Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

«MELITI CUP ΄09 - ΕΒΤ MASTERS FINALS»

Μεγάλη επιτυχία η ανάθεση του ETB MASTERS FINALS '09, στο Δήμο Μελιτειέων.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία με επιστολή προς το μέλος της Επιτροπής Μπιτς Χάντμπολ της ΟΧΕ και υπεύθυνο της οργανωτικής επιτροπής του «ΕΒΤ MASTERS FINALS 08», Νίκο Πέρρο, αναθέτει επισήμως την εν λόγω διοργάνωση του 2009 στο δήμο Μελιτειέων και στο «Meliti Cup».


Η διοργάνωση ανετέθη στην Κέρκυρα/Ισσο εξαιτίας: α) της καλής πρότασης/αίτησης η οποία κατετέθη στην Ευρωπαϊκή, β) της καλής οργανωτικής δομής των ΕΒΤ τουρνουά που έχουν γίνει εκεί, γ) των προβλεπόμενων παροχών, δ) της τοποθεσίας του νησιού. Ανθυποψήφιοι διοργανωτές υπήρχαν από τη Γερμανία.


Στην επιστολή γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία των ελληνικών ομάδων στο ΕΒΤ και στην πολύ επιτυχημένη αντίστοιχη διοργάνωση στην Παραλία της Κατερίνης: «Είμαστε σίγουροι πως οι φίλοι μας στην Κέρκυρα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεπεράσουν εκείνη την επιτυχία.


Από την πλευρά της η Επιτροπή Μπιτς Χάντμπολ της ΟΧΕ βρίσκεται στη διάθεσή τους για όποια βοήθεια χρειασθούν». Επίσης οι ομάδες της Μεταλλοπλαστικής Αριστοτέλης (Ανδρες) και εκείνη της Αβάν Γκαρντ (Γυναίκες) θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση με κάρτες ελευθέρας, πράγμα το οποίο σημαίνει πως και εκείνες, με τη σειρά τους, πρέπει να προετοιμασθούν κατάλληλα για μια πολύ καλή παρουσία στη διοργάνωση.