
Υπάρχει κρίση. Και πότε δεν υπήρχε στην πραγματικότητα; Κρίση ηθικής, αξιοκρατίας, σωστών βάσεων για να αξιοποιηθεί κατάλληλα το εν δυνάμει έμψυχο δυναμικό αυτής της χώρας.
"Είμαστε για κλάμματα" είναι μια έκφραση που ίσως περιγράφει τη στειρότητα και την υποκρισία αυτού του τόπου.
Είναι περιττά τα λόγια όταν θες να ζήσεις και δεν μπορείς. Όταν ονειρεύεσαι μια υγιής κοινωνία και η ιστορία επαναλαμβάνεται και δεν υαίνονται τα χρόνια άσθματα μιας κοινωνίας που σε οδηγεί να μην νιώθεις ό,τι είσαι και οι ψήφοι τρέχουν.
"Κάνε το καλό και ρίξ' το στο γιαλό" και μη σκεφτείς επιπτώσεις... είναι θέμα επιβίωσης... είναι θέμα ζωής και θανάτου...!!...ειρωνική κομματική αδεία...
clopyandpaste