Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΚΕΡΚΥΡΑ.Γρηγορόπουλος και Αλαμάνος πρόεδροι σε Νοσοκομείο και Ψυχιατρείο

altΣτα παλιά του λημέρια επιστρέφει ο κτηνίατρος και νομαρχιακός σύμβουλος Κώστας Γρηγορόπουλος, που επελέγη για τη θέση του προέδρου του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κέρκυρας. Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο τοποθετείται ο γιατρός Γιάννης Αλαμάνος.Τα ονόματα των διοικητών των νοσοκομείων και των ιδρυμάτων της περιφέρειας, που επελέγησαν στο πλαίσιο της Ανοικτής Διακυβέρνησης, ανακοίνωσε η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Έτσι στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κέρκυρας ορίζεται ως πρόεδρος ο Κώστας Γρηγορόπουλος και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ο γιατρός Γιάννης Αλαμάνος.
Επιβεβαιώνονται έτσι τα σενάρια των προηγουμένων ημερών που ήθελαν τον κ. Γρηγορόπουλο να επιστρέφει στη θέση του προέδρου, που κατείχε και στο παρελθόν. Ο κ. Γρηγορόπουλος πάντως έχει να διαχειριστεί από τούδε και στο εξής τόσο τη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσηλευτικό ίδρυμα, όσο και την όσο το δυνατόν γρηγορότερη και συνάμα ασφαλή μεταφορά στο νέο κτήριο.
Τέλος η τοποθέτηση του κ. Αλαμάνου στο τιμόνι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου επιβεβαιώνει τα όσα γράψαμε στο Corfupress.com για νέο πρόσωπο στο ίδρυμα, καθώς οι αρχικές φήμες ήθελαν στη θέση του προέδρου τον φαρμακοποιό Τιμολέοντα Γκιάτη, ενδεχόμενο που απομακρυνόταν όλο και περισσότερο τελευταία. 
http://www.corfupress.com