Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Συνέλαβαν τον Σωκράτη Γκιόλια για αναρτήσεις του blog "troktiko"!

1725
αντιγράφουμε απο το zougla: Συνελήφθη στις 06:00 ο Σωκράτης Γκιόλιας, διαχειριστής του blog «Τρωκτικό» και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Θέμα 98,9» μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Γεώργιος Ψαρράς...
Το «Τρωκτικό» είχε αναρτήσει την Παρασκευή είδηση σύμφωνα με την οποία ο Γεώργιος Ψαρράς, στέλεχος της ηλεκτρονικής εφημερίδας «zougla.gr» και της εφημερίδας το «VETO», ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Telepassport», η οποία φέρεται να λειτούργησε ως όχημα για τη διακίνηση «μαύρου χρήματος» επ’ ωφελεία της εταιρείας «SIEMENS». Ο Γεώργιος Ψαρράς δεν υπήρξε ποτέ ούτε στέλεχος ούτε και συνεργάτης αυτής της εταιρείας.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας και το «Τρωκτικό», πέραν πάσης δεοντολογίας, και αφού δεν φρόντισαν να εξετάσουν εάν ή όχι ευσταθεί το περιεχόμενο της αναρτήσεώς τους προχώρησαν σε σχολιασμούς, εκτιμήσεις και εκτόξευση κατηγοριών και λάσπης τόσο κατά του Γ. Ψαρρά όσο και του Μ. Τριανταφυλλόπουλου. Η σκευωρία αποκαλύφθηκε, βεβαίως, αμέσως μετά και την υποβολή μηνύσεως για συκοφαντική δυσφήμηση εκ μέρους του κ. Ψαρρά.
Η σύλληψη του Σωκράτη Γκιόλια πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του. Κατασχέθηκαν τρεις υπολογιστές και δύο laptop, το περιεχόμενο των οποίων θα εξετασθεί από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο Σωκράτης Γκιόλιας οδηγείται σήμερα, Σάββατο, στις 11:30 στον εισαγγελέα Ποινικής Διώξεως με την αυτόφωρη διαδικασία όπως προβλέπει ο Νόμος.
Η αντίδραση των διωκτικών Αρχών ήταν άμεση και η κατάσχεση ηλεκτρονικού υλικού από την κατοικία του προδιαθέτει για την πραγματοποίηση σοβαρής έρευνας, προκειμένου να πιστοποιηθεί η γνωστή τοις πάσι σχέση ιδιοκτησίας του Σωκράτη Γκιόλια με το blog «Τρωκτικό».

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΕΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΙ ΤΟ TROKTIKO ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ...ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ Η ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ TROKTIKO ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ...ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ BLOG TROKTIKO;;;
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΘΕΣΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ..ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ IP...ΚΑΙ ΑΡΣΗ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΣΕ BLOGS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ .COM ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΙΚΑΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
ΠΡΕΖΑ TV